1. oldal, összesen 14 123411 ... UtolsóUtolsó
Eredmények 1-tól/től 10-ig összesen 140

Téma: SAL- Karácsonyfadíszek - Havonta egyet!

Regisztrált
    Sep 2011
    Hol
    Mindenek felett
    Üzenet
    110
    Köszönet
    2,512
    885 alkalommal 79 üzenetét köszönték meg

SAL- Karácsonyfadíszek - Havonta egyet!

Kedves Karácsonyrajongók!

Mivel úgy láttam, hogy nem csak nekem tetszik az az ötlet, hogy minden hónapban hímezzünk legalább egy karácsonyfadíszt, bátorkodom megnyitni ezt a topicot. Ebben a témában az is jó, hogy minden évben van karácsony, így bárki bármikor jelentkezhet határidő nélkül.

Úgy gondoltam, ez a topic nem kötött mintákkal működne, hanem mindenki megmutatja, mit hímez az adott hónapban. Ez ötletadó is lehet.
    Továbbá fázisfotókat készítenénk az alakuló dísz elkészítéséről, hogy tanulhassunk egymástól.

És így ismét lehetőség nyílik cseverészni az adott témában, valamint együtt várni a karácsonyt.

Jó munkát és sok új ötletet kívánva a topicot ezennel megnyitom!
    Utoljára sorcier módosította 2013-01-14, 09:18 AM-kor Oka: cim helyesbitese

Regisztrált
    Feb 2011
    Hol
    Budapest
    Üzenet
    314
    Köszönet
    711
    1,859 alkalommal 279 üzenetét köszönték meg
    Nagyon jó ötlet!
    Micsoda öröm hasonló karácsony-őrültekkel találkozni! Amikor kicsi voltam, műfenyőnk volt és csak azért engedtem leszedni március végén, mert anyu fenyegetett, hogy ha meglátja a nyuszi a fát, hozzánk nem jön!
    Azóta felnőttem, de a rajongás megmaradt, őszintén szólva már most várom az idei karácsonyt, pedig épp most múlt el az előző. (A fa még áll, remélem legalább februárig Nekem főleg üveg díszeim vannak, de karácsonyi keresztszemes jöhet minden mennyiségben, sosem unom meg! (Legfeljebb idén két fám lesz, egy nagy, hagyományos, és egy kicsi műfenyő keresztszemes díszekkel!)

Regisztrált
    Mar 2011
    Hol
    Debrecen
    Üzenet
    86
    Köszönet
    236
    386 alkalommal 56 üzenetét köszönték meg
    Ide én is csatlakozom! Milyen mintát fogunk hímezni? Az elkészült műveket bemutató topikban van egy nagyon szép, amit Nadry készít, ők is SAL-ban. Nekem az nagyon tetszik! Meg van valakinek a mintája?

4. 4 tag köszönte meg caris üzenetét:

Regisztrált
    Aug 2008
    Hol
    Budapest
    Üzenet
    63
    Köszönet
    986
    540 alkalommal 38 üzenetét köszönték meg
    Én is szeretnék csatlakozni, legalább biztosan elkészülnek a karácsonyi díszek.....
    El is kezdek azonnal keresgélni a gépen valami kis helyes mintát.....aztán jövök mutatni....
    Jó keresgélést és öltögetést mindenkinek!

6. 5 tag köszönte meg birizli üzenetét:

Regisztrált
    Nov 2010
    Hol
    Kaposvár
    Üzenet
    580
    Köszönet
    7,348
    2,710 alkalommal 486 üzenetét köszönték meg
    Én is jövök, majd ha kész lesz valamelyik, mutatni is fogom.Az állatosokkal kezdek.Régi terv.

8. 3 tag köszönte meg napsugár7127 üzenetét:

Regisztrált
    Jan 2011
    Hol
    Farmos
    Üzenet
    435
    Köszönet
    1,104
    3,761 alkalommal 398 üzenetét köszönték meg
    Nagyon gondolkodom rajta, de annál nagyobb fejtörést okoz nekem, hogy mit lehetne? Maga az elképzelés tényleg jó, de dunsztom nincs mivel "nevezhetnék"...

10. 4 tag köszönte meg Csillucs86 üzenetét:

Regisztrált
    Oct 2009
    Hol
    Paks
    Üzenet
    298
    Köszönet
    2,935
    2,943 alkalommal 254 üzenetét köszönték meg
    Akkor én gyorsan hozok fotókat, hátha csinálok vele egy kis kedvet hozzá! 2008ban hímeztem őket, gyorsan mentek, de tavaly meg voltam szorulva karácsonykor és egy részét elajándékoztam. Előtte való évben kis zsákocskákat csináltam, a kivitelezés is az enyém, háááát látszik rajta, hogy nem vagyok varrónő, de én így szeretem.
    Az első fotón csak a zsákocskák az enyémek, a fotó egy kiállításon készült.
    Csatolt képek Csatolt képek

Regisztrált
    Sep 2010
    Hol
    Álomvilág
    Üzenet
    2,889
    Köszönet
    7,990
    33,907 alkalommal 3,160 üzenetét köszönték meg
    Idézet Eredeti szerző Csillucs86 Üzenet megjelenítése
    Nagyon gondolkodom rajta, de annál nagyobb fejtörést okoz nekem, hogy mit lehetne? Maga az elképzelés tényleg jó, de dunsztom nincs mivel "nevezhetnék"...
    Én is ott akadtam el, hogy előbb talán stílust kellene találni. Hirtelen végiglapoztam a Just Cross Stitch karácsonyi ornamentjeit, meg azt a néhány kiadványt,ami van, de mindig ugyanazt látom: hogy, hát ilyet én is ki tudnék találni, de akarnám-e kitenni (nem ): vagy nagyon amerikai, vagy ahol a név elviszi a mintát, mint a surrogós melegítőt az Adidas embléma, Mikor van egy Joy felirat, meg kettő fenyőág, hahaha. Ami másodikra eszembe jutott, hogy fájó hiányossága az életemnek, hogy még sosem varrtam vörösbegyet, talán itt lenne az alkalom, Valami apró Dahlke? Acufactum? Vagy inkább a primitívok? Little House? Legyen 12 baglyok, mer' a bagoly az egy mánia? Vagy 12 hóttegyszerű piros hópehely? Olyan Rico-félés? No? Ahelyett, hogy varrnám, ami soron van? SEgítség!

Regisztrált
    Sep 2010
    Hol
    Álomvilág
    Üzenet
    2,889
    Köszönet
    7,990
    33,907 alkalommal 3,160 üzenetét köszönték meg
    Igaz ugyan, hogy ez nem xxx, de megmutatom, mivel vagyok teljesen szerelembe esve egy ideje. (Azt volna nehezebb meghatározni, hogy mivel NEM )
    Csatolt képek Csatolt képek

Regisztrált
    Jan 2011
    Hol
    Farmos
    Üzenet
    435
    Köszönet
    1,104
    3,761 alkalommal 398 üzenetét köszönték meg
    naja, ennek illeni kéne a fához, nade milyen színvilágú fánk lesz idén? mi az, ami amúgy mindegyikhez illene? váhh, nehéz
    meg nekem a dísz az nem síkban létezik, hanem térben, de a hímzés nekem inkább sík, mint tér, vagy lehet gömböt hímezni?
    Bogyimami vásárra hímzett hungarocellszívekre aplikált hímzéseket karácsony előtt láttam, ahogy hirdeti a berceli vásárt vele, azok pl tetszettek, mármint az elképzelés, de hogy megintcsak mit kéne ráhímezni...

Idézet Eredeti szerző macleod Üzenet megjelenítése
    Én is ott akadtam el, hogy előbb talán stílust kellene találni. Hirtelen végiglapoztam a Just Cross Stitch karácsonyi ornamentjeit, meg azt a néhány kiadványt,ami van, de mindig ugyanazt látom: hogy, hát ilyet én is ki tudnék találni, de akarnám-e kitenni (nem ): vagy nagyon amerikai, vagy ahol a név elviszi a mintát, mint a surrogós melegítőt az Adidas embléma, Mikor van egy Joy felirat, meg kettő fenyőág, hahaha. Ami másodikra eszembe jutott, hogy fájó hiányossága az életemnek, hogy még sosem varrtam vörösbegyet, talán itt lenne az alkalom, Valami apró Dahlke? Acufactum? Vagy inkább a primitívok? Little House? Legyen 12 baglyok, mer' a bagoly az egy mánia? Vagy 12 hóttegyszerű piros hópehely? Olyan Rico-félés? No? Ahelyett, hogy varrnám, ami soron van? SEgítség!

15. 8 tag köszönte meg Csillucs86 üzenetét:

1. oldal, összesen 14 123411 ... UtolsóUtolsó

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Hasonló témák

1. Válasz: 646
    Utolsó üzenet: 2013-04-30, 01:16 AM
  2. RAKJ HOZZÁ EGY BETŰT - Te egyet, én egyet
    Vinky19 által, fórum: Szójátékok és játékok
    Válasz: 2220
    Utolsó üzenet: 2013-04-26, 04:52 AM
  3. Válasz: 332
    Utolsó üzenet: 2012-06-05, 06:21 PM

Üzenetküldés szabályai

• Nem indíthatsz új témákat
  • Nem küldhetsz választ