Nincs meg valakinek véletlenül ennek a rajza?
90820759_large_a5.jpg90820758_large_a4.jpg90820757_large_a3.jpg90820756_large_a2.jpg90820755_large_a1.jpgHátha ehhez valaki kedvet kap.
Elkészült a februári díszem, de most jutott eszembe, hogy elfelejtettem mutatni.Így most ezt gyorsan pótolom.
JBW Designs - French Country Ornaments_1.jpgJBW Designs - French Country Ornaments_2.jpg
Cat
Mutatom én is a februári díszem, ma lett kész.
karidísz.jpg
Ez egy ilyen rissz-rossz telefonos kép. Csak azt hivatott dokumentálni,, hogy bent vagyok ám a csapatban, és a mintáim készülnek, már """csak""" dizájnolni kellene, ahogy elgondoltam. Kicsit eklektikus? rusztikus? lesz, vagy hogy is mondják szakmai nyelven, ha valamit elszúrt a tervező és/vagy az építő? A képecskék nem egyféle témájúak, mármint nem egy szerzősek: az összetartó rendező elv a monokróm, az Anchor 20, és a "háttér" lesz. Némelyiket talán diszkvalifikálni kell, azért több mint jan-márc.
DSC_0163.JPG
Sziasztok!
Egy uniós támogatású angol tanfolyam miatt most sajnos háttérbe szorul a hímzés március végéig.( Támop 2.1.2) De pótolni fogom, mert nem akarok lemaradni.Még nem tudom mikor, de akkor is és azért is hímzek.Ne ám már, hogy majdnem egy hónapig ne....
No, utolértem magam. Januártól áprilisig.
Nem kellett volna, némileg gyötrelmes volt,de mindegy. Azért befejeztem. Mer' a kezdet kezdetekor eljutott az agyamig, hogy széltartásra vigyázni kell, de azért az is, hogy drága szórakozás ez, barátaim, és meg is lett a következménye. Sajnos, van olyan a képecskék közül, aminek vágás után kb. 2 mm-es ráhajtani valója maradt, alig tudtam megoldani. Hiába, no,nem gondoltam végig. Van, amelyik alá nem is került karton, csak a bélés, mert az már nem ment. Ragasztani is csak oldalanként tudtam,napokig (egy oldal, csíptetők szorosan, egy nap, másik oldal, ugyanígy, majd filcre, könyvkupac, préselés). Ezért némelyiknek elég gáz lett a széle, nem tudtam olyan precízen meghajtani. Az a baj, hogy nálam minden élni kezd a fejemben - ez egy betegség, biztos - ha már egyszer beszéltem hozzá, és nem volt szívem kikukázni, újra elkezdeni. A cikcakk ollós projekt sem tökéletes, nagyon rövid az olló. A zsinórt én sodortam a varrós fonalból. A háttér egészen vastag, kb. 3-4 mm-es filc (véletlen! egész jó színösszeállításban találtam a szemétdombomon, és véletlen illeszkedett rá a potyadék fémalkatrész is. )
Na, persze, mondanom sem kell, hogy közben csaltam, ez kettő az egyben. Mer' 3 azért Parolin mintarészlet,.
De ezt csak a ti értő szemetek láthatja. A családom egyre szűkülő körökben köröz a zsákmány felett mint jobbfajta keselyűcsapatban szokás...Hivatkozhatok én karácsonyra, amire akarok, már látom.
Én a rénszarvasra szavazok. Ha a családkeselyű azt meghagyja, akkor én kérem. Karácsonyra hivatkozás nálam sem fog bejönni. Sőt bármi másra hivatkozás sem.![]()
Alkotásaim: http://sharasgifts.blogspot.com
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)