9. oldal, összesen 302 ElsőElső ... 67891011121959109 ... UtolsóUtolsó
Eredmények 81-tól/től 90-ig összesen 3019

Téma: Élet a halál után

Regisztrált
    Aug 2006
    Hol
    Debrecen
    Üzenet
    13,109
    Köszönet
    4
    707 alkalommal 397 üzenetét köszönték meg
    Pedig ez így van. Voltunk, vagyunk, leszünk. Mármint a személyiségünk, egyéniségünk. De sajnos azok már nem, akik ebben az életünkben vagyunk, voltunk. Tehát Kis Jóska, vagy Nagy Pista az öröklétben már nem ennek a titulusnak megfelelő lélek. Van lelki neve és lelki közössége, az ottani. Ha újra születik, új családba, elfelejti előző életét.

Regisztrált
    Jan 2003
    Hol
    Budapest, Hungary
    Üzenet
    2,841
    Köszönet
    22
    1,003 alkalommal 564 üzenetét köszönték meg
    Kedves Mamaci!

Ezek az élmények arra jók, hogy az embert felébresszék a fizikai sikon, mert külkönlegesek, egyediek, és szinte elmondhatatlanok, olyan kis "bevatás" féle.

Már nekem is volt olyan élményem ami előrevitt az életemben, hogy mi lesz ha... és felébredtem, és gyorsan helyrehoztam mindent amit csak lehetett, amit hibásnak tartottam a viselkedésemben, legutóbb az Erdélyi kirándulásom alatt volt ilyen két hete.

Itt a feleségem "vesztettem" el a sok hülyeségem miatt, és amikor felébredtem megráztam magam, és a család legnagyobb meglepetésére nagy változással jöttem haza, pedig "tanítani mentem", és én tanultam nagyon sokat, igaz szellemi segédlettel álmomban!!!!

Regisztrált
    Jul 2006
    Üzenet
    9
    Köszönet
    0
    0 alkalommal 0 üzenetét köszönték meg
    Sziasztok!
    Ki az aki már olvasta a Lelkünk útja című könyvet?
    Szerintem ennél részletesebben le se lehetne írni mi történik velünk miután meghalunk. Igazi letehetetlen könyv.
    Nemrég jelent meg a IV. része is ami kimondottan azoknak a pszichiátereknek szól akik ilyen regresszios hipnózissal akarnak foglalkozni.

Regisztrált
    Jan 2003
    Hol
    Budapest, Hungary
    Üzenet
    2,841
    Köszönet
    22
    Én olvatsam a könyv első részeit, mert sok mindennel egyezik amit én is megtapasztaltam, illetve emlékeztem rá.

De nem szabad egy dolgot elfelejteni:

A szellemvilág 7 szellemi szférából áll, és ez a könyv a második szféráról számol csak be, mert a többi szférába nincs rálátása!

Igy csak egy szeletet ad nekünk a valóságos asztrálvilágból!

szeretettel:

István

Regisztrált
    Oct 2006
    Hol
    Budapest
    Üzenet
    14
    Köszönet
    20
    3 alkalommal 2 üzenetét köszönték meg
    Üdv !
    Gondolom ezen oldalon hozzáértő emberkékkel találkozhatok, mivel barárosnőm, és egyben unokahugom is, nagy mértékű problémába ütközött.
    Legutóbbi találkozásunkkor elsírta, hogy éjjelente egy sötétkék apróvirágos vénasszony ül az ágya szélén.
    Ezt már mesélte nekem, kb 1 évvel ezelött, de azt hittem már nem aktuális. Mesélte hogy mozog a szája, de nem hallja, bár ő már annyira unja, hogy nem is érdekli. Én azt javasoltam , küldje el, adja bele a mérgét is.
    Nem értek asztrált testekhez meg hasonló dolgokhoz. ilyen tekintetben nem vagyok teljes körű befogadó. Számomra az a tudomány, amit kitapasztal az ember, de nem igen hallottam még arról, hogy valaki oktatást tartana a túlvilági életről és az itt ragadt szellemvilágról odaátról. Egyszóval nem lelem a tudomány forrását, csak a számomra magasröptű csakrákról és asztrált fizikáról.
    Nem szeretnék ezzel megbántani senkit , aki esetleg órákat áldozott az idejéből ilyen, vagy ehhez hasonló tudományokra. Bár szeretném ha valaki meggyőzne... Elkezdtem Seth könyvét is olvasni, de abba hagytam. Nem hiszem hogy egy szellemi lénynek ennyi energiája van hogy fölösleges dolgokról is akár humorizáljon. Szerintem ez biznisz, semmi, vagy csekély valóság alappal...
    Egyszó mint száz, jobban hiszem nagyanyám, vagy az idősek tanácsát, ilyen tekintetben, mivel úgy vélem bizonyos tapasztalatokon alapszik.
    Most olvastam a hegyikristályról, hogy az megzavarja az energiájukat vagy mi..??? Mindenkép javasolni fogom. Kérlek benneteket segítsetek az unoka huginak! Már nagyon kivan...
    Élni és élni hagyni...
    Új tagoknak. - a letöltéshez 20 értelmes hozzászólás, és 2 nap regisztrációs idő szükségeltetik.

Regisztrált
    Oct 2003
    Hol
    Kiryat Gat - Israel
    Üzenet
    4,837
    Köszönet
    6
    115 alkalommal 68 üzenetét köszönték meg
    Idézet Eredeti szerző lulu Üzenet megjelenítése
    Üdv !
    Gondolom ezen oldalon hozzáértő emberkékkel találkozhatok, mivel barárosnőm, és egyben unokahugom is, nagy mértékű problémába ütközött.
    Legutóbbi találkozásunkkor elsírta, hogy éjjelente egy sötétkék apróvirágos vénasszony ül az ágya szélén.
    Ezt már mesélte nekem, kb 1 évvel ezelött, de azt hittem már nem aktuális. Mesélte hogy mozog a szája, de nem hallja, bár ő már annyira unja, hogy nem is érdekli. Én azt javasoltam , küldje el, adja bele a mérgét is.
    Nem értek asztrált testekhez meg hasonló dolgokhoz. ilyen tekintetben nem vagyok teljes körű befogadó. Számomra az a tudomány, amit kitapasztal az ember, de nem igen hallottam még arról, hogy valaki oktatást tartana a túlvilági életről és az itt ragadt szellemvilágról odaátról. Egyszóval nem lelem a tudomány forrását, csak a számomra magasröptű csakrákról és asztrált fizikáról.
    Nem szeretnék ezzel megbántani senkit , aki esetleg órákat áldozott az idejéből ilyen, vagy ehhez hasonló tudományokra. Bár szeretném ha valaki meggyőzne... Elkezdtem Seth könyvét is olvasni, de abba hagytam. Nem hiszem hogy egy szellemi lénynek ennyi energiája van hogy fölösleges dolgokról is akár humorizáljon. Szerintem ez biznisz, semmi, vagy csekély valóság alappal...
    Egyszó mint száz, jobban hiszem nagyanyám, vagy az idősek tanácsát, ilyen tekintetben, mivel úgy vélem bizonyos tapasztalatokon alapszik.
    Most olvastam a hegyikristályról, hogy az megzavarja az energiájukat vagy mi..??? Mindenkép javasolni fogom. Kérlek benneteket segítsetek az unoka huginak! Már nagyon kivan...
    Ez ügyben bizalommal fordulhatsz Karsay István szellempüspök úrhoz
    Azért szőrös a szivem, hogy a szeretetet melegen tartsa

Regisztrált
    Oct 2006
    Hol
    Budapest
    Üzenet
    14
    Köszönet
    20
    Gondolod?

Kösz az iránymutatást. ez is több mint semmi
    Élni és élni hagyni...
    Új tagoknak. - a letöltéshez 20 értelmes hozzászólás, és 2 nap regisztrációs idő szükségeltetik.

Regisztrált
    Jan 2003
    Hol
    Budapest, Hungary
    Üzenet
    2,841
    Köszönet
    22
    Igen, Efike jól mondta, ez pont ez én szakterületem! :656:

Gondolom ezen oldalon hozzáértő emberkékkel találkozhatok, mivel barárosnőm, és egyben unokahugom is, nagy mértékű problémába ütközött. Legutóbbi találkozásunkkor elsírta, hogy éjjelente egy sötétkék apróvirágos vénasszony ül az ágya szélén.
    Igen, sajnos bizonyos szellemek képesek megnyilvánulni a sötétben, főleg ha mondani szeretnének valamit!

Ezek a "békesség háborító kopogo szellemek" a szellemtan meghatérozása szerint!

De áltlában akiket látni lehet, azokat nem lehet halllani, akiket meg hallani lehet, azokat meg nem lehet látni!

Ezekből a könyvekből nem lehet tanulni, mert vagy túl általánosak, vagy csak üzeneteket tartalmaznak, de mély szellemi magyarázatokat nem!

Nagyon egyszerű:

most meg neki, hogy

1. ne féljen
    2. ha jelentkezik a szellem küldje el előszőr kedvesen, majd ha ne megy parancsoljon rá.

3. keressem meg a miértet, hogy ki az és mit akar?
    maghalt-e valaki a közelében esetleg, miért van ott a szellem, mit szeretne?

a honlapom ezoterika részében letölthető anyagok vannak, de ha kell tudok küldeni érdekes anyagot erről a témáról, ime egy kis részlet az én szellemkalandjaimról, amikor belecseppentem ebbe a világba 15 éve!

Ime ami érdekes lehet a számodra:

3.Szellemkalandjaim.

Volt három hetem 1997-ben ,mikor érdekes jelenségek történtek körülöttem.
    Abban az időben fejeztem be Steiner egyik könyvét és elkezdtem olvasni
    Greber írásait a szellemvilágról. Egyedül feküdtem a szobában , valaki
    erősen megfogta a lábam és meghúzta. Nagyon megijedtem akkor.
    Következő alkalommal, kb. két hét múlva belefújt valaki a fülembe és
    megpöckölte. Egy hét múlva , feküdtem az ágyon és a feleségem meg-
    simogatta a hátamat. Kedvesen hátrafordultam és kiderült ,hogy be van
    zárva a szoba ajtó és egyedül vagyok a szobában.
    Ebben az időben furcsa zörejek voltak a szobában, éjszaka sokszor arra az
    érzésre ébredtem fel ,hogy van valaki körülöttem. Tanulmányaim során
    olvastam ,hogy a szellemeket el lehet küldeni. Hangosan elküldtem Őket,
    meditáltam és gyertyát gyújtottam. Nem foglalkoztam a zörejekkel,
    egyre kevesebbet jelentkeztek. Volt olyan alkalom ,hogy éppen elaludtam,
    a hátam mögött hangosan recsegett a parketta és még különböző zajok
    hallatszottak az éjszaka sötétjében. .

Félig alvás közben hátraszóltam ,hogy:
    " jól van fiúk ,hagyjatok már aludni mert fáradt vagyok ! " és erre csönd lett
    a szobában. Úgy vettem észre ,hogy miután nem érdekelt a jelenlétük,
    békén hagytak.
    .

Két alkalommal volt vizuális élményem. Vidéken történt a családi házunkban.
    Éjszaka kimentem a mellékhelyiségbe, egy hosszú folyosó végére. Az ajtót nyitva
    hagytam az udvarról beszűrődő fény miatt. A folyosó végén egy alak bontakozott
    ki előttem. Az arcát nem lehetett kivenni, csak a fekete, emberi alakkal össze nem
    téveszthető formáját. Egy picit néztem ,meggyőződtem ,hogy nem hallucinálok
    és odamentem. Mire a folyosó felére értem az alak eltűnt.
    Erre az esetre rá egy hónappal egyedül voltam a házban.
    Éjszaka felkerestem a mellékhelyiséget és visszafelé látom ,hogy a zárt udvaron három
    alak áll összebújva egymás mellett. Sötét köpenyszerű ruha volt rajtuk és
    a szemeikkel szinte szuggerálva engem néztek. Megbabonázva néztem őket és
    éreztem a tekintettükből ,hogy nem kell félnem . Egy percig néztem Őket
    mozdulatlanul, nagyon álmos voltam, valahogy biztonságban éreztem magam
    tőlük a melegséget sugárzó tekintetük miatt, visszamentem az ágyamba aludni és
    háborítatlanul végigaludtam az éjszakát.
    Azóta ,alvás előtt ,mikor lefekszem és imádkozom, minden esetben védelmet kérek éjszakára, hogy nem zavarja senki az éjszakai nyugalmam.

Regisztrált
    Oct 2006
    Hol
    Budapest
    Üzenet
    14
    Köszönet
    20
    Az ima segíthet???
    Vagy ez olyan önhipnózis féle?
    Élni és élni hagyni...

Regisztrált
    Jan 2003
    Hol
    Budapest, Hungary
    Üzenet
    2,841
    Köszönet
    22
    Az ima mindig segit, mert magas rezgésen tart, és ezzel a betolakodók kedvét elveszi, mert azok alacsony rezgésü lények.

Vannak jó védekezési praktikák is, fehér fénnyel bevonod magad pldául, vagy az egész szobát, gyertyát gyujtasz, és a lánggal képzeletben kiégeted a szobát!

Aránylag ezek jól bevállnak!

9. oldal, összesen 302 ElsőElső ... 67891011121959109 ... UtolsóUtolsó

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

A téma címkéi

Üzenetküldés szabályai

• Nem indíthatsz új témákat
  • Nem küldhetsz választ
  • NEm küldhetsz csatolásokat
  • Nem szerkesztheted az üzeneted
  •