téli sorozat.jpgLánykák inkább asszonykák!
ezt is meglehetne csinálni ha valakinek meg lenne. Több év mintája ha időm lesz még utána nézek van 2005 és 2007 is azt hiszem csak most ez került a képbe.
Betti
Segítség a Winrar használatához (rar fájlok kicsomagolása, nagyméretű fájlok csatolása): (1),
Szójátékok - a 20 hozzászólás megszerzéséhez
RR3 sorrendtábla RR5 sorrendtábla 468
RR3 -as minták #396#397#399]
Nekem majdnem mindegy a minta, az RR4-et sem a minta miatt vállaltam (bár most már tetszik) ,mondjuk a betlehemest pont nem szeretném! De gyerek minták (9 hónapos a fiam nekem még lehet), egyéb apró minták, ami a konyhába mutatnának, vagy madárkás, cicás stb.,stb.! A fenti éves minták is tetszenének!
Üdv-Szilvi
Nem találom, lehet, hogy csak elsiklik a szemem. csak ajánlottátok, vagy keresitek? Ezek Permin minták. Néhány év megvan belőle.
nekem is meg voltak csak gépet cseréltünk egy pár éve és,kiirtam a mintákat sok cd-re de még nem találtam meg, de az ügyön vagyok.Azért ha valakinek előbb megvan és felrakja annak is örülnék, de addig is keresem.Evelyn![]()
7comedycats_750.jpg7fruitytrees_750.jpgCross stitch crazy 068.jpgtopiarytrees_750.jpgmég ezek is szóba jöhetnének![]()
Permint ne mutogassatok mert a végén még beszállokÁáá nem, inkább csak belesek mindig, az RR3 és RR4 most bőven elég
![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)