9. oldal, összesen 15 ElsőElső ... 6789101112 ... UtolsóUtolsó
Eredmények 81-tól/től 90-ig összesen 141

Téma: SAL- Karácsonyfadíszek - Havonta egyet!

Regisztrált
    Mar 2008
    Hol
    Budapest
    Üzenet
    93
    Köszönet
    122
    1,055 alkalommal 55 üzenetét köszönték meg
    Ezt nem karácsonyi dísznek, hanem szülinapi ajándéknak készítettem. A piros és az arany miatt viszont illene - lehet, hogy újra elkészítem, ezúttal magamnak?

ajándék a Kormorán koncertkor.JPG

Regisztrált
    Aug 2008
    Hol
    Budapest
    Üzenet
    63
    Köszönet
    986
    543 alkalommal 38 üzenetét köszönték meg
    Van még 6 napunk január végéig na meg a mai este... Ha belehúzúnk biztosan lesz kész dísz is.....azaz igazság hogy én már készítettem 1 egész darabot, de a kicsi lányom meglátta és azonnal kellett neki tűpárnának......mert most tanítom hímezgetni a kicsikét, na persze csak papíron....szóval nem tudtam ellenállni és odaadtam neki, hogy legyen egy tűpárnája......

3. 7 tag köszönte meg birizli üzenetét:

Regisztrált
    Nov 2010
    Hol
    Kaposvár
    Üzenet
    581
    Köszönet
    7,352
    2,726 alkalommal 488 üzenetét köszönték meg
    Sziasztok!

Tegnap én is ezen gondolkodtam, lejár a január és még nincs semmi.Muszáj legalább nekilátnom.A kicsi én is tanítgatnám. Ő aztán sose csinál ilyet Na egész addig, míg meg nem kapta a lovas gobit. Neki is látott.Segíteni csak egy darabig, majd őőőő. Aztán mondom neki azt ott bontani kell.Te nem bontaaasssz semmmiiittt! Egy óráig elvarrogatott nagy élvezettel...Igaz, sokat nem csinált.Még 7 éves sincs. A nagyobbik 11 éves, nagy ritkán neki lát, kettőt bök, hármat bont.Most az előnyomott terítőknél tartunk. A diszes problémák itt is megmutatkoznak, meg a technikai dolgoknál általában. De azt mindkettő tudja, hol a kézimunkásom, és ahhoz tilos hozzáérni, katatni, kibontani, stb.

5. 7 tag köszönte meg napsugár7127 üzenetét:

Regisztrált
    Nov 2010
    Hol
    Kaposvár
    Üzenet
    581
    Köszönet
    7,352
    Sikerült elkezdenem az első díszt.Természetesen az állatosból, ami egy diana keresztöltésben van benne, a lovassal kezdtem.Már a kontúrozás és az összeállítás van vissza. Egyszerűnek tűnt, alig pár szín van benne, de azért egy estét betöltött eddig.A végső formán még gondolkodok.Majd mutizok.

7. 7 tag köszönte meg napsugár7127 üzenetét:

Regisztrált
    Oct 2010
    Hol
    Devecser
    Üzenet
    559
    Köszönet
    8,300
    4,882 alkalommal 467 üzenetét köszönték meg
    Sziasztok!
    Úgy gondoltam a munkatársaimnak varrok egyet-egyet.Kire mi jellemző.Vannak kutyások,macskások,főzni,sütni szeretők,virágot kedvelők.Velük nincs gond.Mit kezdjek avval,aki a pénzt szereti.Dollár jelet mégse varrhatok,nem biztos,hogy humoránál lesz aznap.Bőségszarura gondoltam.Nem találkoztatok vele valahol?!
    Ti egy stílust alkalmaztok végig?
    Arra gondoltam,az előlapokat varrom,a befejezést majd egyszerre.Igaz,hogy félbe lesz minden,de sokkal rövidebb ideig tart,mintha minden dísznél előkotornák tömítést stb.

9. 4 tag köszönte meg zzsuzsa üzenetét:

Regisztrált
    Nov 2010
    Hol
    Kaposvár
    Üzenet
    581
    Köszönet
    7,352
    Sziasztok!

Szerintem egy stílus unalmas lenne, bár van, amiből akkor is rengeteg féle van.De ez csak az lén véleményem.Úgy se fogom befejezni a 12. darab után. Na, meg én maradok az egyszerűeknél, túl bonyolultat már nem csinálok, mert mukkokat fogyasztok, azokra teszem a nagyobb hangsúlyt(új évi fogadalom: mukkok fogyasztása).

11. 5 tag köszönte meg napsugár7127 üzenetét:

Regisztrált
    Sep 2010
    Hol
    Álomvilág
    Üzenet
    2,889
    Köszönet
    7,994
    33,920 alkalommal 3,161 üzenetét köszönték meg
    Napsugár , indítsunk egy SAL-t. A "2013-ban feldolgozott mukok"-ét. Én is megfogadtam! Tavaly is eltűnt jópár. Így olyan sok már nincs, de még van!

zsuzsa, aki a pénzt szereti, annak nincs szüksége valami kabalaangyalra? Nem baj, ha nem az ő ízlése, de "beadhatod" neki, hogy te meg úgy gondolod, jó, ha vigyáz rá valaki... Ilyen stilizáltabbra.
    Csatolt képek Csatolt képek
    Csatolt file-ok Csatolt file-ok

Regisztrált
    Mar 2012
    Hol
    Székesfehérvár
    Üzenet
    78
    Köszönet
    638
    744 alkalommal 51 üzenetét köszönték meg
    Andi! én is csatlakoznék, nekem is sok-sok év kellene,így ehhez a kezdeményezéshez én is csatlakoznék. Mennyi hely szabadulhatna fel ahova vehetnék új fonalakat. Díszes kezdeményezés tetszene, de elmaradtam tavaly is a horgolt díszeimmel.

14. 7 tag köszönte meg ringalex üzenetét:

Regisztrált
    Jan 2013
    Hol
    Vidék
    Üzenet
    21
    Köszönet
    2
    16 alkalommal 4 üzenetét köszönték meg
    A Karácsony nálunk is varázsos ünnep. Nem régen szedtük le a fát, de már tervezzük milyen lesz a következő. Idén rézdrót díszekkel és textil díszekkel volt a díszítés + mézeskalács.

16. 7 tag köszönte meg Zsuzskó09.30 üzenetét:

Regisztrált
    Oct 2010
    Hol
    Devecser
    Üzenet
    559
    Köszönet
    8,300
    4,882 alkalommal 467 üzenetét köszönték meg
    Idézet Eredeti szerző macleod Üzenet megjelenítése
    Napsugár , indítsunk egy SAL-t. A "2013-ban feldolgozott mukok"-ét. Én is megfogadtam! Tavaly is eltűnt jópár. Így olyan sok már nincs, de még van!

zsuzsa, aki a pénzt szereti, annak nincs szüksége valami kabalaangyalra? Nem baj, ha nem az ő ízlése, de "beadhatod" neki, hogy te meg úgy gondolod, jó, ha vigyáz rá valaki... Ilyen stilizáltabbra.
    Köszönöm!
    Rá is férne!Ő az aki nem adna,mert neki sem ad senki,de most,hogy beteg lett vért kell kapnia,eszébe jutott,hogy van Vöröskereszt.De ez is az ő módján.Próbáljak protekciót szerezni,hogy biztosan legyen neki.Az ember nem változik!

18. 4 tag köszönte meg zzsuzsa üzenetét:

9. oldal, összesen 15 ElsőElső ... 6789101112 ... UtolsóUtolsó

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Hasonló témák

1. Válasz: 646
    Utolsó üzenet: 2013-04-30, 01:16 AM
  2. RAKJ HOZZÁ EGY BETŰT - Te egyet, én egyet
    Vinky19 által, fórum: Szójátékok és játékok
    Válasz: 2220
    Utolsó üzenet: 2013-04-26, 04:52 AM
  3. Válasz: 332
    Utolsó üzenet: 2012-06-05, 06:21 PM

Üzenetküldés szabályai

• Nem indíthatsz új témákat
  • Nem küldhetsz választ