Sziasztok!
Súlyzózni is lehet, akár lányok, akár fiúk is a sportolók.
Én két egy súlyt tartalmazó kézi súlyzóval szoktam. Tehát nem egykezeset, két kezemben van egy-egy. Nagyon elősegíti a jobbra, és ballra forgást derékban....
10kg_os_egykezes_sulyzo-640x640.jpg
Legyen nagyon szép, és vidám napotok!
Sok szeretettel Erzsi.![]()
Bennem lévő Isten üdvözli a bennetek lévő Istent!
Ja, és sajna, nekem is a ducik fürdőrucija a megfelelő...
ducik furdőrucija.jpg ducik fürdőrucija1.jpg
Legyen nagyon szép, és vidám napotok, hétvégétek!
Nagyon sok szeretettel Erzsi.![]()
jahjj, élelmiszer utánpótlás...jellemző
EZ az utánpótlás:
19034.jpg
szépek a dresszek Kicsi fecske Erzsike , télleg nagyon slankítanak, helyes választás...az én súlyzó(i)m 4kilós, mikor kaptam a fiamtól és megmutatta hogyan használjam(felemelt karral emelgetni fejmögött, Tibi aláírod e), megkérdeztem nem ejtem e a fejemre, aszonta az én vikingem, hogy nem bajaz, nagyobb kárt már úgysem tesz...
(hálátlankölök), szóval sz--arhelyzet, mert 6 emelés után kész vagyok. ennyit a súlyzóról.
![]()
“Legyen szíved, mely sosem válik kővé, legyen kedved, mely sosem gyullad haragra, és legyen érintésed, mely sosem bántalmaz.” (Charles Dickens)
MESEPÁLYÁZAT VERSPÁLYÁZAT
** működik a régi CHAT **
A nő akár vékony akár telt, mindig van szép bennük.
Hát..ha vállazásra használod fej mögött akkor oké a dolog... nyak mögötti nyomás a neve,ha vállazol,vagy mellső nyomás ha éppen elölről nyomod ki a súlyzót...nincs a 6 ismétléssel semmi gond...kitartás...megszokod a mozgás formáját aztán lesz abból még akár 12 ismétlés is simán...
Jáóóó az a kis cerbona szelet...de azért előtte egy-két csirke combot be kell hajigálni az orcábalegyen muníció az "edződésre"
![]()
Szia AndiC!
Bocsi, az én súlyzóim sem 10 kg-osak, csak 5, és a derékforgatásban segítenek...
Nem férfi súlyzó gyakorlatokat végzek velük. Kinézetre olyan mint a képen, csak egy tárcsa van mindkettőn. Hiába nő használja...
Nem régiben olyan sport eszközön végeztem gyakorlatokat, aminek forgó korong volt az alja, arra kellett ráállni, és az oszlophoz erősített fogantyúba kapaszkodni. Így forgattam a derakamat.
DSCN1077.jpg
De az már csak a múlt, most ez maradt.
Legyen nagyon szép, és vidám napotok!
Sok szeretettel Erzsi.![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)