5. oldal, összesen 302 ElsőElső ... 23456781555105 ... UtolsóUtolsó
Eredmények 41-tól/től 50-ig összesen 3019

Téma: Élet a halál után

Regisztrált
    Jul 2004
    Üzenet
    1
    Köszönet
    0
    0 alkalommal 0 üzenetét köszönték meg
    Ne haladj előttem, mert nem tudlak követni!
    Ne gyere utánam, mert nem tudlak vezetni!
    Jöjj ide mellém, és legyünk csak barátok!
    István paranormális reinkarnációja a Világosság templona elött..

Regisztrált
    Jan 2003
    Hol
    Budapest, Hungary
    Üzenet
    2,841
    Köszönet
    22
    1,003 alkalommal 564 üzenetét köszönték meg
    Na végre megismertem Irénkét!
    Most hogy megláttam rájöttem, hogy olyan "dejavu" érzésem van, de jó nő amúgy, nekem szimpi!

Kicsit erősek a hormonjai és sok a szőr rajta, de ez egy ilyen csinos nőnél elnézendő,amikor annyi jó dolog van még rajta!!!!

István

UI: azt hiszem igy első látásra beleszerettem.
    Hiába, meglátni és megszeretni.........

Regisztrált
    Dec 2003
    Üzenet
    10
    Köszönet
    0
    Ja... sziciliai, vagy görög szemmel nézve jó nő....
    Engem nyugodtan lemagyarozhat bárki ígérem nem sértődöm meg... Igy alakult... ott születtem.

Regisztrált
    Jan 2003
    Hol
    Budapest, Hungary
    Üzenet
    2,841
    Köszönet
    22
    Gépkocsivezetõk testen kívüli beszélgetése
    Elõzni kezdtem és eleinte szinte biztos voltam benne, hogy megcsinálom. Mikor a pótkocsis teherautó mellé értem úgy középtájra, észrevettem, hogy a szembejövõ személykocsi túl gyorsan közeledik felém. A francba - gondoltam és padlóig nyomtam a gázpedált. Megcsinálom, megcsinálom" - mondogattam egyre hangosabban. Gyerünk, gyerünk, te szemét, gyorsulj, te ócskavas! Villogni kezdett a szembejövõ kocsi, de már nem volt visszaút. Rémülten ezt kiáltottam: Isten most segíts! Jézus segíts rajtam! - ordítottam most már torkom szakadtából. Halálfélelmem volt. Innentõl kezdve gyorsan történtek a dolgok, egy mozdulattal balra kaptam a kormányt, arra számítva, hogy kisiklok majd a szántóföldre és megúszom valahogy. Pechemre a szembejövõ is ugyanezt gondolhatta, mert ugyanarra táncolt ki az autója, amint az enyém és ennek az lett az eredménye, hogy a két autó frontálisan ütközött egymással. Óriási csattanás és rápördültem az útra, úgy forogtam, mint a ringlispíl. A jobb elsõ tetõtartó oszlop úgy rácsuklott a fejemre, mint a tangóharmonika. Idõm sem volt felfogni, mi történik velem, mert mire egyet gondolhattam volna, már valahol máshol szálltam a kocsi felett. Alattam még hömpölygött" az autóm, de én mintha már nem is lettem volna benne. Csak szálltam-szálltam, úgy öt méterre a roncs felett. Mikor átvillant az agyamon, mi is történik valójában velem, azt gondoltam: Úristen, most meghaltam, vagy álmodok? Az elõbb még nagyon is fenn voltam!?... Mennyire más volt onnan nézni a történeteket! Azt gondoltam: Hogy van ez? Az elõbb még vezettem a kocsimat, most meg itt dekkolok öt méter magasságban, és nézem a saját halálomat. Mi a franc történik itt?!... Aztán észrevettem, hogy oda szállok, ahová csak akarok. Közben megálltak az utánam jövõ autók és sietve odaszaladtak a roncshoz, mivel az én kocsim sokkal rosszabbul járt, mint a szembejövõ autó. De mint késõbb kiderült, ez csak a látszat volt, mert a másik autó vezetõje kikerült a szélvédõn, és haldoklott az úttest szélén. Körbevették õt is és a roncsot is, amiben én voltam. Ami ez után következett, az nagyon meglepett. Láttam, hogy az a másik férfi kiszáll a testébõl, és odaszáll hozzám.
    Azt mondta: Látod mit csináltál?" Én nagyon zavarba jöttem és azt feleltem: Látom, de kérem, ne haragudjon rám. Erre õ: Nem haragszom rád, mert ennek így kellett lennie, most megyek, de te még visszamehetsz, mert érted imádkoznak ott lent." Valóban" - gondoltam, mert lent egy nénike imádkozni kezdett a roncs felett, hogy ne haljak meg ilyen szörnyû módon, hiszen olyan fiatal vagyok még. Érdekes módon nem hallottam az õ hangját, inkább csak valahogy éreztem a gondolatait, melyek õszinték voltak. A férfi egyre távolabb került a baleset helyszínétõl, nem láttam, csak éreztem, mint ahogy azt is éreztem, hogy valami húz a roncshoz engem és a következõ pillanatban, mintha lezuhantam volna, egyenesen a roncsba. A pillanatnyi emlékem a fájdalom és a még szörnyûbb fájdalom volt. Amikor elmondták nekem, hogy a másik autó sofõrje meghalt, akkor én már ezt rég tudtam.
    Forrás: Árvai Attila: Halálközeli élmények magyar földön

Regisztrált
    Dec 2003
    Hol
    Montreal
    Üzenet
    1
    Köszönet
    0
    István Te tanitonak érzed magad?

Regisztrált
    Jan 2003
    Hol
    Budapest, Hungary
    Üzenet
    2,841
    Köszönet
    22
    Szia édes Ria!

Annak, mert havonta kb 4-8 előadást tartok Magyarországon, de már voltam Ausztriában is, járom az országot, és megyek mindenhova ahova hivnak. MOst nyáron UFO táborba megyek, majd Kaposvárra, de amúgy szünet van, én is pihenek (tanulok)

Szellemtan a fő szakterületem, élet a halál után, meg ilyenek!!!

Ezért is hivott Melitta a lapjára, hogy ezzel a témával "hülyitselek" benneteket!

Ha elmész a lapomra www.karsayalarm.hu - ra,akkor ott megtalálod az ezoterikus részben mindazt, amit szeretnél tudni rólam!

szeretettel:

István

csocsike Vendég

Regisztrált
    Jan 2003
    Hol
    Toronto, Ontario, Canada
    Üzenet
    9,112
    Köszönet
    7,846
    14,441 alkalommal 2,207 üzenetét köszönték meg
    Bizony nem gyozom koszoni hogy lelkesesn okitasz minket.
    Nem art ha tudjuk mi lesz az elet utan, nagy meglepetesek akkor nem erhetnek.

Regisztrált
    Jan 2003
    Hol
    Budapest, Hungary
    Üzenet
    2,841
    Köszönet
    22
    És ráadásul sokaknak lesz meglepetésük a haláluk után, mert azt hiszik, hogy a halállal vége mindennek, és eszerint igyekeznek élni, és nagy meglepetésben lesz részük, hogy a halál után kezdődik az igazi "élet", és szembesülünk mindazzal a szép dolggal, amit a földön elkövettünk, mert ott folytatjuk, amit itt elkeztünk!

Honnan tudod, hogy dolgod van a földön?
    Onnan, hogy még élsz!

csocsike Vendég
    Idézet Eredeti szerző Karsay István
    És ráadásul sokaknak lesz meglepetésük a haláluk után, mert azt hiszik, hogy a halállal vége mindennek, és eszerint igyekeznek élni, és nagy meglepetésben lesz részük, hogy a halál után kezdődik az igazi "élet", és szembesülünk mindazzal a szép dolggal, amit a földön elkövettünk, mert ott folytatjuk, amit itt elkeztünk!

Honnan tudod, hogy dolgod van a földön?
    Onnan, hogy még élsz!

Utalom a meglepiket

5. oldal, összesen 302 ElsőElső ... 23456781555105 ... UtolsóUtolsó

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

A téma címkéi

Üzenetküldés szabályai

• Nem indíthatsz új témákat
  • Nem küldhetsz választ
  • NEm küldhetsz csatolásokat
  • Nem szerkesztheted az üzeneted
  •