gagiorsi! ebben benne van az a kép, amit keresel, csak alapból nem az a magazin.![]()
A 4. képen található bohóc részlet mintha az lenne amit én keresek, ha meg van a teljes újság feltennéd.
Köszönöm
gagiorsi! ebben benne van az a kép, amit keresel, csak alapból nem az a magazin.![]()
Madáretető 1.JPG
A neten találtam ezt a madáretetőt és megcsináltam a csoportommal. Nagyon szuper lett!
Sziasztok!
Napi/hetirend táblázatot szeretnék készíteni a nagycsoportosaimnak. Ehhez szükségem lenne képekre, amivel nyomon tudják követni, hegy melyik nap, milyen foglalkozás lesz. (pl. torna, vizu, ének...stb)
Előre is köszönöm!!!!
Time@:Mondjuk én a google keresőjével találtam milliónyi kis képet, és nem is ovis vagyok, csak elsős napközis, de megmutatom az én órarendjeimet: ilyesmire gondolsz? Ilyen kis ikonokra? A kolléganőmnek csináltam meg én...
Alul váltogatható az a-hét, b-hét...és képként elmentve kint van a teremben.
Szia!
Én ezeket találtam a tenger témában a mentett képeim között:emo_kizi_piratenkogge_01.jpgkidstick1.jpg
Sziasztok!
Nekem lenne egy kérdésem a mod-Podge ragasztó magyarországi megfelelője mi lehet?Mert ugye ennek a ragasztónak a lényege hogy száradás után nem látszik.Nekem viszont hihetetlen,hogy decupage ragasztó lenne.
Új tagoknak 20 hozzaszolas megszerzese:
http://canadahun.com/forum/showthrea...=25247&page=35
Az xsd file-ok esetében letöltés után a Hobbyware cross stitch pattern maker-rel lehet megtekinteni a leszámolható mintát.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)