1. oldal, összesen 8 1234 ... UtolsóUtolsó
Eredmények 1-tól/től 10-ig összesen 74

Téma: Fejlesztőpedagógusok kincsestára 2013

Regisztrált
    Sep 2008
    Hol
    Oceanis37
    Üzenet
    6,912
    Köszönet
    15,130
    21,322 alkalommal 3,693 üzenetét köszönték meg

Fejlesztőpedagógusok kincsestára 2013

Fejlesztőpedagógusok kincsestára topik folytatása.

"A szerzői jogi törvény értelmében csak olyan e-book tölthető fel, ami már nem jogvédett, vagy, aminek a sokszorosítására Önnek a mű szerzője engedélyt adott." A CandaHun nem vállal felelősséget semmilyen feltöltött anyagért. A felelősség a feltöltőt terheli.

Canadahun will not allow the display of content protected by copyright law, unless they have the necessary legal rights to display or direct traffic to that content.

A Canadahun nem nem járul hozzá bemutatni - vagy a megtaláláshoz iranymutatást adni - olyan tartalmú anyagot ami a copyright (szerzői jog) által védett, csak akkor ha van szükséges legális engedély van rá.
    “Legyen szíved, mely sosem válik kővé, legyen kedved, mely sosem gyullad haragra, és legyen érintésed, mely sosem bántalmaz.” (Charles Dickens)

MESEPÁLYÁZAT VERSPÁLYÁZAT
    ** működik a régi CHAT **

Regisztrált
    Jan 2009
    Hol
    Budapest
    Üzenet
    53
    Köszönet
    277
    170 alkalommal 20 üzenetét köszönték meg

Óvodások olvasókönyve

Deákné B. Katalin Óvodások olvasókönyvét keresem.
    Több témában is kerestem, de nem találtam sehol. Feltudná tenni esetleg valaki?
    Köszönettel

Regisztrált
    Jan 2011
    Hol
    Veszprém
    Üzenet
    23
    Köszönet
    66
    0 alkalommal 0 üzenetét köszönték meg
    Kedves Fórumozók!
    Kislányom 2. osztályos, és mostanában rengeteg gondja van helyesírásból. elhagyja az ékezeteket, és néha betűt is téveszt. Elsőben kitűnő tanuló volt, és most is vannak olyan napok, amikor teljesen hibátlan a munkája. Aggódom, hogy esetleg diszlexiás vagy egyéb más. Tudtok esetleg valamit javasolni? Nézessem meg, vagy csináljunk valamilyen fejlesztést?
    Válaszotokat előre is köszönöm:
    Marcsi

Regisztrált
    Feb 2011
    Hol
    álomvilág
    Üzenet
    806
    Köszönet
    123
    2,990 alkalommal 366 üzenetét köszönték meg
    Idézet Eredeti szerző Picur33 Üzenet megjelenítése
    Deákné B. Katalin Óvodások olvasókönyvét keresem.
    Több témában is kerestem, de nem találtam sehol. Feltudná tenni esetleg valaki?
    Köszönettel
    Erre gondoltál?

Regisztrált
    May 2010
    Hol
    ERRE-ARRA
    Üzenet
    281
    Köszönet
    175
    696 alkalommal 93 üzenetét köszönték meg

olvasási gyakorlatok

Addid válogattam a boltba, mikor elvitték előlem azt az egy pédányt, esetleg meg van valakinek?
    Ilyen jellegű feladatokat szeretnék. Ezt találtam aneten.
    Csatolt file-ok Csatolt file-ok

Regisztrált
    Jan 2010
    Hol
    Hatvan
    Üzenet
    35
    Köszönet
    16
    11 alkalommal 8 üzenetét köszönték meg
    Sziasztok!

Hétfőtől fejlesztenem kell 6 diszlexiás - diszgráfiás, figyelmi és emlékezeti problámákkal küzdő, integráltan tanuló gyermeket. Közülük egyikük 8. osztályos, egyikük 6-os, hárman 3. osztályosok, és egyikük 4-es. Sajnos még nem találkoztam velük, sőt, van akinek még a szakvéleményét sem láttam...

Szeretnék feladatlap / feladatos könyveket, ajánlásokat kérni Tőletek! Sajnos a keresőm valamilyen okból nem működik, mindig hibát ír ki, így nem tudok semmilyen anyagot keresni.
    Eddig, ha jól tudom a fejlesztés a házi elkészítéséből állt - a hab/rehab órán - én nem szeretném így folytatni.

Nagyon köszönöm a segítséget.
    Utoljára Banilla módosította 2013-02-02, 10:52 AM-kor

7. A következő tagok köszönték meg Banilla üzenetét:

Regisztrált
    Jan 2013
    Hol
    Kalocsa
    Üzenet
    27
    Köszönet
    5
    11 alkalommal 2 üzenetét köszönték meg
    Szia!
    1-12. oszt. gyerekeknek tartok rehab órákat. Nekem ezek a könyvek a kedvenceim.
    • Vannay Aladárné: gondolkodj és írj!(Minden korosztálynak találsz benne jó feladatot)
    • Ványi Ágnes - Schwalmné Navratil Katalin: Írd füllel! (3-8 osztályos gyerekeknek ajánlja a szerzőpáros)
    • Adamikné Jászó Anna - Fercsik Erzsébet: Fejlesztő olvasókönyv (felső tagozat, középiskola, szakiskola)
    • Schwalmné Navratil Katalin: Szabálybarát /Helyesírási gyakorlóanyag/ (felső tagozatosoknak)
    • J vagy ly Helyesírási gyakorló munkafüzet alsó tagozatosoknak Nyitrai Jánosné /GRAPH-ART Studió Kft)
    • Schwalmné Navratil Katalin: Szóbarát /Beszéd, olvasás, írás gyakorlókönyv 7-12 éveseknek/
    • Adorján Katalin: Gyakorlóanyag I-III. Dyslexiás gyerekek részére

A könyvek feladatai mellett szeretem a gyerekek számára készült Kis füles rejtvényújságot használni. Figyelem és emlékezet fejlesztésre pedig gyorsan lejátszható társasjátékokat játszunk.
    Üdv Zita

9. 8 tag köszönte meg Mikkamakka3 üzenetét:

Regisztrált
    May 2010
    Hol
    ERRE-ARRA
    Üzenet
    281
    Köszönet
    175
    696 alkalommal 93 üzenetét köszönték meg

fejlesztő progi

Sziasztok4
    5 éves kisfiamnak szeretnék vaami számítógépes játékot.
    Most kezdi az egér használatát. neten szokott játszani szinezősen,m eg probálkozik más játékkal is de hamar kudarc lesz mert azok amiket néztünk az 3 életes, valami örök életeset szeretnék.
    VARÁZSBETŰ számtan cd JÁTSZÓHÁZ 1 cd is szereti. De azt gondololm ezek nem sokáig lesznek kedvencek ...

11. A következő tagok köszönték meg jukati üzenetét:

Regisztrált
    Sep 2010
    Hol
    Magyarország
    Üzenet
    54
    Köszönet
    10
    113 alkalommal 7 üzenetét köszönték meg

Számolás 1. 2. 3.

Sziasztok!
    A következő kiadványokat keresem: 07-szamolas-1.jpg08-szamolas-2.jpg17-szamolas-3.jpg
    Előre is köszönöm annak, aki felteszi.

13. 3 tag köszönte meg reka.v üzenetét:

Regisztrált
    Dec 2010
    Hol
    Szigetvár
    Üzenet
    3
    Köszönet
    4
    25 alkalommal 1 üzenetét köszönték meg
    Sziasztok!

Én december óta fejlesztek gyerekeket! Sokat segítettek nekem az interneten található Picasa albumok. Sokan töltenek fel nagyon jó anyagokat ezekbe az albumokba!
    Pl.: https://picasaweb.google.com/1014268...isiskolasoknak#

1. oldal, összesen 8 1234 ... UtolsóUtolsó

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

A téma címkéi

Üzenetküldés szabályai

• Nem indíthatsz új témákat
  • Nem küldhetsz választ
  • NEm küldhetsz csatolásokat
  • Nem szerkesztheted az üzeneted
  •