Sziasztok!
Most néztem a bloggjárós topicban Nora82 blogg ajánlását.És nagyon aranyos szivecskék voltak benne.Azt olvastam, hogy Critiane Dahlbech tervezte.Nem tudja valaki felrakni a mintákat? Olyan aranyosak voltak.Talán sikerül csatolnom róluk néhány képet is, melyekre gondoltam.Ők csak néhányan vannak, van még belőlük sok változat.Örülnék nekik.És köszönöm, ha felteszitek.
Na, látod, én is ezen rágolódtam, hogy Acufactum vagy Dahlbeck, pont ez a kisrókás , meg egy baglyos van a fejemben. Szinte biztos, hogy fent vannak a kiadványosban. Még keresem. (Csak én nem szívesre gondoltam.)
Ezt kell keresni a kiadványosban. Innét is le lehet, ha képre kattintasz, felnagyul.
A hóember pl. ittKód:http://www.liveinternet.ru/users/3224426/post239510159/
Kód:http://prezent-decor.gallery.ru/watch?a=bre7-jeqE
Sziasztok!
Igen ez az! Én is ilyeneket szeretnék, és sokat... 12 lehet hogy kevés lesz. De előbb 12 nyuszis könyvjelző vár rám az ovis ballagásra. Aztán én is kiböködöm. A szív nekem is kicsit sok. Talán amit eddig írtatok, kerek lapocskákra szerkesztve.
Már látom is a fiam szemét ahogy felfedezi melyiken mi van. Remélem idénre elkészülnek. Köszönöm ezeket a remek ötleteket!!!
Bori
A baglyok és más apró, felhasználható motívumok.
100_4428.JPGHú, ez nagyon jó 5-let. Nálam már 2009 óta áll ebben az állapotjában a kedvenc díszem, amit folyton tervezek folytatni.
Mostani rend rakásnál is előre kerültek, hogy hátha majd az idén elkészülnek. Ha jól értettem, mindenki a saját mintáját varrhatja ugye? Akkor én ezeket választom.
Utoljára Agnesordog módosította 2013-01-22, 10:58 AM-kor Oka: lemaradt a kép
Olvastam sok kérdést , ki, mit hogyan csinál !
Nem vagyok nagy szakértő, és inkább mindent magam eszeltem ki, és a következő munkánál mindíg tovább fejlesztettem, ha nem tetszett rajtuk valami. Én elég sok ornamentet- díszt készítek. Bár nálunk csak pinduri műfenyő van, de én az ablakom köré, mint más a kandalló köré, akasztgatom a díszeimet. -- persze most nem találtam meg a tavalyiról a képeket, és már elpakoltam mindent.
Egy dísz készítésnél is a legfontosabb a pontos munka. Számomra 2 teljesen egyforma méretű lap kivágása a legnehezebb. Hiába szerkesztem, a körbevágásnál mindíg mellévágok, és akkor már nagyon nehéz szépen a 2 elkészültCsatolás 1004260 oldal közé odaöltögetni a sodrott zsinórt. ez egy díszem hátoldala valamiért elfektette, de azért látszik, hogy egy milliméterrel félre csúsztam a ragasztáskorés már elcsúsztak egymástól az oldalak.
Sokszor azt gondolom, most jól jönne Síva sok karja nekem is.
A párnáknál a lyuk bevarrás volt a kérdés sokaknál, hát az is igen nehéz, mert ha túl kicsi lyuk marad, akkor nehéz beletuszigálni a tömőanyagot, és megnyúlik valamelyik oldal. Szívet pont ezért nem is szeretek varrni, mert sohasem lesz szép formás a nyitva hagyott rész bevarrás után.
Kicsit romantikus hangulatban,békebeli díszek.
Még pár ötlet a keretezésre
Sziasztok!
Lehet, hogy már írta más is, kasírozáshoz nagyon jól használható keresztszemes hímzéseknél is a szürkelemez, vagy triplex karton.
Ez jóval vastagabb, mint a normál kartonok, van olyan, ami ollóval nem is vágható szépen, annyira vastag, tehát van tartása.
Elvileg minden nagyobb papír-írószer boltban kaphatók, nagy táblákban. Persze kitéve nincsen a mérete miatt - legalábbis nálunk, - kérni kell.
There are currently 2 users browsing this thread. (1 members and 1 guests)