Sziasztok!
A fogadásokat én is elítélem, de nem gyözöm elégszer hangsúlyozni, hogy vajmi keveset számít, mi mit gondolunk, .........
Isten teszi a munkáját, mi meg csak erölködünk...
Azt szokták mondani, szél ellen nem leht p...ni.
Szóval NE tegyük!
![]()
Úgy szerette Isten a világot, hogy egyszülött Fiát adta, hogy aki hisz őbenne, el ne vesszen, hanem örök élete legyen (János evangéliuma 3:16 )
Szóval a tudományos oldalról áttérve: ha én a barátaimmal lejátszom egy parti römit, akkor az ördöggel cimborálok? Mi ebben a bűn?
Jókat beszélgetünk közben, nevetgélünk, egyszóval jól érezzük magunkat. :P
Praktikus oldaláról vizsgálva, ha az ördög bibliáját forgatod, akor egy este nyerhetsz akár 100,000 dollárt is, ha az Úr bibliáját, akkor soha egyetlen fillért sem.![]()
Azért szőrös a szivem, hogy a szeretetet melegen tartsa
Igen , Pastoralnak igaza van a közlések szerint Ö lesz az utolsó pápa, utána komoly változások lesznek.
Különben a változások már beindultak a hélten "keményen", igy a pápa is meg fog halni nemsokára(szerintem) ebből következtetve (lehet, higy már csak a gépek tartják életben és régen halott lenne már enélkül!) , de aki lesz helyette az csak báb jábjátékos az utóbbi időre kinevezve, minden igaz tudás nélkül.....
Különben a mostani haldokló pápa Péter Apostol inkarnációja![]()
Istvan hogy sikerult az eloadas?
Sziasztok!
Szia István!
Na végre, hogy egy hiteles személy is alátámasztja a dolgokat!![]()
Valóban kétséges a pápa állapota.![]()
Legyetek jók, vigyázzatok magatokra!
Úgy szerette Isten a világot, hogy egyszülött Fiát adta, hogy aki hisz őbenne, el ne vesszen, hanem örök élete legyen (János evangéliuma 3:16 )
Azt hiszem a papa koruli szovivoket gyonasra kell kuldeni mert azt allitjak,hogy talan holnap vagy holnaputan mar tudja udvozolni a hiveket.
Eleg furcsa lesz egy gege metszes utan.
Majd horog. So what's the big deal?![]()
Szent pitti, Alraktarnokhelyettes seged(piailag) mellekesen Kulugyminiszter, az Annunaki kapcsolatok apolasailag.
Csodálatos volt, a halál utáni élet sokakat érdekelt, mert egy nagyobb előadó terem volt, és legalább 300-an voltak, kicsit túlóráztam is, mert tovább tartott.
Májusban lesz a következő és a második félevre is meghivtak már két alkalomra!
Legközelebb a szellemtani gyakorlattal foglalkozok!![]()
És hazafelé rekordott döntöttem, másfél óra alatt pesten voltam (170 km) és abből csak 110 autópálya.
Igaz, alacsonyan repültem![]()
Pasztoral, volt egy idoszak, amikor odairtad az adott kijelentesedhez a vonatkozo iget is. Megtenned ezt most is? Kerlek.Eredeti szerző pastoral
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)