2. oldal, összesen 14 ElsőElső 1234512 ... UtolsóUtolsó
Eredmények 11-tól/től 20-ig összesen 140

Téma: Beszélgető -ezó teázó:)

elke Vendég
    Micsoda csendes teázó ez Még a topikgazda sincs jelen biztos dolgozik

De azért mi beszélgethetnék....azon gondolkozom senkinek nincs kedve beszélgetni?

Vagy nincs ideje?

Vagy simán nem érdekli?

Lehet kicsit veszekedni kéne akkor mingyárt mindenki idetalálna és megmondaná az igazát Esetleg Ernőt ide bevonzani

Miről is szólhat egy ezó teázó? Bármiről amin gondolkozunk még akár a főzésről is

Nem kompetenciám de azért mégis úgy gondolom Aariella legyen a mi nasi felelősünk ha válalja

Miről is gondolkozom én az elmúlt napokban? Annyi szakszavat használunk az ezoterikában és nem biztos hogy tudom mit jelent.

Pl szerintetek mi a Lélek?

Mi a Szellem?

Mi a Tudat?

Szerintem a Lélek csak a Szellemmel együtt létezhet.Na de pontosan mik is ezek?
    A Tudat pffff fogalmam sincs mi lehet nekem olyanom nincs talán

2. 2 tag köszönte meg elke üzenetét:

Regisztrált
    Oct 2012
    Hol
    Nyíregyháza
    Üzenet
    42
    Köszönet
    5
    3 alkalommal 1 üzenetét köszönték meg
    Én szívesen beszélgetek!

4. 3 tag köszönte meg saintvicc üzenetét:

Regisztrált
    Jan 2012
    Hol
    Felvidék
    Üzenet
    3,237
    Köszönet
    3,403
    1,042 alkalommal 764 üzenetét köszönték meg
    Blog bejegyzés
    2
    Hát igen!! Drága Elke,én válalom.Hozom a nasikat,titkokkal,bakikkal,szösszenetekkel..meg mindennel ami éppen abban a pillanatban lesz!!!

Jó lenne ide Ernő az biztos!! Okosodnánk is és vitatkoznánk is! Feldobna minket !!!

6. 4 tag köszönte meg Aariella üzenetét:

Regisztrált
    Jan 2009
    Hol
    Mo
    Üzenet
    848
    Köszönet
    807
    1,625 alkalommal 544 üzenetét köszönték meg
    Beszélgetés ... hmmm ...drága elke ....
    Nagyon sokféle beszélgetésben vala részem, mára ez amolyan hallgatássá redukálódott ...
    Még anno a beszélgetésről olyan csacska ábrándjaim voltak, mi szerint a kölcsönös odafigyelés mellett, mindenki elmondhatta a magáét, a megértés alapkövét helyezve központba, és ha ez nem sikerült, akkor megmaradt az egészséges nézeteltérés kezelés. Na,jó azért néha ütni is kellett a témát, ha valami nagyon szélsőséges irányba terelődött.
    Ám a fenti utópisztikus elképzelés nagyon ritkán valósult meg, inkább utólag konstatálódott. Ez volt aaaaaz!
    Aztán olyanban is vala részem, hogy szó szerint bennem maradt a mondandó, hallgattam, mint a húrjaszakadt gitár, nem volt lehetőség... sikerült olyan jól elsajátítani a hallgatást, hogy a legnagyobb megdöbbenésemre, vadidegenek nyíltak meg a "titkos-dobozuk" legaljáig. Hallgattam és hallgattam, mindenfélét, miközben a magam gyártotta "gigantikus problémákat" már csak porszemeknek látszottak, melyek mára apró, vicces, tét nélkül visszaidézhető szösszenetekké zsugorodtak a múlt filmszalagján.
    Ugyanis a beszélgetés legtöbbször panaszból, dédelgetett sérelmekről, féltve őrzött titkokból állt, amelyek a szőnyeg alá söprés következtében nyomasztó heggyé nőtt ott a sötétben. Ezen hegyektől való megszabadulás igen meredek helyzet... kinek mondjuk el?.... ki az, aki meghallgat?
    ... anonim netezők klubja....
    Riasztó, mert sokan azt hiszik , hogy meg kell oldani a másik akármijét, pedig nem, nem ám, csak figyelmesen meghallgatni, hogy végre kidőlhessen a bili...

Mára ez olybá fajult, hogy nem tudok mit mondani magamról ... jól vagy?.. jól.. ennyi... mi több másról sem ...
    Amit mondanék, azt ritkán értik, bio-szinkron-tolmács még nem találtatott fel ... saját fejlesztés alatt...
    Hallgatni arany....
    vicceteeeem....
    óriás ölelés h

8. 4 tag köszönte meg hannah22 üzenetét:

Regisztrált
    Jan 2012
    Hol
    Felvidék
    Üzenet
    3,237
    Köszönet
    3,403
    Blog bejegyzés
    2
    Hát itt volt már az ebéd ideje is...akkor..Ünnepi ebéd - Kacsaleves

sült kacsa, hagymás krumpli, párolt káposzta

Tejszínes csokitorta...egy nagyon kedves imerősömnek ugyis ma van a szülinapja..voála itt a torta

Szerintem már televagyunk!!!!!
    Minden kedves látogatót szeretettel üdvözlök !

Megkínálhatom egy virtuális kávéval?...DE ha még ez sem elég akkor egy ki csemegézés...és közben már mehet a beszélgetés is!!!!

Azt hiszem,holnap ...valami könnyebbeket hozok!!!!! Jó nassolást!!!!:..Aariella.

10. 4 tag köszönte meg Aariella üzenetét:

Regisztrált
    Jan 2012
    Hol
    Felvidék
    Üzenet
    3,237
    Köszönet
    3,403
    Blog bejegyzés
    2
    Idézet Eredeti szerző elke Üzenet megjelenítése
    Micsoda csendes teázó ez Még a topikgazda sincs jelen biztos dolgozik

De azért mi beszélgethetnék....azon gondolkozom senkinek nincs kedve beszélgetni?

Vagy nincs ideje?

Vagy simán nem érdekli?

Lehet kicsit veszekedni kéne akkor mingyárt mindenki idetalálna és megmondaná az igazát Esetleg Ernőt ide bevonzani

Miről is szólhat egy ezó teázó? Bármiről amin gondolkozunk még akár a főzésről is

Nem kompetenciám de azért mégis úgy gondolom Aariella legyen a mi nasi felelősünk ha válalja

Miről is gondolkozom én az elmúlt napokban? Annyi szakszavat használunk az ezoterikában és nem biztos hogy tudom mit jelent.

Pl szerintetek mi a Lélek?

Mi a Szellem?

Mi a Tudat?

Szerintem a Lélek csak a Szellemmel együtt létezhet.Na de pontosan mik is ezek?
    A Tudat pffff fogalmam sincs mi lehet nekem olyanom nincs talán

Elke drága!!!

A legtöbben mink is igy vagyunk ezzel a tudat tudatlansággal!!...Azt hisszük,hogy valamit mennyire tudunk,aztán meg gőzünk sincs mi merre!!.Az agyunk annyi információt fogad,szür át..értékel továbbit,helyes vagy nem...Hogy jó hogy győzi ezt mind igy,ahogy!!

Én mint keresztény másképp tanultam a hittanórákon ...a LÉLEK...jelentését.Csak most gondolkodom el rajta,hogy valóban hol van ? Létezik?Most is van lelke az embernek? Vagy csak majd azután,amikor a testből kiválik?

A szellem? Ez jó téma lesz kedves Elke!....Várom én is a szellemidézőket,mágusokat!Mindig megdöbbenve nézem az ezzel kapcsolatos felvételeket.....Hogy fotózás közben,láthatóak valami szellemek a képen! Huha,most ez montázs is lehet vagy valóság?? Nem irom egyértelmüen le,hogy trükk,mert ha Velem történik meg ilyesmi akkor ??? Na hát ez a jó kérdés!!!

A TUDAT?? Az meg gondolom én tudatlan az az összes információ amit az emberi agy tárol...és az adott helyzetben tud is kezeleni...Valahogy igy történhet.....Az agyunk reagál a tudatunkkal komunikál..és a képzeletbeli raktárban pontosan tudja valaki melyik fiókot kell kihuzni!! Vagy rosszabb esetben nem tudja!!!!..Nálam sokszor van az utóbbi verzió!...Még tudathasadásom sem volt,hogy tudnák róla irni! Lehet a többiek majd irnak valami jókat!!

Hát most ennyi az én személyes és nem tudományosan alátámasztott szösszenetem!!!

12. 4 tag köszönte meg Aariella üzenetét:

Regisztrált
    Oct 2012
    Hol
    Ráckeve
    Üzenet
    2
    Köszönet
    0
    3 alkalommal 1 üzenetét köszönték meg
    csakis akkor, ha szeretnéd.

14. 3 tag köszönte meg Bonakaroly üzenetét:

Regisztrált
    May 2012
    Hol
    Sepsikorospatak, Romania
    Üzenet
    38
    Köszönet
    158
    112 alkalommal 28 üzenetét köszönték meg
    Blog bejegyzés
    52
    Kedves Aariella!
    Egy ilyen szegény országból, még szegényebb polgárokat igy jól laktatni? Hát ez kész csoda.
    Köszönöm szépen a finom ebédet. Van lelkem és lélekből hálás vagyok neked.
    A csemegézés az ideálom.

16. 4 tag köszönte meg igazmondó üzenetét:

Regisztrált
    May 2012
    Hol
    Sepsikorospatak, Romania
    Üzenet
    38
    Köszönet
    158
    112 alkalommal 28 üzenetét köszönték meg
    Blog bejegyzés
    52
    Elmondom nektek az én meglátásomat, véleményemet a három ponttal kapcsolatban:
    Szellem- az a misztikus létezés a testünk szent templomában amit Isten belénk lehelt a teremtésünk idején.
    Nélküle nem volna élet a testben.
    Lélek:- A lélek az ember szíve lehet ami elsőként érzékeli a külső szférából jövő pozitiv vagy éppen negativ impulzusokat, mint öröm, vidámság, harmónia, nevetés, jólét, egészség, szeretet vagy gyülölet, harag, boszú, betegség, féltékenység, kélyvágy. A lélek ezeket kapja elsőként kintről és felerősíti, továbbitva azt az agyhoz ami kiváltja majd a reagálási tehendőnket a bizonyos probléma milyensége szempontjából.
    A Tudat- pedig az agy aki felfogja amit továbbit a szív vagy a lélek( a kettő egy)
    Ha negativ energia ér akkor pánikba esünk, depresziósok leszünk, betegek. Ezt kezelni azonnali hangulatváltással kell.
    Gondoly arra a személyre akit a legjobban szeretsz. Egy nevető csecsemő. Krisztus stb.
    Konkluzió: A szellem a lélek és a tudat egymás nélkül nem létezhetik. Természetesen ez az én véleményem. tapasztalatom. Ezek által egységes az ember.

18. 5 tag köszönte meg igazmondó üzenetét:

Regisztrált
    Feb 2012
    Hol
    kalocsa
    Üzenet
    4,311
    Köszönet
    1,233
    1,275 alkalommal 1,030 üzenetét köszönték meg
    Kedves Aariella!
    Nagyon finomakat tálaltál nekünk.....A Jóisten tartsa meg a szokásodat.....Véleményem szerint maradhat holnap is ez a húsos menü....Talán a burgonya mennyiségét sokallom é.............Az a kacsasült.....nagyon ínycsiklandozó.Köszike!

20. 3 tag köszönte meg imrucika üzenetét:

2. oldal, összesen 14 ElsőElső 1234512 ... UtolsóUtolsó

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Hasonló témák

1. Találd ki, hol készült ez a kép?
    lilli által, fórum: Fotó album
    Válasz: 2629
    Utolsó üzenet: 2013-02-15, 10:07 AM
  2. Eszperente - ez vajon mi? - :)
    Lynett által, fórum: Szójátékok és játékok
    Válasz: 95
    Utolsó üzenet: 2012-11-25, 07:23 AM
  3. Ez is csak átverés II.?
    paczer által, fórum: Bevándorlás
    Válasz: 34