a neten találtam![]()
Neten talált bohóc
Bohóc.JPG
Sziasztok!
A neten találtam ezt a hóembert, de nincs hozzá sablon. Ha valakinek van tegye fel! Köszi
A karácsonyfa hópihékhez a legeslegszebbek innen származnak, szétszórva az ablakokra is tettem még párat.
http://canadahun.com/forum/showthrea...77#post2279577
Hópehelyvarázs a címe.
majd keresem a többit is.
Köszönöm szépen a feltöltőnek!!
Utoljára Mák Virág módosította 2013-01-06, 03:23 PM-kor
Ugyan már elmúlt szilveszter, de állítólag idén is lesz.
A szilveszteri bulira megcsináltam a Praktika 2013 januári számából a számokat.
Annyi módosítást eszközöltem az ott leírtakhoz képest, hogy én 100 gr-os fehér papírra ragasztottam, aminek csak az lett a következménye, hogy a 2-es és a 3-as alja felpöndörödött. Gyanítom, hogy ennek az az oka, hogy az ablak alatt van radiátor és a felszálló meleg levegő okozta, de ez nem azonnal jelentkezett, hanem csak mára. Az, hogy a papír fehér és nem arany, egyáltalán nem látszik.
Továbbá nem kétoldalas cellux-szal csináltam, mivel fogalmam sincsen, hogy az mi, hanem sima kétoldalas ragasztóval. Biztostűvel raktam fel a függönyre.
Szerintem egész jó lett.
Sajnos én is csak fizetős sablonra bukkantam, viszont a hóember alapja két dodekaéder. Itt van hozzá kétféle minta.dodecahedron.gifdodekaeder_haloja_nagy.gif
Anikó
adus915,cs.krisztina78,csendes1,Csilla75,Ditti09,edidzsoszi,Etus65,ezvan5,guszi75,Hanabi,iramsav,Judit25,Katka 46,kbzs,Kis Sarkcsillag,laurka75,Lerika,magnes9,maitra,Mák Virág,Mami75,Misscili,molac,mzperxx,nyonyesz,óvónéni74,pedit01,Ruzsy,süni5,szlabej,tancmania,tantuszka,Tonkamama,Tűz*,Tündemami,Zaubermaus,zsóka2.
Suliban készült munkák.A fenyőfa kéz nyomatokból készült. PB270202.JPGPB270214.JPGPC150302.JPGPC150308.JPGPC150316.JPGPC150317.JPGPC150324.JPGPC150325.JPG
Egy kis újrahasznosítás. Memória játék.
Quilling kép az állatok világnapja alkalmából csináltuk.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)