8. oldal, összesen 540 ElsőElső ... 5678910111858108508 ... UtolsóUtolsó
Eredmények 71-tól/től 80-ig összesen 5394

Téma: Ducik akik +++

Regisztrált
    Oct 2008
    Hol
    TIBIBEN
    Üzenet
    1,297
    Köszönet
    40
    232 alkalommal 59 üzenetét köszönték meg
    Idézet Eredeti szerző Santane Üzenet megjelenítése
    Tibikém! Gyufázol?
    szia! nem,semmi rossz szándék nincs bennem!
    ne hogy azt higgyétek,hogy egyébként rossz indulatú vagyok!semmi olyan célom nincs hogy bárkit megbántsak,és nem is vagyok személyre szóló sohasem.
    AZ ERŐ BENNED VAN,ÉLJ VELE
    VESZI A LAPOT? KINEK NEM JÁR ÚJSÁG!

Regisztrált
    Oct 2007
    Hol
    Tündérhon
    Üzenet
    4,798
    Köszönet
    4
    50 alkalommal 23 üzenetét köszönték meg
    Blog bejegyzés
    1
    Idézet Eredeti szerző Tibi16 Üzenet megjelenítése
    szia! nem,semmi rossz szándék nincs bennem!
    ne hogy azt higgyétek,hogy egyébként rossz indulatú vagyok!semmi olyan célom nincs hogy bárkit megbántsak,és nem is vagyok személyre szóló sohasem.
    Rendicsek!

Regisztrált
    Oct 2008
    Hol
    TIBIBEN
    Üzenet
    1,297
    Köszönet
    40
    Idézet Eredeti szerző Santane Üzenet megjelenítése
    Rendicsek!

Regisztrált
    Aug 2007
    Hol
    vvvvvv
    Üzenet
    2,653
    Köszönet
    1
    60 alkalommal 40 üzenetét köszönték meg
    Tibi Kedves! Rzt rossz szándék és személyeskedés nélkül hoztam neked.
    Teccik?

Regisztrált
    Oct 2008
    Hol
    TIBIBEN
    Üzenet
    1,297
    Köszönet
    40
    Idézet Eredeti szerző b.p. Üzenet megjelenítése
    tibi kedves! Rzt rossz szándék és személyeskedés nélkül hoztam neked. :d:d
    teccik? Kiss
    #74-es tetszik

Regisztrált
    Aug 2007
    Hol
    vvvvvv
    Üzenet
    2,653
    Köszönet
    1
    60 alkalommal 40 üzenetét köszönték meg
    #74-es tetszik
    Naja! Piphús!

Regisztrált
    Oct 2008
    Hol
    TIBIBEN
    Üzenet
    1,297
    Köszönet
    40

szeretettel nektek!

Regisztrált
    Aug 2008
    Hol
    Augsburg
    Üzenet
    301
    Köszönet
    116
    7,928 alkalommal 440 üzenetét köszönték meg
    Sziasztok!

Lehet, én vagyok hülye, de sosem értettem azokat az embereket, akik valakit a külseje alapján ítélnek meg. Vannak vékonyak, ducik, kövérek, kék szeműek, csámpások, mogorvák és mosolygósak, de mind-mind emberek, akiket úgy kell elfogadni, amilyenek. Azok, akik oly nagy élvezettel tudnak egy ducinak beszólni, még ők is kerülhetnek egy olyan helyzetbe, hogy túlsúlyosak lesznek, akár egy betegség következményeként is.
    Ilyenkor belegondolok abba, hogy ha valakit a ducisága alapján bedug az illető egy "utálom" skatulyába, mit tenne egy szeretett lénnyel, ha az egy baleset miatt lerokkanna, vagy megcsúnyulna.Csak a kinézet számít? Mert én nem hiszem.
    Én is duci vagyok, de ahogy a kollégám szokta mondani: már nézni is rossz, mennyire jól érzem magam a bőrömben, mikor sok ember csak nyavajog mindenért.
    Alapjáraton vidám vagyok, az emberek keresik velem a kapcsolatot, sokat nevetünk együtt barátokkal, kollégákkal. És ki merem jelenteni, hogy egy ember vonzerejét, kisugárzását nem a kilói száma határozza meg.
    44 éves múltam, orvos akkor lát, mikor a munkám miatt 2 évente kötelező. Rendben a vércukrom, a vérnyomásom, és valóban jól is érzem magam.
    Ez sok esetben csak hozzáállás kérdése. Meg, hogy az ember lelke mennyire van rendben. Nézzük meg a sok anoreksziás, bulémiás tinit. Vékonyak, de élet nincs bennük, és állandó stresszben élnek, hogy a mások általl diktált trendnek megfeleljenek.
    Ha ez lenne az egészséges életmód, én ebből nem kérek!
    Inkább vagyok duci, de jókedélyű, aki tud örülni az élet minden szépségének, mint depis modell alkat, aki nem a nevetései számát, hanem a kalória mennyiséget számolja!

Regisztrált
    Jul 2008
    Hol
    Dél-Alföld
    Üzenet
    522
    Köszönet
    282
    303 alkalommal 90 üzenetét köszönték meg

szeretettel nektek!
    Tibor kedves!
    Különösen értékelem, hogy nem futamodtál meg... Őszintén szólva azt hittem, inadba száll a bátorságod és elszelsz.... De örömmel látom, hogy itt vagy Ez tetszik
    Kívánom neked a csend szépségét, a napfény dicsőségét, a sötétség rejtelmét, a láng hatalmát, a víz és a föld higgadt erejét, a levegő édességét és a szeretetet, mely ott található minden dolgok gyökerében. Az élet csodáját kívánom neked. /Pam Brown

Seth2 Vendég
    Idézet Eredeti szerző Szamica Üzenet megjelenítése
    Sziasztok!

Lehet, én vagyok hülye, de sosem értettem azokat az embereket, akik valakit a külseje alapján ítélnek meg. Vannak vékonyak, ducik, kövérek, kék szeműek, csámpások, mogorvák és mosolygósak, de mind-mind emberek, akiket úgy kell elfogadni, amilyenek. Azok, akik oly nagy élvezettel tudnak egy ducinak beszólni, még ők is kerülhetnek egy olyan helyzetbe, hogy túlsúlyosak lesznek, akár egy betegség következményeként is.
    Ilyenkor belegondolok abba, hogy ha valakit a ducisága alapján bedug az illető egy "utálom" skatulyába, mit tenne egy szeretett lénnyel, ha az egy baleset miatt lerokkanna, vagy megcsúnyulna.Csak a kinézet számít? Mert én nem hiszem.
    Én is duci vagyok, de ahogy a kollégám szokta mondani: már nézni is rossz, mennyire jól érzem magam a bőrömben, mikor sok ember csak nyavajog mindenért.
    Alapjáraton vidám vagyok, az emberek keresik velem a kapcsolatot, sokat nevetünk együtt barátokkal, kollégákkal. És ki merem jelenteni, hogy egy ember vonzerejét, kisugárzását nem a kilói száma határozza meg.
    44 éves múltam, orvos akkor lát, mikor a munkám miatt 2 évente kötelező. Rendben a vércukrom, a vérnyomásom, és valóban jól is érzem magam.
    Ez sok esetben csak hozzáállás kérdése. Meg, hogy az ember lelke mennyire van rendben. Nézzük meg a sok anoreksziás, bulémiás tinit. Vékonyak, de élet nincs bennük, és állandó stresszben élnek, hogy a mások általl diktált trendnek megfeleljenek.
    Ha ez lenne az egészséges életmód, én ebből nem kérek!
    Inkább vagyok duci, de jókedélyű, aki tud örülni az élet minden szépségének, mint depis modell alkat, aki nem a nevetései számát, hanem a kalória mennyiséget számolja!
    Szia Szamica.

Szívemből szóltál.

8. oldal, összesen 540 ElsőElső ... 5678910111858108508 ... UtolsóUtolsó

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

A téma címkéi

Üzenetküldés szabályai

• Nem indíthatsz új témákat
  • Nem küldhetsz választ
  • NEm küldhetsz csatolásokat
  • Nem szerkesztheted az üzeneted
  •