Berbuch és én arra gondoltunk, hogy - egyelőre bizonytalan kezdési időponttal, de - indítanánk egy új RR-t. Bár jelenleg is fut 3, de ez nem szegi kedvünket.
A szabályok azonosak a korábbiakkal, terveink szerint kisebb csoporttal is indulnánk. Minta tekintetében ezúttal virág nélkülit szeretnénk (gyerek témájú, évszakos, stb...), de persze rugalmasak vagyunk.
Szívesen látjuk az érdeklődőket!
Bambi és Berbuch
Utoljára Bambi0925 módosította 2013-01-26, 08:31 AM-kor
Sziasztok !
Itt nézegetem a munkáitokat és kedvet kaptam egy ilyen RR -hez. Most lettem nyugdíjas, tehát elviekben időmilliomos gyakorlatban majd meglátjuk. Egyenlőre van mit tennem-vennem. Ha úgy gondoljátok alkalmas vagyok a csapatban való részvételre akkor engem érdekelne a dolog. A gyermekeim már nagyobbacskák én szívesebben választanám az évszakosat. Persze a többség dönt. Evelyn![]()
Ötletek esetleg, mit varrnátok szívesen?
Én mondjuk ezt:
Utoljára Bambi0925 módosította 2013-01-27, 09:55 AM-kor
..
Találtam olyan mintákat amiket talán ritkábban hímzünk,de mutatós lehet egy anyagra hímezve szabadon vagy kerettel. Ezek csak ötletek, hogy minél többől lehessen választaniCross stitch crazy 2009 február bug.jpgCross stitch crazy 2010 072.jpgCross stitch crazy 2004 augusztus 62 a hét maci.jpgCross stitch crazy 068.jpgCross stitch crazy 2009 február naptár.jpg Evelyn![]()
Hány fős csoportra gondoltatok?
Engem is érdekelne a dolog, esetleg........
Azért írtam, hogy kisebb csoportra gondoltunk, nehogy amiatt ne induljon, hogy nem lesz meg a 10-12 jelentkező, és nagyon sokat kellene várni a kezdésig. Szerintem 6-8 fővel is nagyon jó dolog, leginkább a mintától függ a létszám, illetve a létszámtól a minta.
(A Betlehemes nekem is nagyon tetszik...)
otunde, Boszis: Minta ötlet esetleg?
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)