10. oldal, összesen 540 ElsőElső ... 789101112132060110510 ... UtolsóUtolsó
Eredmények 91-tól/től 100-ig összesen 5394

Téma: Ducik akik +++

Regisztrált
    Mar 2009
    Hol
    Város
    Üzenet
    32
    Köszönet
    272
    1,303 alkalommal 18 üzenetét köszönték meg
    Én is szenvedek pár plusz kilótól, de csak olyankor, ha ruhát vásárolok magamnak. Mióta megszültem a két gyermekem, bizony elég nehéz a fogyókúra. Na, jó valljuk be, egyáltalán nem megy. de mit tegyek, ha a család a tésztát szereti? én üljek csorgó nyállal? Mi vagyok én? Mazochista? Így hát maradnak a feleslegek. De azért jó tudni, hogy nem vagyok egyedül.

Regisztrált
    Mar 2009
    Hol
    Város
    Üzenet
    32
    Köszönet
    272
    Ebben teljesen igazad van, sajnos így tavasz felé én is mindig elcsábulok, hogy keresek valami könnyű megoldást a feleslegek eltüntetésére, de mindig valami visszatart, főleg mások rossz tapasztalatai. Köszi.

Regisztrált
    Mar 2009
    Hol
    Város
    Üzenet
    32
    Köszönet
    272
    Én is kaptam hormon tartalú gyógyszereket, hogy teherbe tudjak esni. Nem mondom, megérte. Két, szép gyermek. És természetesen huszonöt kg felesleg. Ez van. Azóta, ha ránézek a süteményre, már hízok, pedig régen kiló számra faltam, és vékony voltam.

Regisztrált
    Jun 2009
    Hol
    Magyarország
    Üzenet
    18
    Köszönet
    0
    4 alkalommal 2 üzenetét köszönték meg
    Az jó ha valaki elfogadja magát olyannak, amilyen. Én azért ajánlom a fogyókúrát. Majd utána mindenki döntse el, hogy jobb. Szép napot!

Regisztrált
    Apr 2007
    Hol
    Sziria
    Üzenet
    66
    Köszönet
    142
    54 alkalommal 13 üzenetét köszönték meg
    Francine:Nekem lombik babam van. Ellattak hormonokkal rendesen, de nem hiztam tolluk. Elvileg nem is volna szabad,gyakorlatilag sokan hiznak a hormon keszitmenyektol.
    amendler: Azon vagyunk sokan,de azert nem art, ha van onbizalmunk!

Regisztrált
    Jun 2009
    Hol
    New York
    Üzenet
    31
    Köszönet
    154
    1 alkalommal 1 üzenetét köszönték meg
    Sziasztok. Hát én sem a csontvázak táborát gyarapítom....egy éve még 56-os számozásu ruhákat hordtam, de akkor sem éreztem ugy hogy nekem most el kéne menekülnöm a föld alá és kész vége én már nem vagyok nő. Nem foglalkoztam a sulyommal és kész. Aztán ráébredtek, hogy cukorbeteg vagyok és amiatt kezdtem diétázni (nem tul szigorúan) meg szedek rá gyógyszert és igy minden erőfeszités nélkül leesett rólam jó pár kilo. (kb 30) most már normál méretű ruhákat hordok, sose leszek egy nádszál de nem is akarok. Remekül érzem magam, de ennek semmi köze a kilokhoz lényeg az önmagad elfogadása. (nagy bánatom hogy a nagy fogyás leginkább a melleimet érintette.... )

Regisztrált
    Jun 2009
    Hol
    Magyarország
    Üzenet
    46
    Köszönet
    0
    0 alkalommal 0 üzenetét köszönték meg
    Blog bejegyzés
    112
    Hát én tipikusan kishitű dundi voltam világ életemben..Persze a jókedvem sosem hagyott el, de sosem tudtam igazán kinyilni, csak szerető közegben.
    Nehezen kötök barátságot, bár nem hiszem, hogy azért mert barátságtalan lennék. Mivel mindig dundi voltam, fogalmam sincs mi a véleménye a sovány embereknek rólunk..Ha abból indulnék ki, ami az én véleményem a soványkákról, akkor feleslegesen paráztam 30 évig

Regisztrált
    Apr 2008
    Hol
    ------
    Üzenet
    12
    Köszönet
    0
    Én dagadt vok,és utálom magam. :'(

Regisztrált
    Dec 2007
    Hol
    Netanja
    Üzenet
    8,063
    Köszönet
    23
    1,215 alkalommal 62 üzenetét köszönték meg
    Blog bejegyzés
    331
    Sziasztok.......a legjobb szerintem ha duci vagy ELFOGADNI MAGAD.Ez a legjobb fogyokura.Mert minden innen indul.
    A "beke-jel" a duciknak,tudod-e ........nem?.......egyutt fogyasztani egy finom edeseget.......
    "Becsülj meg minden embert, minden teremtményt,akar a növényt is, amely arra tanit, hogy mi a szeretet."
    /Stephanie Dowrick/

Regisztrált
    Feb 2009
    Hol
    Szigetköz
    Üzenet
    31
    Köszönet
    0
    Sziasztok.
    Tegnap láttam egy dokufilmet olyan túlsúlyos emberekrő, akik 250 -500kg-t nyomtak.
    Azóta másképp állok hozzá a csekély 130kg-mhoz. Addig, amíg segítség nélkül el tudom látni magam a fürdőszobában, és emelődaru sem kell ahhoz, hogy kikászálódjak az ágyból reggel, nincs nagy baj!
    És ha még a ruhászkodás (sok XL) problémáját is megoldom, igazán boldog leszek!

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (1 members and 1 guests)

1. kukta

A téma címkéi

Üzenetküldés szabályai

• Nem indíthatsz új témákat
  • Nem küldhetsz választ
  • NEm küldhetsz csatolásokat
  • Nem szerkesztheted az üzeneted
  •