Hát én is több napja nézem, hogy senki nem szól hozzá a témához, miután rájöttem, hogy valószínűleg ez is le lett zárva.
Fő, hogy megvan.
Valaki kért farfalle mintát, hát nem sok van.
Itt vannak videók:
Az utolsó képhez nincs konkrét mintám, de már sokszor sok helyen fent van az, hogy hogy készülnek a térbeli alakzatok, a gömbök. Annak alapján el lehet egy ilyet vagy hasonlót készíteni.Kód:http://www.youtube.com/watch?v=PDK3CbO_ASg&feature=youtube_gdata
Illetve van a Fortélyok sorozatban a 101-es (magyar) Pillangógyöngy ékszerek.
Nekem eredetiben van meg, így nem tudom, de valahonnan biztosan le lehet tölteni. Keress rá itt a fórumban is, a lezártakban is, mert szerintem már volt fent.
sziasztok, keresném Trytobead Desert rose illetve Round and round mintáját. Köszi![]()
Sziasztok.
Elkészültem a legújabb virágommal, szeretném megmutatni Nektek. Diplomaosztóra készült az egyik kedves ismerősünknek.
Edit
2013-01-25-912.jpg
"Nem kell mindig mindent megmondanunk, az ostobaság lenne, de amit mondunk, annak olyannak kell lennie, amilyennek gondoljuk, máskülönben hazugság."
Mostanában nem sok időm volt fűzni. Úgyhogy csak egyszerűbb apróságok születtek. Játszadoztam bogyókkal és végre kipróbáltam a superduot is. Az orosz leveles fülessel nem vagyok elégedett, valamiért nincs tartása.
DSCF4256.JPGSziasztok!
A véleményetek szeretném kérni. Szerintetek a képen látható rivoli-t díszítsem tovább még, vagy inkább hagyjam hagy érvényesüljön önmagában a szépsége?
Előre is köszönöm a segítségeteket!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)