3. oldal, összesen 538 ElsőElső 1234561353103503 ... UtolsóUtolsó
Eredmények 21-tól/től 30-ig összesen 5371

Téma: Ducik akik +++

Regisztrált
    Jan 2003
    Hol
    Toronto, Ontario, Canada
    Üzenet
    9,114
    Köszönet
    7,846
    14,443 alkalommal 2,208 üzenetét köszönték meg
    Kedves Tibi
    Hiaba raksz elenk tukrot mi szepnek es jonak latjuk magunkat benne.

2. A következő tagok köszönték meg Melitta üzenetét:

Regisztrált
    Jul 2008
    Hol
    Dél-Alföld
    Üzenet
    522
    Köszönet
    279
    296 alkalommal 89 üzenetét köszönték meg
    Idézet Eredeti szerző Melitta Üzenet megjelenítése
    Kedves Tibi
    Kívánom neked a csend szépségét, a napfény dicsőségét, a sötétség rejtelmét, a láng hatalmát, a víz és a föld higgadt erejét, a levegő édességét és a szeretetet, mely ott található minden dolgok gyökerében. Az élet csodáját kívánom neked. /Pam Brown

Regisztrált
    Mar 2007
    Hol
    Pest megye eleje
    Üzenet
    5,715
    Köszönet
    0
    62 alkalommal 25 üzenetét köszönték meg
    Tibi16!

Hát én nem igazán értek veled egyet, még akkor sem, ha a fogyitopicból látogattam ide. Mielőtt előjönne a "savanyú a szőlő" effektus-od, hozzátenném L-es nél nagyobb méretem csak kismama koromban volt. Bár mostanság vettem egy nadrágot, ami ugyan L-es, (mert jó rám), mégis XXL-es a jelölése, ráadásul még van egy cimke is a derekán belül, azon pedig a felirat: "dromedár". No így most aztán már én is a 'rémes' táborba tartozom ezek szerint, pedig csak a ruha méretezése változott. Ezt csak azért írtam, mert nevetséges ruhaméret alapján megítélni, szeretni, vagy nem a másikat. Ha még azt is elmondom, hogy a téli szünet alatt felszedtem magamra, és bár beleférek még a ruháimba, (nem mindbe), de még nem utáltam meg magam érte, akkor végképp el is vagyok ásva, ugye?
    Nem aszerint osztályozom az embereket, hogy duci-e vagy vékony, ahogy te mondod: "formás." Itt te folyton a formákról beszélsz, mennyivel jobban áll a ruha egy formásabb emberen. Lehet. Tudok varrni, ezért azt is tudom, hogy egyszerűbb egy ruhát elkészíteni, ha nincs poci, nincs itt-ott kidudorodás, de mindenki tud csinosan öltözni, szerintem nem annyira alkat,mint jó ízlés kérdése..
    Láttam én már nagyon mutatós, dekoratív XXL-est, még nagyobbat is, és rémesen kinéző S-est, fürge ducit, tohonya soványt.
    Abban igazad van, hogy a túlsúly mindenféle egészségügyi problémát okozhat. De arra nem gondolsz, hogy esetleg van olyan is, aki nem azért lett túlsúlyos, mert agyonzabálja magát? Felborul a hormonháztartás valami miatt, vagy más egyéb betegség. És nem is biztos, hogy azzal a betegséggel megengedett bármilyen eszetlen fogyókúra, vagy badizni menni egy fittnes terembe, hanem csak azt eheti és csinálhatja, amit az ő betegsége megenged. Ilyenkor a fene sem foglalkozik azzal, hogy néz ki, milyen méretű ruhába fér bele, megnézik-e a pasik. A legfontosabb az egészsége.
    A vidám, jókedélyű ducikat, mackókat egyébként jobban szeretem, mint a naponta mérlegelő, plusz dekáktól rettegő, állandóan saját testi 'szépségükkel' foglalkozó bájgúnárokat. Sajnos az a tapasztalat (nem csak az enyém), hogy nem marad már másra idejük, pedig nyaktól felfelé is kellene egy kicsit edzeni. Nem vagyok túl szigorú, nem fontos minden nap (mint mérlegelni), de azért hébe-hóba.
    Szerintem.

Regisztrált
    Dec 2008
    Hol
    Mo
    Üzenet
    164
    Köszönet
    10
    8 alkalommal 5 üzenetét köszönték meg
    Az lenne a szép,ha mindjárt mentegetőznünk kéne a kilóink miatt...
    Speciel én így sokkal formásabbnak érzem magam,mintha vékony lennék...

Regisztrált
    Aug 2007
    Hol
    vvvvvv
    Üzenet
    2,653
    Köszönet
    1
    60 alkalommal 40 üzenetét köszönték meg
    Idézet Eredeti szerző Melitta Üzenet megjelenítése
    Kedves Tibi
    Mert szépek vagyunk és jók!

Regisztrált
    Jul 2008
    Hol
    Dél-Alföld
    Üzenet
    522
    Köszönet
    279
    Egyszerűen imádom ezt a topikot!
    Kívánom neked a csend szépségét, a napfény dicsőségét, a sötétség rejtelmét, a láng hatalmát, a víz és a föld higgadt erejét, a levegő édességét és a szeretetet, mely ott található minden dolgok gyökerében. Az élet csodáját kívánom neked. /Pam Brown

Regisztrált
    Aug 2007
    Hol
    vvvvvv
    Üzenet
    2,653
    Köszönet
    1
    60 alkalommal 40 üzenetét köszönték meg
    Tibi, hol vagy? Úgy érzem, ezek után jól hangzana egy "FAT IS BEAUTIFUL" önrevízió. (Csak a pontosság kedvéért lefordítom: "A KÖVÉR SZÉP".

Regisztrált
    Jan 2009
    Hol
    MO
    Üzenet
    20
    Köszönet
    3
    0 alkalommal 0 üzenetét köszönték meg
    Végre egy hely ahol megértenek !!!
    Zörgő csontú 50kg-os voltam a terhességem előtt. Aztán hirtelen felszaladt 20 kg. Azelőtt mindig morcos voltam, a jó kedély messze elkerült. Feszengtem a csontosságom miatt. Most 17 kilóval vagyok nehezebb, de végre van mit fogni rajtam!!! Én így érzem jól magam !!!

Regisztrált
    Jul 2008
    Hol
    Dél-Alföld
    Üzenet
    522
    Köszönet
    279
    Tibikénk szólni sem mer....Lehet, hogy ráesett a tükör... És így jobban járt, mintha valamelyikünk pottyant volna a nyakába...
    Tibor kedves! Nincs veled semmi bajom, de ezt nem lehetett kihagyni.....

Regisztrált
    Mar 2007
    Hol
    Pest megye eleje
    Üzenet
    5,715
    Köszönet
    0
    62 alkalommal 25 üzenetét köszönték meg
    Idézet Eredeti szerző Kijuma Üzenet megjelenítése
    Tibikénk szólni sem mer....Lehet, hogy ráesett a tükör... És így jobban járt, mintha valamelyikünk pottyant volna a nyakába...
    Tibor kedves! Nincs veled semmi bajom, de ezt nem lehetett kihagyni.....

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

A téma címkéi

Üzenetküldés szabályai

• Nem indíthatsz új témákat
  • Nem küldhetsz választ
  • NEm küldhetsz csatolásokat
  • Nem szerkesztheted az üzeneted
  •