Könyvek - A Gyereksarok "Felnőtt" könyvtára
"A könyv semmihez sem hasonlítható kulturális tőke. A könyv az, ami ablakot nyit nekünk a világra. (...)
Csupán a szemünk mozgatásával megtanulhatunk olyan elméleteket, amelyek alkotóik önfeláldozásába vagy akár életébe kerültek. Minden tankönyv egy lépés az ország dicsőséges jövője felé."Paulo Coelho
"A szerzői jogi törvény értelmében csak olyan e-book tölthető fel, ami már nem jogvédett, vagy, aminek a sokszorosítására Önnek a mű szerzője engedélyt adott." A CandaHun nem vállal felelősséget semmilyen feltöltött anyagért. A felelősség a feltöltőt terheli.
Canadahun will not allow the display of content protected by copyright law, unless they have the necessary legal rights to display or direct traffic to that content.
A Canadahun nem nem járul hozzá bemutatni - vagy a megtaláláshoz iranymutatást adni - olyan tartalmú anyagot ami a copyright (szerzői jog) által védett, csak akkor ha van szükséges legális engedély van rá.
“Legyen szíved, mely sosem válik kővé, legyen kedved, mely sosem gyullad haragra, és legyen érintésed, mely sosem bántalmaz.” (Charles Dickens)
MESEPÁLYÁZAT VERSPÁLYÁZAT
** működik a régi CHAT **
Valaki kérte.
1 rész img134.pdf
22aquarius,Alamuszi,Ancsapancsa,andizsolti,annaluca11,asclep,ati654,Batagi5,boiler,bringa72,csendes1,csengetyu,Csilla75,Csillagszóró,csuhi,dudu63,Era8,eszter123,evicske,GadMar,hajduf,hannildi,Horváthné Margó,h_agnes,ilyvo,Judit25,Katka 46,kisbatyu75,Kiscsillag69,kozkata,Kynga90,mac.a,Madilko,Mami75,mancika1967,maryann66,mgo,mirisztina,mustregister,nocica,okina30,parapoli,picipocok29,Piros61,Pompor Mariann,ronasne,rozsalonc25,Rubina,shenmen,Smagd,tantuszka,Tina1721,trikerlady,tul2,Yalan,zsoka0703,zsuzsi77
Láttam feltöltve Komáromi Gabriella:Gyermekirodalom c. könyvét, de nem tudom letölteni. Akinek megvan megtenné, hogy újra feltölti? Ezenkívül még szükségem lenne Bognár Tas: A magyar gyermekvers, Bauer Gabriella: Gyermekirodalom, Fogarassy Miklós: Mi az, hogy "magyar gyermekirodalom"?, Vargha Balázs: Gyermekirodalom c. könyvekre. Nagyon fontos lenne a szakdolgozatomhoz.
Előre is nagyon köszönöm.
Itt a második része, igyekszem a következővel is. img135.pdf
22aquarius,Ancsapancsa,andizsolti,annaluca11,asclep,ati654,balczonemo,Batagi5,boiler,bringa72,csendes1,Csilla75,Csillagszóró,csizi001,csuhi,donpe,dudu63,Era8,eszter123,evicske,funnygirl0,GadMar,gömbvillám,hajduf,hannildi,Horváthné Margó,Judit25,kisbatyu75,Kiscsillag69,kozkata,Kynga90,mac.a,Mami75,mancika1967,maryann66,Meridó,mona20,mustregister,okina30,picipocok29,Piros61,Pompor Mariann,ronasne,rozsalonc25,Rubina,shenmen,tantuszka,trikerlady,tul2,Yalan,zsoka0703,zsuzsi77
Sziasztok!
Keresem az Én és a közlekedés c. foglalkoztató füzetet. Nagyon fontos lenne!
Köszönöm szépen előre is!
Csuri70
Sziasztok!
Keresem Zsámboki Károlyné: Bence világot tanul c. könyvét!
Köszönöm előre is!
csuri70![]()
Sziasztok!
Keresem még az Én és a közlekedés c. foglalkoztatót is !
Előre is köszönöm!
csuri70
Sziasztok!
Keresem Lukács Józsefné-Ferencz Éva A játék nem csak játék? c. könyvét. Láttam itt a fórumon, de nekem ebben a formátumban nem letölthető. Nagyon fontos lenne.Köszönöm
Sziasztok!
Ha valakinek megvan szeretném megkérni hogy töltse fel Demeter Lázár Katalin: Játszótárs.
Régebben fenn volt de már nem elérhető a data link
Köszi.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)