9. oldal, összesen 538 ElsőElső ... 67891011121959109509 ... UtolsóUtolsó
Eredmények 81-tól/től 90-ig összesen 5374

Téma: Ducik akik +++

Regisztrált
    Oct 2008
    Hol
    TIBIBEN
    Üzenet
    1,297
    Köszönet
    40
    232 alkalommal 59 üzenetét köszönték meg
    Idézet Eredeti szerző Kijuma Üzenet megjelenítése
    Tibor kedves!
    Különösen értékelem, hogy nem futamodtál meg... Őszintén szólva azt hittem, inadba száll a bátorságod és elszelsz.... De örömmel látom, hogy itt vagy Ez tetszik
    szia! nem szoktam megfutamodni, az élet erre rég megtanitott! dolgoztam régebben kidobóként,onnan származik hogy nem futamodok meg sehonnan sem!és semilyen élethelyzetből sem!!

élhet valaki formásan és öröm teli módon jókedvvel is, anélkül hogy görcs vagy kövér lenne.amúgy sem a koplalás az út, a jó forma és magabiztossághoz. kalória számlálás nélkül is lehetsz sportos,az arany középút!! az igazi! ne légy se sovány se kövér! hidd el aki ebben a cipőben van jól érzi magátés nem szükségeltetik neki magyarázkodás semazt mondom kerüld a végletekettegyél magadért, és érezd jól magad
    AZ ERŐ BENNED VAN,ÉLJ VELE
    VESZI A LAPOT? KINEK NEM JÁR ÚJSÁG!

Regisztrált
    Jul 2008
    Hol
    Dél-Alföld
    Üzenet
    522
    Köszönet
    282
    300 alkalommal 90 üzenetét köszönték meg
    Engem most utálni fognak a ducik...én ugyanis utálok kövér lenni...
    50 kg-osan is kövérnek éreztem magam Most értékelem, milyen jó volt akkor. Nem adom fel, karcsúbb leszek, mint valaha! Nem vagyok a szélsőségek híve, de a szakmámból adódóan tudom, mivel járnak a plussz kilók...
    Kívánom neked a csend szépségét, a napfény dicsőségét, a sötétség rejtelmét, a láng hatalmát, a víz és a föld higgadt erejét, a levegő édességét és a szeretetet, mely ott található minden dolgok gyökerében. Az élet csodáját kívánom neked. /Pam Brown

Regisztrált
    Jan 2009
    Hol
    Budapest
    Üzenet
    14
    Köszönet
    0
    0 alkalommal 0 üzenetét köszönték meg
    A vékony csajokra szokták mondani,hogy szúrja a lábuk a seggüket. A ducikra meg: ha Magyarország ilyen lábakon állna,stabil lenne! Legalábbis nekem párom ezt szokta mondani!

Regisztrált
    Jan 2009
    Hol
    Budapest
    Üzenet
    14
    Köszönet
    0
    Én sem vagyok sovány,viszont a párom meg nagyon vékony,pedig nem éheztetem,sőt... Sajnos nem tudok lefogyni,ennek számos oka van... de engem párom így fogadott el,s ezt szereti.Van mit fognia,azt szokta mondani. Csak sokszor úgy megfog,h már fáj,pedig csupa szeretetből csinálja!

Regisztrált
    Feb 2009
    Hol
    Szigetköz
    Üzenet
    31
    Köszönet
    0
    Én kb. 50kg súlyfelesleggel küszködök. Naponta tornázok, nem eszek egész nap habos süteményt szaftos sült húsokkal, de mégsem tudok leadni egy dekát sem, sőt. Csak jönnek a plusz kilók. Meggyőződésem, hogy azok miatt a hormontartalmú gyógyszerek miatt, amiket szednem kell. Bár ezt az orvosok tagadják. Kíváncsi vagyok a véleményetekre.

Regisztrált
    Jan 2009
    Hol
    Tata
    Üzenet
    29
    Köszönet
    0
    3 alkalommal 2 üzenetét köszönték meg
    Szia Amrena!
    Én a helyedben (teljesen laikus vagyok, ne érts félre) megnézetném a pajzsmirigyemet. Állítólag annak a helytelen működése okozhat ilyen problémát.

Regisztrált
    Jan 2009
    Hol
    Budapest
    Üzenet
    253
    Köszönet
    0
    8 alkalommal 7 üzenetét köszönték meg
    Szia Amrena !
    Teljesen egyet értek Krecsikvel . Nekem pajzsmirigy túlműködésem volt ,fogyni kellett volna ,de 1-2 % hízik ,nekem sikerült is 20 kg-ot felszedni . A pajzsmirigy hormon vizsgálatot mindenképp érdemes lenne csináltatnod .

Regisztrált
    Feb 2009
    Hol
    Szigetköz
    Üzenet
    31
    Köszönet
    0
    Kb. 15 éve kaptam pajzsmirigy hormon kezelést (ma is szedek hormon tablettákat, többet is). Akkor 4 év alatt szedtem fel 30kg-t, a többi szép lassan kúszott fel.
    Én úgy gondolom, hogy az egyik tabletta komolyan befolyásolta ezt a súlygyarapodást. Azóta nem tudom lefaragni ezt a súlyfelesleget.

Regisztrált
    Jan 2009
    Hol
    Budapest
    Üzenet
    253
    Köszönet
    0
    8 alkalommal 7 üzenetét köszönték meg
    Amrena ,igen a hormonálisan befolyásolt súlygyarapodást nagyon nehéz leadni de nem lehetetlen !
    Nekem nem sikerült ,de őszintén bevallom nagyon nem igyekeztem
    De javaslom fordulj egy másik endokrinológushoz .

Regisztrált
    Mar 2009
    Hol
    Erdély
    Üzenet
    13
    Köszönet
    134

Smile

Sziasztok
    Én pajzsmirigy hormon kezelést kaptam amitől le is fogytam 3 év alatt, de az orvos elfelejtette megmondani a mellékhatásokat. Azóta baj van a gyomrommal, kiszedték a vesémet és rengeteg egészségügyi problémát fedeztet fel a családi orvosom. +fel is szedtem jó pár kilot amiota abbahagyatm a kezelést.
    Ugyhogy jó a pajzsmirigy vizsgálat de mindenki vigyázon a gyogyszerekkel.
    Én nem szedek semmit már évek ota és nem is fogok.
    Inkább duci legyek mint teljesen beteg, annyit nem ér a soványság

9. oldal, összesen 538 ElsőElső ... 67891011121959109509 ... UtolsóUtolsó

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

A téma címkéi

Üzenetküldés szabályai

• Nem indíthatsz új témákat
  • Nem küldhetsz választ
  • NEm küldhetsz csatolásokat
  • Nem szerkesztheted az üzeneted
  •