Ötletadónak és csatlakozásul ezeket a madarakat szeretném megmutatni. Most karácsonyra készültek. A Just Cross Stitch magazin 2004-es karácsonyi számában jelent meg. Részemről szerelem volt első látásra, még nyáron a Balaton-parton is ezt hímeztem, a család minden karácsonyfájára repült egy.
Nagyon tetszenek még a Victoria Sampler kisállatos, madaras mintái, el tudnám képzelni karácsonyfán. Ezt nem én készítettem, de valami hasonlót szeretnék.
Sziasztok!
Sajnos a Diana újságban lévő állatosról nincs kép, amit csatolhatnék.De feltöltök néhányat, amin elgondolkodtam a mai napon. Főként a 12 db-os Lizzie Kate díszről is.Persze jó sok másik dísz is van tallonban, de most ezek a díjnyertesek.Mindenképp kevés színből álló, nem túl bonyolult mintájú díszeket szeretnék, olyat, amitől nem megy el az ember kedve. Azokat a díszeket, amelyekről macleod is írt(JC), én is nagyon sokszor nézegetem, de sokszor csak egy-egy darab tetszik igazán a sorozatokból.Valószínű, azokból is lesz néhány darab.Ezek, amiket felraktam, innét lettek anno letöltve.Csak egy aprócska kérdés: Lesz köztünk olyan, aki valóban betartja a havi egyet? Szerintem többségünk nem fogja tudni abbahagyni úgysem...
Én meg valami ilyesmin morfondírozok, tök egyszerűen,változó méretben, akár olyan 5-6 centis kicsi, fa flexi hoop-ra (nem műanyagra). Ahogy öregszem,annál inkább a skandináv téli-karácsonyi fíling az, ami lenyűgöz, fehérben, pirosban...De nem tudom. És ugyanakkor nagyon aranyosak a Dim-nek ezek a kis patchworkos-folkos figurái is. Az egyszerű minták kedvelőinek meg a Heart in Hands -et is tudom ajánlani, majd előkutatom.
Eltűnt néhány képem feltöltés után, szóval javítva még a hópelyhes, meg a folkos-foltos.
Kedves Lányok!
Az ötlet nagyon jó, én is időben szeretek neki kezdeni a karácsonyfa díszeknek. Kb. 5 éve csak saját készítésű díszekkel van a fánk feldíszítve, bár még keresztszemes díszem nincs. Csináltam már hungarocell díszeket articsóka, decupage, behorgolásos technikával, horgoltam angyalkákat több félét is, szaloncukrokat. Már két garnitúrát összehobiztam. Idáig arra gondoltam, hogy az idei karácsonyra új szines gömböket horgolok be, de azok a szívecske alakú hímzett díszek engem is érdekelnének.
Örülök a lelkesedésnek!
Viszont ha valaki felhomályosítana, hogy ilyeneket és ehhez hasonlókat hogy kell készíteni, mármint összerakni lépésről lépésre, az lenne számomra a tuti. Mert ugye kihímezni még csak kihímzem, de hogyan tovább?
Láttam néhány blogon fázismunkákat, de hogy kerül köré a zsinór, a szalag? És hogyan, mivel tömöm ki? És hogy varrom össze? És ha géppel varrom össze (még nem próbáltam, de majd most!), akkor hogy varrom össze a kihagyott lyukat, hogy az szép legyen és ne látsszon? És hogy illesztem bele az akasztót?
És van még száz meg százezer ilyen bugyuta kérdésem, és többek között ezért is hoztam létre ezt a topicot, hogy hátha nem csak én vagyok ezekben ilyen tudatlan, és akkor majd az itt lévő kedves emberek megszánnak, és megtanítanak engem ilyen csodákat készíteni!![]()
Hú egy baglyos nekem is nagyon bejönne! Ha van ilyen mintátok tegyétek fel ide légyszi.![]()
Sziasztok!
Hoztam az eredeti SAL blogjának linkjét, ötletadónak. Már tavaly is ment ott ez a SAL.
A befejezéshez itt vannak útmutatók, igaz, a képek egy része eltűnt, de talán így is használható, és vannak további linkek az oldalon.HTML kód:http://christmasornamentsallyearround.blogspot.hu/
HTML kód:http://focusonfinishing.blogspot.hu/
Sziasztok!
Még ez is kimaradt, régi terv ez is. Láttam már megvalósítva, szépek.
Így vagyok én is!Ezért készül minden évben képeslap.Azt már meg tudom oldani.A másik,hogy novembernél előbb nem tudom rászánni magam.De ez igazán jó ötlet.A macskásakat felteszi valaki?Köszönöm!A fiókban most is van amivel kifutottam az időből.
Andinak pár angyal,de hátha rajtunk is segítenek
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)