Alávaló Uram,
Prosectura hűtőszekrény
Ön az én nyakamat nem tudja tapogatni, mert Ön kényszerzubbonyt visel és a kezei hátra vannak kötve, ocsmány formátumú fenyegető leveleit is, egy fogai közé szorított un. tintaceruzával követi el, melyet egy figyelmetlen ápoló mellényzsebéből emelt el. Szeretném felhivni szives figyelmét, hogy a A Kitepem a szived es megyalazla KFT - melynek Ön állítólag magas beosztású toronyőre - jelenleg csődeljárás alatt áll, ügyeinek intézését a csődbiztos látja el, aki az én hűséges emberem.
Az Ön hűséges fegyverhordozójának földi maradványai jelenleg is a földön hevernek némi emberi váladékkal körítve, melyet ő rumközi állapotban magából kiöklendezett. Úri körökben ezt rókázásnak hívják, nagyon helytelen módon, hiszen ennek az ocsmány emberi tevékenységnek a bájos vörös bundás állatokhoz semmi köze nincs.
Szives értesítését kézhez kapván azonnal értesítettem a milánói Képtár biztonsági szolgálatát és az Interpolt és az e-mailben küldött képanyagot, valamint a levélbombát nekik forwardoltam.
Szépséges utódaimmal Ön nem tud megzsarolni. Csenge lányom itt ül mellettem és ikertestvérével Bendegúzzal éppen a Kis Szobrász nevű játékkal játszanak. Egy nagyon kellemes tapintású viaszból formálják ki az Ön alakját, majd instrukcióim alapján tele fogják azt szurkálni különféle tűkkel, átkokat és rontásokat mondva rá.
Kiváló tiszteletlenséggel
kmft
Azért szőrös a szivem, hogy a szeretetet melegen tartsa