Ezt nem karácsonyi dísznek, hanem szülinapi ajándéknak készítettem. A piros és az arany miatt viszont illene - lehet, hogy újra elkészítem, ezúttal magamnak?
ajándék a Kormorán koncertkor.JPG
Van még 6 napunk január végéig na meg a mai este...Ha belehúzúnk biztosan lesz kész dísz is.....azaz igazság hogy én már készítettem 1 egész darabot, de a kicsi lányom meglátta és azonnal kellett neki tűpárnának......mert most tanítom hímezgetni a kicsikét, na persze csak papíron....szóval nem tudtam ellenállni és odaadtam neki, hogy legyen egy tűpárnája......
![]()
Sziasztok!
Tegnap én is ezen gondolkodtam, lejár a január és még nincs semmi.Muszáj legalább nekilátnom.A kicsi én is tanítgatnám. Ő aztán sose csinál ilyet Na egész addig, míg meg nem kapta a lovas gobit. Neki is látott.Segíteni csak egy darabig, majd őőőő. Aztán mondom neki azt ott bontani kell.Te nem bontaaasssz semmmiiittt! Egy óráig elvarrogatott nagy élvezettel...Igaz, sokat nem csinált.Még 7 éves sincs. A nagyobbik 11 éves, nagy ritkán neki lát, kettőt bök, hármat bont.Most az előnyomott terítőknél tartunk. A diszes problémák itt is megmutatkoznak, meg a technikai dolgoknál általában. De azt mindkettő tudja, hol a kézimunkásom, és ahhoz tilos hozzáérni, katatni, kibontani, stb.
Sikerült elkezdenem az első díszt.Természetesen az állatosból, ami egy diana keresztöltésben van benne, a lovassal kezdtem.Már a kontúrozás és az összeállítás van vissza. Egyszerűnek tűnt, alig pár szín van benne, de azért egy estét betöltött eddig.A végső formán még gondolkodok.Majd mutizok.
Sziasztok!
Úgy gondoltam a munkatársaimnak varrok egyet-egyet.Kire mi jellemző.Vannak kutyások,macskások,főzni,sütni szeretők,virágot kedvelők.Velük nincs gond.Mit kezdjek avval,aki a pénzt szereti.Dollár jelet mégse varrhatok,nem biztos,hogy humoránál lesz aznap.Bőségszarura gondoltam.Nem találkoztatok vele valahol?!
Ti egy stílust alkalmaztok végig?
Arra gondoltam,az előlapokat varrom,a befejezést majd egyszerre.Igaz,hogy félbe lesz minden,de sokkal rövidebb ideig tart,mintha minden dísznél előkotornák tömítést stb.
Sziasztok!
Szerintem egy stílus unalmas lenne, bár van, amiből akkor is rengeteg féle van.De ez csak az lén véleményem.Úgy se fogom befejezni a 12. darab után. Na, meg én maradok az egyszerűeknél, túl bonyolultat már nem csinálok, mert mukkokat fogyasztok, azokra teszem a nagyobb hangsúlyt(új évi fogadalom: mukkok fogyasztása).
Napsugár , indítsunk egy SAL-t. A "2013-ban feldolgozott mukok"-ét. Én is megfogadtam! Tavaly is eltűnt jópár. Így olyan sok már nincs, de még van!![]()
zsuzsa, aki a pénzt szereti, annak nincs szüksége valami kabalaangyalra? Nem baj, ha nem az ő ízlése, de "beadhatod" neki, hogy te meg úgy gondolod, jó, ha vigyáz rá valaki...Ilyen stilizáltabbra.
Andi! én is csatlakoznék, nekem is sok-sok év kellene,így ehhez a kezdeményezéshez én is csatlakoznék. Mennyi hely szabadulhatna fel ahova vehetnék új fonalakat. Díszes kezdeményezés tetszene, de elmaradtam tavaly is a horgolt díszeimmel.
A Karácsony nálunk is varázsos ünnep. Nem régen szedtük le a fát, de már tervezzük milyen lesz a következő. Idén rézdrót díszekkel és textil díszekkel volt a díszítés + mézeskalács.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)