Ez az, köszönöm zsuzsamama13!
Kedves pompelmo!
Tudnál segíteni a pávás fülbevaló fűzésében? Hogyan kezdjek hozzá? Nagyon szépen köszönöm.
Minden vágyam egy ilyen.
Ez az, köszönöm zsuzsamama13!
Szia!
Úgy látom, hogy gyöngykupakkal gondoltad lezárni a nyaklánc végét. Ha ezt a magoldást választod, akkor talpas szerelőpálcát javallok (ha átfér a kupak végén akár 2 darabot is). A nyaklánc utolsó sorainak egyik gyöngyébe ( a nyaklánc közepe felé és a nyaklánc vége irányába) bele fűzöl 1 szerelőpálcát , majd átdugod a kupakon és már van véged, amihez a kapcsot, vagy a következő nagy gyöngyöt kapcsolhatod. A 2 darabot azért írtam, mert nem húzza félre a szerelőpálca. én a horgolásokat, kumihimókat vagy a hurkás karkötőket és láncokat szoktam így befejezni. Anikó
Sziasztok
Try To Be Roma nyakláncának mintáját keresem. Ha nincs minta valakinek van ötlete, milyen technikával fűzhető vajon? Raw?
Dina
Én úgy látom,a leírásban ott van,hogy RAW és cubic RAWgugli fordításban:Roma egy szép nyaklánc egy ősi pillantásban. Ez megköveteli egy kevés türelemtől, hogy fejezze be a projektet, de az eredmény van több mint fizető ezért! Alapvető tudást RAW-BAN igényelnek, kocka alakú RAW-T leírják részletes az utasításokban. 20 oldalon neked megmutatják, hogy hogyan lehet építeni a darabot, a részletes rajzok és képek segítenek neked a projekten keresztül.Kód:http://www.trytobead.de/index.php?id=418
Szia!
A pávát brich stitch technikával készítjük.Az alábbi oldalon animálva, lépésről-lépésre láthatod a technikát (kezdés, szaporítás, fogyasztás..). A mintát a képekről pontosan leszámolhatod. Én a pávámat alulról kezdrem és az akasztóval fejeztem be, persze a farkát a végén csináltam meg. Anikó
Kód:http://www.silverhilldesign.com/tutorials/BrickStitchTutor.html
Scan0001.jpg
Szia enyim van ez is szerencsére, de sajnos scannelnem kellet, mert az uj program betelepítése ellőt elkövettem azt a hibát hogy nem mentetem a gépemből semmit, így mindet ujra kell kezdenem. De van amit kinyomtatam hogy megfűzöm, és ne kelljen a gépben keresgélni, ez közötök volt. Így enyit tudok most segíteni. A többit a képhez megírta Anikó.
Barbara
P2030540.jpgValami vidámat, pirosat szerettem volna (hangulatjavítónak). Élőben teltebb, pirosabb, de a szobában csak ilyen kép sikeredett.
There are currently 3 users browsing this thread. (2 members and 1 guests)