10. oldal, összesen 15 ElsőElső ... 78910111213 ... UtolsóUtolsó
Eredmények 91-tól/től 100-ig összesen 143

Téma: SAL- Karácsonyfadíszek - Havonta egyet!

Regisztrált
    Dec 2007
    Hol
    Cegléd
    Üzenet
    262
    Köszönet
    1,761
    5,730 alkalommal 247 üzenetét köszönték meg
    Sziasztok! Ennyit tudtam összehozni, ezt is január elején, arra gondolva, hogy idén is lesz karácsony

xmas.jpg

Regisztrált
    Nov 2010
    Hol
    Kaposvár
    Üzenet
    583
    Köszönet
    7,370
    2,748 alkalommal 489 üzenetét köszönték meg
    Sziasztok!

Macleod: Én szívesen benne vagyok a mukkok SAL-jában, ha itt valaki nyitana egy fórumot.Bár anélkül is fel tehetjük a kivarrt munkák közé. Legközelebb a BC-es SAL-om kunkorai és a felirat kerül sorra. Még vannak egyéb munkák tallonban, azokon is dolgozok, majd hozok képeket, nem tudom mikor.Lehet, hogy a másik Sal-ossal egyszerre.Megnyugtattam Azuramat, lesz még karácsonyi kép több is, nem túlzottan lelkesedett, de majd beletörődik. A Lila ruhásba belekotyoghatott, hagytam magamat lebeszélni, de most jön a puhítás időszaka. Nem beszélve a gobikról is, amik sorakoznak.Majd felváltva.A karásonyi díszem nincs összeállítva, de ki van hímezve.

3. 4 tag köszönte meg napsugár7127 üzenetét:

Regisztrált
    Sep 2010
    Hol
    Álomvilág
    Üzenet
    2,891
    Köszönet
    8,022
    33,999 alkalommal 3,162 üzenetét köszönték meg
    Á,, én is csak viccből mondtam ám. Hiszen a mutogatós topikban is meg lehet mutatni, vagy akár a csevegősben. És, ha sunnyogni akarok, akkor ahhoz az új topik is kevés, mert akkor sunnyogni fogok. Csak olyan jól adta magát a szójáték. Szerintem még CSAK 28-a van, . Én a piros-fehér népi vagy skandinávos fílingnél maradok, ehhez kerestem egy csomó mintát (igen, a 12 uszkve 24 darabhoz, , nem volt elég az az 50 giga, ), és csak nagyon egyszerű primitívben (mármint jó értelmű, népi-természetesben) fogom nyomatni.

5. 6 tag köszönte meg macleod üzenetét:

Regisztrált
    Oct 2010
    Hol
    Devecser
    Üzenet
    562
    Köszönet
    8,362
    4,931 alkalommal 471 üzenetét köszönték meg
    Idézet Eredeti szerző macleod Üzenet megjelenítése
    Á,, én is csak viccből mondtam ám. Hiszen a mutogatós topikban is meg lehet mutatni, vagy akár a csevegősben. És, ha sunnyogni akarok, akkor ahhoz az új topik is kevés, mert akkor sunnyogni fogok. Csak olyan jól adta magát a szójáték. Szerintem még CSAK 28-a van, . Én a piros-fehér népi vagy skandinávos fílingnél maradok, ehhez kerestem egy csomó mintát (igen, a 12 uszkve 24 darabhoz, , nem volt elég az az 50 giga, ), és csak nagyon egyszerű primitívben (mármint jó értelmű, népi-természetesben) fogom nyomatni.
    Szia!
    Mutathatnál mintákat,mert mindig újat tudsz!Dugiba nem Te tervezed őket csupácsak véletlenségből?!
    Az enyémek itt tartanak.
    Erdei állatokat segítő,kutyát öltöztető munkatársamnak készültek.A kutya szinezése a családi kutyáé,de az udvaron valahogy jobban mutat.
    Csatolt képek Csatolt képek

Regisztrált
    Feb 2007
    Üzenet
    40
    Köszönet
    424
    5,937 alkalommal 200 üzenetét köszönték meg
    Sziasztok!

Én is csatlakozom hozzátok! Az elmúlt két évben már megpróbálkoztam havonta egy dísz készítésével a blogomon, de mindig csak februárig jutottam.
    Idén újra próbálkozom és így, hogy hozzátok is csatlakozom lesz ami ösztönözzön, hogy túl jussak a februáron.

Először megmutatnám pár az elmúlt években készült karácsonyi témájú hímzésemet.

Karácsonyfa dísz_1.jpgKarácsonyfa dísz_2.jpgKarácsonyfa dísz_3.jpgKarácsonyfa dísz_4.jpgKarácsonyfa dísz_5.jpgKarácsonyfa dísz_6.jpgMerry X-mas_2010.jpgKari disz_februar_1.jpgKari disz_februar_2.jpgMerry X-mas_2011.jpgMerry X-mas_2011_2.jpgMerry X-mas_2011_3.jpgMerry X-mas_2012_2.jpgMerry X-mas_2012_1.jpgMerry X-mas_2011_4.jpgMukulas zsakok_1.jpgKarácsonyi gyertya.jpg

És a januári díszem az alábbi kis hóemberke lenne.
    Az összeállítás még várat magára.

JBW Designs - French Country Snowman_.jpg

Cat

Regisztrált
    Nov 2010
    Hol
    Kaposvár
    Üzenet
    583
    Köszönet
    7,370
    2,748 alkalommal 489 üzenetét köszönték meg
    Sziasztok!

Szépeket tettetek fel eddig is.Cat: Nagyon szépeket csináltál.A Brittencrupos cicák nálam is tervben vannak.Jó így látni őket, mert ezért a pici hímzésért nem hiszem hogy rendelni fogok szín szerinti árnyalatot, viszont sok maradékom van, amiből nagyon jó helyettesítő fonalak választhatók, színeid alapján.Már ki is van nyomtatva néhány belőle.És a gömbök is nagyon jók, azokat is tervbe vettem,már ettől függetlenül korábban is, bár az nem biztos, hogy keresztszemessel lesz megvalósítva. A cicás mintákat nem túlzottan kedvelem, de ezek a brittencrupos minták aranyosak.Valószínű, kutyás is lesz belőle. Na, meg nem utolsó sorban, néhány színből áll.

9. 6 tag köszönte meg napsugár7127 üzenetét:

Regisztrált
    Sep 2010
    Hol
    Álomvilág
    Üzenet
    2,891
    Köszönet
    8,022
    33,999 alkalommal 3,162 üzenetét köszönték meg
    Most tanuljuk a szorzótáblát! Hat év alatt gyűlik össze a 12! Nagyon szépek a gömbök. Főként a két utolsó - nálam úgy jelenik meg - tetszik, a kékes-szürkés-fehéres.

11. 3 tag köszönte meg macleod üzenetét:

Regisztrált
    Feb 2007
    Üzenet
    40
    Köszönet
    424
    5,937 alkalommal 200 üzenetét köszönték meg
    Köszönöm.

Az igazság az, hogy ott a hópelyheket fluoreszkálós fonállal hímeztem, de alig látszott és így néhány gyönggyel dobtam fel.

Idézet Eredeti szerző macleod Üzenet megjelenítése
    Most tanuljuk a szorzótáblát! Hat év alatt gyűlik össze a 12! Nagyon szépek a gömbök. Főként a két utolsó - nálam úgy jelenik meg - tetszik, a kékes-szürkés-fehéres.

13. 4 tag köszönte meg Cat üzenetét:

Regisztrált
    Dec 2010
    Hol
    Békéscsaba
    Üzenet
    196
    Köszönet
    850
    2,286 alkalommal 180 üzenetét köszönték meg
    Sziasztok!

Akinek még mindig gondja lenne az összeállítással, itt is van egy blog, ahol nagyon jól fényképezett, világos leírásokat találhattok. Igaz, hogy angol nyelvű, de annyira jók a fotók szerintem, hogy azok alapján is simán meg lehet csinálni a díszeket.
    Ez lenne az a blog:
    Kód:
    http://tts-learntofinish.blogspot.hu

15. 8 tag köszönte meg Nadry üzenetét:

Regisztrált
    Feb 2012
    Hol
    Mo.
    Üzenet
    57
    Köszönet
    434
    615 alkalommal 35 üzenetét köszönték meg
    Kedves Lányok!

Nagyon örülök, hogy kitaláltátok ezt a fórumot (is)!!!!
    Már én is megrendeltem a karácsonyi ajándékként szánt 2 terítőt és bizony rádöbbentem, hogy most kell nekiállnom böködni és nem novemberben.
    Ha nem karácsonyi díszeket, hanem terítőket varrok, akkor beszállhatok?

A két kiválasztott:

heft_rico_121_b.jpgheft_rico_121_c.jpg

Jelenleg még folyik a vita, hogy ez a kettő legyen-e vagy mindkettő a madárkás mintát viselje magán... (Nekem is az a kedvencem, de jó lenne 2 különbözőt hímezni, mert ahogy ismerem magam... Megunom, MUK-ok világa stb.)

Szép napot Nektek!

17. 4 tag köszönte meg Lujzianya üzenetét:

10. oldal, összesen 15 ElsőElső ... 78910111213 ... UtolsóUtolsó

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Hasonló témák

1. Válasz: 646
    Utolsó üzenet: 2013-04-30, 01:16 AM
  2. RAKJ HOZZÁ EGY BETŰT - Te egyet, én egyet
    Vinky19 által, fórum: Szójátékok és játékok
    Válasz: 2220
    Utolsó üzenet: 2013-04-26, 04:52 AM
  3. Válasz: 332
    Utolsó üzenet: 2012-06-05, 06:21 PM

Üzenetküldés szabályai

• Nem indíthatsz új témákat
  • Nem küldhetsz választ