3. oldal, összesen 64 ElsőElső 1234561353 ... UtolsóUtolsó
Eredmények 21-tól/től 30-ig összesen 636

Téma: Rr6 2013

Regisztrált
    Oct 2012
    Hol
    Baranya
    Üzenet
    294
    Köszönet
    1,150
    2,058 alkalommal 262 üzenetét köszönték meg
    Idézet Eredeti szerző Boszis Üzenet megjelenítése
    Nekem majdnem mindegy a minta, az RR4-et sem a minta miatt vállaltam (bár most már tetszik) ,mondjuk a betlehemest pont nem szeretném! De gyerek minták (9 hónapos a fiam nekem még lehet), egyéb apró minták, ami a konyhába mutatnának, vagy madárkás, cicás stb.,stb.! A fenti éves minták is tetszenének!

Üdv-Szilvi
    Én gyerek mintát nem szívesen hímeznék,mert nincs kinek... Legkisebb lányom 16 éves,és unoka még sehol a láthatáron! De bármi más jöhet! Sajnos én annyira nem vagyok még toppon ezzel a minta-keresősdivel,úgyhogy teljesen Rátok vagyok utalva! Remélem,idővel majd belejövök! Eddig szinte kizárólag Susanna magazinokból dolgoztam(olyan valódi,kézbe vehetősből ),most egy teljesen új világ nyílik meg előttem,mióta fórum-tag lettem!

Regisztrált
    Aug 2010
    Hol
    Budapest
    Üzenet
    348
    Köszönet
    2,559
    2,329 alkalommal 317 üzenetét köszönték meg
    Idézet Eredeti szerző macleod Üzenet megjelenítése
    Nem találom, lehet, hogy csak elsiklik a szemem. csak ajánlottátok, vagy keresitek? Ezek Permin minták. Néhány év megvan belőle.
    Keresem ,de több cd-én vannak a minták meg ömlesztve úgy hogy közben próbálok rendet rakni és mindig találok valamit. Hétvégére remélem már jobb eredményről tudok beszámolni Evelyn

3. A következő tagok köszönték meg evelyn13 üzenetét:

Regisztrált
    Sep 2010
    Hol
    Gyula
    Üzenet
    206
    Köszönet
    2,010
    3,221 alkalommal 201 üzenetét köszönték meg

Permin - minták

Idézet Eredeti szerző evelyn13 Üzenet megjelenítése
    Csatolás 1006267Lánykák inkább asszonykák!
    ezt is meglehetne csinálni ha valakinek meg lenne. Több év mintája ha időm lesz még utána nézek van 2005 és 2007 is azt hiszem csak most ez került a képbe.

Sziasztok!

Nekem ezek vannak meg......

Edet

Regisztrált
    Nov 2010
    Hol
    Kenyeri
    Üzenet
    68
    Köszönet
    72
    173 alkalommal 34 üzenetét köszönték meg
    Idézet Eredeti szerző evelyn13 Üzenet megjelenítése
    Találtam olyan mintákat amiket talán ritkábban hímzünk,de mutatós lehet egy anyagra hímezve szabadon vagy kerettel. Ezek csak ötletek, hogy minél többől lehessen választaniCsatolás 1005983Csatolás 1005982Csatolás 1005984Csatolás 1005985Csatolás 1005986 Evelyn
    Sziasztok!
    Ne haragudjatok, hogy csak így hozzászólok a fórumhoz, de térden állva könyörgök: valaki rakja fel nekem (vagy mutassa meg hol találom) az Old McDonald's farm mintáját!!!

Előre is köszönöm!!!!!!!!!!!

6. A következő tagok köszönték meg KrisztiSanyi üzenetét:

Regisztrált
    Sep 2010
    Hol
    Álomvilág
    Üzenet
    2,889
    Köszönet
    7,999
    33,941 alkalommal 3,161 üzenetét köszönték meg
    Állandóan megszakad a "műsor",nem nagyon tudok közelebb jutni. De mondom. Rendes volt, aki a képet elmentette, mert pontosan annak nevezte el, ahonnét származik. Cross Stitch Crazy 2009 február. A lezárt kiadványosban érdemes keresni, szerintem.

8. A következő tagok köszönték meg macleod üzenetét:

Regisztrált
    Nov 2010
    Hol
    Kenyeri
    Üzenet
    68
    Köszönet
    72
    173 alkalommal 34 üzenetét köszönték meg
    Szia macleod!

Kerestem, nem adja ki, csak ezt: connection to localhost:9312 failed (errno=111, msg=Connection refused)

???
    Help!

Regisztrált
    Aug 2010
    Hol
    Budapest
    Üzenet
    348
    Köszönet
    2,559
    Idézet Eredeti szerző KrisztiSanyi Üzenet megjelenítése
    Sziasztok!
    Ne haragudjatok, hogy csak így hozzászólok a fórumhoz, de térden állva könyörgök: valaki rakja fel nekem (vagy mutassa meg hol találom) az Old McDonald's farm mintáját!!!

Előre is köszönöm!!!!!!!!!!!
    29.jpg28.jpgsajnos hiányos esetleg ha valakinek meg lenne a hiányzó része felrakhatná mivel ez a 2. part ezért feltételezem , hogy a 2009 évi januári számban kell keresni olyanom jelenleg nincs. Amiről lelehetett volna szedni az egy orosz oldal volt (dum.ru),de ez párnapja megszűnt sajnálatomra,mert rengeteg minta volt fent amit azért nem gyűjtöttem le ,mer gondoltam ott jó helyen van. Egyszer egy kínai albummal jártam így az is máról holnapra megszűnt. Ez az én formám. Jelenleg próbálkozom a meglévő mintáim rendbe rakásával ami nagyon lassan halad,mert közben mást is kell csinálnom. Evelyn
    Utoljára evelyn13 módosította 2013-02-01, 01:32 AM-kor Oka: szöveg módosítás

11. 2 tag köszönte meg evelyn13 üzenetét:

Regisztrált
    Mar 2011
    Hol
    Belgium
    Üzenet
    1,978
    Köszönet
    4,405
    10,151 alkalommal 1,582 üzenetét köszönték meg
    Idézet Eredeti szerző KrisztiSanyi Üzenet megjelenítése
    Szia macleod!

Kerestem, nem adja ki, csak ezt: connection to localhost:9312 failed (errno=111, msg=Connection refused)

???
    Help!
    Sajnos,jelenleg nem megy a kereso,de talan a hetvegen sikerul mukodesbe hozni.
    Beindult a CH Radio adasa!
    Hallgassatok meg a fooldalon:
    http://canadahun.com/

Arveres itt:
    http://canadahun.com/forum/forumdisp...%81rver%C3%A9s

Uj tagoknak 20 hozzaszolas megszerzese:
    http://canadahun.com/forum/showthrea...=25247&page=35

13. 2 tag köszönte meg sorcier üzenetét:

Regisztrált
    Aug 2010
    Hol
    Budapest
    Üzenet
    348
    Köszönet
    2,559
    szent éj.jpgtudom ez is bibliai ihletésű, de így még senki nem csinálta meg és mutatósnak tűnik,a felbontás nem épp kiváló, de lehet olvasni. ez is csak tipp keresgélés közben találtam rá.

15. 5 tag köszönte meg evelyn13 üzenetét:

Regisztrált
    Sep 2010
    Hol
    magyarország
    Üzenet
    45
    Köszönet
    5,155
    99 alkalommal 19 üzenetét köszönték meg
    Szia! Nagyon szuperek ezek a minták. Csatlakjozni sajnos nem tudok, nem lennék teljesen kiszámítható, de a mintákat szívesen venném.

3. oldal, összesen 64 ElsőElső 1234561353 ... UtolsóUtolsó

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Üzenetküldés szabályai

• Nem indíthatsz új témákat
  • Nem küldhetsz választ
  • NEm küldhetsz csatolásokat
  • Nem szerkesztheted az üzeneted
  •