Eredeti szerző csocsike
![]()
Nem nemá, hanem Nemo. Én Nemó kapitány fedélzetmestere voltam lánykoromban és a kedvenc időtöltésem volt, hogy a szines halak pikkelyeiből csináltam pikkelygobleint. A legsikerültebb gobleinképem az Utolsó vacsora volt, akkor a halakat is megettük.Eredeti szerző allegro
Azért szőrös a szivem, hogy a szeretetet melegen tartsa
Eredeti szerző csocsike
![]()
Eredeti szerző Efike
A halak szempontjabol, te egy kiallhat6atlan pasas vagy.![]()
Eredeti szerző allegro
![]()
És hol van most az Utólsó vacsora képed? Legutóbb a Stadler Józsi vette meg. Az a bíróságon sem vallotta be, hogy színes halak pikkelyeiből készült pikkelygoblein kép volt az, és hogy tőlled vette.Eredeti szerző Efike
![]()
A Stadler Józsi az Szergej Ivanovics Kommiszárovicstól vette meg a képet, aki még látta Lenint. A kép eredetileg Retteget Iván cár hálószobájában volt a falon és egy 100-as szög tartotta, amit az ELMÜ gyártott. Végül is Raszputyin ellopta és megdugta Katalin cárnőt és ezért a képért csináltatták meg a Patyomkin páncélost. De ebbe ne szólj bele Platon, mert a múltkor is összekeverted az autistát a kommunistával.
Eredeti szerző Efike
Maga csak ne szorakozzona Platon elvtarsal mert megrugom. Maga anyit sem ert a halakhoz, mint az ingatlankezelo valalat foeloadoja ,aki a haromszoba hallos lakast kiutalta onnekKulomben is egy partra vetett hal pont azt mondja maganak amit on szokott a vizalatt fuldoklas kozben. Ha sokat ugral akkor magara uszitom az Ogapogo nevu edesvizi ,tengeri szornyet az Okanegen tobol es akkor onnek befellegzett. Kulomben is Mikigyereket miert kellett eluldozni.?
![]()
Efike cudarúl megrágalmaz szokása szerint.
Különben is Katalin cárnő fedhetetlen erkölcsét kétségbe vonni?
Ezért felelni fog! Raszputyin már folytatja ellene az eljárást!
Nahát még ilyet!
Ezek után hogy hihetnénk neki, hogy Nemó kapitány fedélzetmestereként halakat is látott.[QUOTE]
Kikérek magamnak minden vádaskodást. A mikigyereket nem üldöztem el, hanem elgáncsoltam egy verslábbal.
A halakhoz is értek. A feleségem is. Azt szokta mondani, hogy Hal kan gyere.
Ugyan mar, maga a halaszlet is a halaszbol sajtolja szolopressel azert olyan piros.
![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)