3. oldal, összesen 14 ElsőElső 12345613 ... UtolsóUtolsó
Eredmények 21-tól/től 30-ig összesen 133

Téma: SAL- Karácsonyfadíszek - Havonta egyet!

Regisztrált
    Nov 2010
    Hol
    Kaposvár
    Üzenet
    576
    Köszönet
    7,330
    2,675 alkalommal 483 üzenetét köszönték meg
    zzsuzsa: Ma este nem biztos, de holnap felteszem.A képen láthatókra gondolsz, ugye? De ha jól emlékszek, fent kell lenniük valahol, keresővel nem próbáltam még.Innen töltöttem le őket.Most várnak a gépre.

2. A következő tagok köszönték meg napsugár7127 üzenetét:

Regisztrált
    Jan 2010
    Hol
    Budapest
    Üzenet
    92
    Köszönet
    316
    1,683 alkalommal 73 üzenetét köszönték meg

Full moon. The edge of the soul.

Nostromo blogjában sok ötletet, elkészítési útmutatókat is találtok.

4. 5 tag köszönte meg emazso üzenetét:

Regisztrált
    Jan 2010
    Hol
    Budapest
    Üzenet
    72
    Köszönet
    788
    690 alkalommal 48 üzenetét köszönték meg
    csatlakoznék én is, havi 1 biztos belefér, és akkor karácsonyra lesz egy szép kollekció.
    nekem ezek a kék-fehér minták tetszenek, de lehet, hogy másik színvariációban, de még gondolkodom, hogy mit is...
    elég jó ötleteket írtatok eddig is, sok minden tetszik, azt már látom, hogy az időhiány lesz megint a gyenge pont.

dim 330 pic.jpg

Regisztrált
    Nov 2010
    Hol
    Kaposvár
    Üzenet
    576
    Köszönet
    7,330
    2,675 alkalommal 483 üzenetét köszönték meg

Brittercup díszek

Most hirtelen ennyi van meg.Sikerült idő előtt géphez jutnom ma este, így fel tudom tölteni. Sorcier, kérlek, ha valahol ráakadnátok, nyugodtan töröld, hogy ne legyen duplázás.Én nem találtam meg.

7. 10 tag köszönte meg napsugár7127 üzenetét:

Regisztrált
    Feb 2011
    Hol
    Budapest
    Üzenet
    313
    Köszönet
    710
    1,854 alkalommal 278 üzenetét köszönték meg
    Idézet Eredeti szerző zzsuzsa Üzenet megjelenítése
    Szia!
    Én is karácsony őrült vagyok.Egész évben tervezgetek.Az idén megigértem,hogy addig nem lesz karácsony amíg ezt ki nem varrom.Mint a mesében.Jó lesz ,ha drukkoltok.
    Hihihihi, ilyen fogadalmakat én is szoktam tenni, amit nem tartok be és mégis lesz karácsony (szerencsére!!!! ). Ha belegondolok, két éve vettem teljesen átlátszó üveggömböket hogy megfessem üvegfestékkel dísznek és bár most decemberben azt gondoltam hogy 1000% hogy erre a karácsonyra készen lesz, hát nem lett. Most azzal biztatom magam, hogy na de még áll a fa, majd ezen a vasárnap délután... Az egész onnan indult hogy 3 éve sikerült eltörnöm anyukámtól kapott egyik kedvenc üvegdíszemet (amit megragasztottam és kicsit lestrapáltan, de ott van a fán) és gondoltam, megcsinálom a klónjait.

Szóval a lényeg, hogy drukkolok!!!!!! És számon kérem majd a cicát!

9. 5 tag köszönte meg Cicáspanni üzenetét:

Regisztrált
    Feb 2011
    Hol
    Budapest
    Üzenet
    313
    Köszönet
    710
    1,854 alkalommal 278 üzenetét köszönték meg
    Idézet Eredeti szerző gipszecske Üzenet megjelenítése
    Örülök a lelkesedésnek!

Viszont ha valaki felhomályosítana, hogy ilyeneket és ehhez hasonlókat hogy kell készíteni, mármint összerakni lépésről lépésre, az lenne számomra a tuti. Mert ugye kihímezni még csak kihímzem, de hogyan tovább?
    Láttam néhány blogon fázismunkákat, de hogy kerül köré a zsinór, a szalag? És hogyan, mivel tömöm ki? És hogy varrom össze? És ha géppel varrom össze (még nem próbáltam, de majd most!), akkor hogy varrom össze a kihagyott lyukat, hogy az szép legyen és ne látsszon? És hogy illesztem bele az akasztót?

És van még száz meg százezer ilyen bugyuta kérdésem, és többek között ezért is hoztam létre ezt a topicot, hogy hátha nem csak én vagyok ezekben ilyen tudatlan, és akkor majd az itt lévő kedves emberek megszánnak, és megtanítanak engem ilyen csodákat készíteni!
    Egészen pontosan nekem is ezek a kérdéseim, főleg az, hogy hogyan kell rávarrni azt a szép zsinóros szalagot a szélére, hogy ne álljon csálén, ne csússzon el és lehetőleg tökéletesen illeszkedjenek a végei, mintha sehol sem lett volna levágva hanem eleve kör lett volna.

11. 4 tag köszönte meg Cicáspanni üzenetét:

Regisztrált
    Oct 2010
    Hol
    Devecser
    Üzenet
    558
    Köszönet
    8,260
    4,858 alkalommal 466 üzenetét köszönték meg
    Idézet Eredeti szerző emazso Üzenet megjelenítése
    Nostromo blogjában sok ötletet, elkészítési útmutatókat is találtok.

Nagyon jó,de mindig az a gondom,hogyan lehet mintát levadászni róluk.Mivel csak magyarul értek..
    Nekem nagyon tetszenek Ellen Maurer Stroh mintái.Képeslapnak most valamelyik adventi naptárját csináltam meg.Nekem is valaki kéne aki a kész hímzést pofásítja,mert elég kezdetleges a technikám.
    Csatolt képek Csatolt képek

13. 6 tag köszönte meg zzsuzsa üzenetét:

Regisztrált
    Sep 2011
    Hol
    Mindenek felett
    Üzenet
    110
    Köszönet
    2,502
    885 alkalommal 79 üzenetét köszönték meg
    Jó! Most, hogy már kb. 800 kilónyi hímezni való ötletet összeszedtem magamnak 96 különböző blogról, akkor tessék nekem megmondani, hogy mit vonok be a hímzéssel?

1. Fát? Mert az frankó! De honnan? Hobbibolt, és a gatyám is rámegy? Vagy keressek valami félőrült famunkást, aki lesz annyira lökött, hogy hajlandó nekem alakzatokat vágni holmi vékony falemezből?

2. Kartont? De milyet? Ugye az lenne az igazi, ha kemény lenne és bírná a strapát. Szóval?

Tessék engem megokosítani! Komolyan várom az ötleteket.

15. 3 tag köszönte meg gipszecske üzenetét:

Regisztrált
    Sep 2010
    Hol
    Álomvilág
    Üzenet
    2,884
    Köszönet
    7,972
    33,843 alkalommal 3,156 üzenetét köszönték meg
    Én nem vagyok szakértő, mert sosem csináltam ilyet, de már korábban is gondoltam rá, hogy mi van akkor, ha az egésznek olyan kemény műanyaglap a belseje, amifélét füzetlapok alá szokás tenni a gyerekeknek, ha nyomják a ceruzát. Ollóval könnyű vágni, van tartása, lehet rá ragasztani, kemény, ha véletlenül baleset éri, mondjuk víz, akkor nem megy pocsékba az egész, mert nem ázik át, mint a karton .... Kedves szakértők, ez hüleség?

17. 6 tag köszönte meg macleod üzenetét:

Regisztrált
    Sep 2010
    Hol
    Álomvilág
    Üzenet
    2,884
    Köszönet
    7,972
    33,843 alkalommal 3,156 üzenetét köszönték meg
    Parafa? Sok helyen kaphatók olyan vékony parafakarikák, amiknek a funkciója a poháralátét volna. Vagy ezen elven elég tartós a söralátét karton, az minden papírboltban kapható. Tartós, kemény, kicipénc....

19. 7 tag köszönte meg macleod üzenetét:

3. oldal, összesen 14 ElsőElső 12345613 ... UtolsóUtolsó

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Hasonló témák

1. Válasz: 646
    Utolsó üzenet: 2013-04-30, 01:16 AM
  2. RAKJ HOZZÁ EGY BETŰT - Te egyet, én egyet
    Vinky19 által, fórum: Szójátékok és játékok
    Válasz: 2220
    Utolsó üzenet: 2013-04-26, 04:52 AM
  3. Válasz: 332
    Utolsó üzenet: 2012-06-05, 06:21 PM

Üzenetküldés szabályai

• Nem indíthatsz új témákat
  • Nem küldhetsz választ