Sziasztok! Ennyit tudtam összehozni, ezt is január elején, arra gondolva, hogy idén is lesz karácsony![]()
xmas.jpg
Sziasztok!
Macleod: Én szívesen benne vagyok a mukkok SAL-jában, ha itt valaki nyitana egy fórumot.Bár anélkül is fel tehetjük a kivarrt munkák közé. Legközelebb a BC-es SAL-om kunkorai és a felirat kerül sorra. Még vannak egyéb munkák tallonban, azokon is dolgozok, majd hozok képeket, nem tudom mikor.Lehet, hogy a másik Sal-ossal egyszerre.Megnyugtattam Azuramat, lesz még karácsonyi kép több is, nem túlzottan lelkesedett, de majd beletörődik. A Lila ruhásba belekotyoghatott, hagytam magamat lebeszélni, de most jön a puhítás időszaka. Nem beszélve a gobikról is, amik sorakoznak.Majd felváltva.A karásonyi díszem nincs összeállítva, de ki van hímezve.
Á,, én is csak viccből mondtam ám. Hiszen a mutogatós topikban is meg lehet mutatni, vagy akár a csevegősben. És, ha sunnyogni akarok, akkor ahhoz az új topik is kevés, mert akkor sunnyogni fogok. Csak olyan jól adta magát a szójáték. Szerintem még CSAK 28-a van,![]()
![]()
. Én a piros-fehér népi vagy skandinávos fílingnél maradok, ehhez kerestem egy csomó mintát (igen, a 12 uszkve 24 darabhoz,
, nem volt elég az az 50 giga,
), és csak nagyon egyszerű primitívben (mármint jó értelmű, népi-természetesben) fogom nyomatni.
![]()
Sziasztok!
Én is csatlakozom hozzátok!Az elmúlt két évben már megpróbálkoztam havonta egy dísz készítésével a blogomon, de mindig csak februárig jutottam.
Idén újra próbálkozom és így, hogy hozzátok is csatlakozom lesz ami ösztönözzön, hogy túl jussak a februáron.
Először megmutatnám pár az elmúlt években készült karácsonyi témájú hímzésemet.
Karácsonyfa dísz_1.jpgKarácsonyfa dísz_2.jpgKarácsonyfa dísz_3.jpgKarácsonyfa dísz_4.jpgKarácsonyfa dísz_5.jpgKarácsonyfa dísz_6.jpgMerry X-mas_2010.jpgKari disz_februar_1.jpgKari disz_februar_2.jpgMerry X-mas_2011.jpgMerry X-mas_2011_2.jpgMerry X-mas_2011_3.jpgMerry X-mas_2012_2.jpgMerry X-mas_2012_1.jpgMerry X-mas_2011_4.jpgMukulas zsakok_1.jpgKarácsonyi gyertya.jpg
És a januári díszem az alábbi kis hóemberke lenne.
Az összeállítás még várat magára.
JBW Designs - French Country Snowman_.jpg
Cat
Sziasztok!
Szépeket tettetek fel eddig is.Cat: Nagyon szépeket csináltál.A Brittencrupos cicák nálam is tervben vannak.Jó így látni őket, mert ezért a pici hímzésért nem hiszem hogy rendelni fogok szín szerinti árnyalatot, viszont sok maradékom van, amiből nagyon jó helyettesítő fonalak választhatók, színeid alapján.Már ki is van nyomtatva néhány belőle.És a gömbök is nagyon jók, azokat is tervbe vettem,már ettől függetlenül korábban is, bár az nem biztos, hogy keresztszemessel lesz megvalósítva. A cicás mintákat nem túlzottan kedvelem, de ezek a brittencrupos minták aranyosak.Valószínű, kutyás is lesz belőle. Na, meg nem utolsó sorban, néhány színből áll.
Most tanuljuk a szorzótáblát! Hat év alatt gyűlik össze a 12!Nagyon szépek a gömbök. Főként a két utolsó - nálam úgy jelenik meg - tetszik, a kékes-szürkés-fehéres.
Sziasztok!
Akinek még mindig gondja lenne az összeállítással, itt is van egy blog, ahol nagyon jól fényképezett, világos leírásokat találhattok. Igaz, hogy angol nyelvű, de annyira jók a fotók szerintem, hogy azok alapján is simán meg lehet csinálni a díszeket.
Ez lenne az a blog:Kód:http://tts-learntofinish.blogspot.hu
Kedves Lányok!
Nagyon örülök, hogy kitaláltátok ezt a fórumot (is)!!!!
Már én is megrendeltem a karácsonyi ajándékként szánt 2 terítőt és bizony rádöbbentem, hogy most kell nekiállnom böködni és nem novemberben.
Ha nem karácsonyi díszeket, hanem terítőket varrok, akkor beszállhatok?
A két kiválasztott:
heft_rico_121_b.jpgheft_rico_121_c.jpg
Jelenleg még folyik a vita, hogy ez a kettő legyen-e vagy mindkettő a madárkás mintát viselje magán... (Nekem is az a kedvencem, de jó lenne 2 különbözőt hímezni, mert ahogy ismerem magam...Megunom, MUK-ok világa stb.)
Szép napot Nektek!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)