Melitta, én nem csodálom, hogy a második kutya barátságtalan. Elvégre még nem nött be teljesen a füle közé....![]()
Anyukam kutyai
Melitta, én nem csodálom, hogy a második kutya barátságtalan. Elvégre még nem nött be teljesen a füle közé....![]()
Judith
Primaronda, lelketlen perszona, állatszeliditő és vaditó, nomeg és az ujra legálissá vált BÉNYUSZEVI PÁRT (i)gazság minisztere
Hat hiaba van gyerekszobaja ha egyszer merges az osszes fogat megmutatja. NAgyon felelmetesnek akar latszani.
A fejelagya ha idaig nem nott be mar nem fog, hisz 15 eves.
Ha jo kedve van nagyon tud hizelegni imad csavarogni es minden kutyaba szerelmes.
Bünözők meneküljetek!
Bevetésre készen nyalogatja véres szemfogait az új K-9-es halálosztó: Bubuka![]()
ez igen, nem nott be teljesen a fule kozeEredeti szerző Judit
jo
A BÉNYUSZEVI PÁRT KULTURÁLIS MINISZTERE
Egy ismerősünk kutyusa felöltözött a gazdija keresztelőjére.
Klári
Aki egy ügyért áldozatot hoz, nemcsak azért teszi, mert győzelmét várja, hanem mert hisz benne.
Azért szőrös a szivem, hogy a szeretetet melegen tartsa
Mi van Efi,habfürdőztél ?
az al-raktarnok-helyettes-seged segedje
Majd mindjárt rádborítok egy kamion vadgesztenyét![]()
Azért szőrös a szivem, hogy a szeretetet melegen tartsa
Nem vagyok elfogult! Dehogy vagyok! Én a macskákat csak távolról szeretem... Az a sok macskaszőr... ugyan... dehogy is kellene nekem...
De, nézzétek ezeket a csodálatos kék szemeket!! Mint a tenger... nem is, mint az égbolt nyáron, eső előtt, vagy után... az ember elveszíti a fejét, ha beletekint... Mit lehet belőle kiolvasni? Mindent!! Várom, hogy megjelenjen a szívárvány...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)