8. oldal, összesen 27 ElsőElső ... 56789101118 ... UtolsóUtolsó
Eredmények 71-tól/től 80-ig összesen 269

Téma: Hazassagon belul kulon kassza????

Regisztrált
    Feb 2010
    Hol
    Godollo
    Üzenet
    22
    Köszönet
    0
    1 alkalommal 1 üzenetét köszönték meg
    Idézet Eredeti szerző Arianah Üzenet megjelenítése
    Nálunk külön kassza van. Ez azt jelenti, hogy mindenkinek van saját számlája és a ebb beruházásokat (ruha, , aji) mindenki intézi ahogy kedve tartja. A nagyobbakat megbeszéljük és hol én hol a párom fizeti.
    A lakbért, rezsit ő fizeti, a kaját én intézem, ez nagyjából egálban van havonta.
    Azt hiszem, addig amig nem kell spórolni valamire addig ez nagyon jól tud működni. Közös is meg nem is a dolog.

Ez a KISS-es dolog nagyon tetszik
    Eltelt kis idő, mire rájöttem...

Idézet Eredeti szerző Arianah Üzenet megjelenítése
    Nálunk külön kassza van. Ez azt jelenti, hogy mindenkinek van saját számlája és a ebb beruházásokat (ruha, , aji) mindenki intézi ahogy kedve tartja. A nagyobbakat megbeszéljük és hol én hol a párom fizeti.
    A lakbért, rezsit ő fizeti, a kaját én intézem, ez nagyjából egálban van havonta.
    Azt hiszem, addig amig nem kell spórolni valamire addig ez nagyon jól tud működni. Közös is meg nem is a dolog.
    Tényleg: miért vagytok külön kasszán? Mi az oka? Nem bíztok egymásban? (Bocs, nem szemtelenkedni akarok, tényleg érdekel.)
    Utoljára Katalin/Anyoka módosította 2010-03-16, 08:04 AM-kor

Regisztrált
    Feb 2009
    Hol
    Magyarország
    Üzenet
    14
    Köszönet
    24
    72 alkalommal 3 üzenetét köszönték meg
    Ezt már többen kérdezték tölünk, de nem látom értelmét hogy külön kasszán legyünk..
    "Bármilyen gondolat okoz fájdalmat, ezek csak gondolatok. Egy gondolatot pedig meg tudsz változtatni!"(Andrew Matthews)

Regisztrált
    Feb 2010
    Hol
    Jászság
    Üzenet
    14
    Köszönet
    0
    0 alkalommal 0 üzenetét köszönték meg
    Idézet Eredeti szerző igipeti Üzenet megjelenítése
    Ezt már többen kérdezték tölünk, de nem látom értelmét hogy külön kasszán legyünk..
    Egyetértek veled. Nincs semmi értelme külön kasszán élni.

Regisztrált
    Mar 2010
    Hol
    Ukrajna
    Üzenet
    30
    Köszönet
    5
    29 alkalommal 2 üzenetét köszönték meg
    A családban nincs olyan,hogy enyém-tiéd,csak miénk.

Regisztrált
    Oct 2009
    Hol
    Romania
    Üzenet
    393
    Köszönet
    664
    3,022 alkalommal 309 üzenetét köszönték meg
    Nekem is van egy baratnom aki kulon kasszan el,hat ez eleg ronda dolog mert van ket kislanyuk is.A nagyobbikat az apa oltozteti,taboroztatja stb.,a kisebbiket az anya.Csak az a baj, hogy az anyanak kisebb a fizetese,tehat a kisebbik lanynak is kevesebb jut.Na, kerdem en milyen testveri kapcsolat alakulhat a lanyok kozt?Apropo,a baratnom nagyon elegedett a hazasagaval(ferjevel).

Regisztrált
    Oct 2009
    Hol
    Százhalombatta
    Üzenet
    559
    Köszönet
    1,310
    4,944 alkalommal 576 üzenetét köszönték meg
    Nálunk nagyon jól bevált a külön kassza. Addig, amig egy kasszán voltunk, volt olyan, hogy párom fizetés előtt két-három nappal leüritette a számlát, mert neki most rögtön, azonnal valamit venni kellett a számitógéphez, vagy a hifihez. Komolyan, volt olyan, hogy álltam a pénztár előtt, ahol lehuzták a kártyát, nem volt rajta semmi, pedig tudtam, hogy lennie kell 25-30 ezer forintnak. Otthon kiderült, hogy apa rendelt a neten. Ennél megalázóbb, borzalmas helyzetben még nem voltam. Ekkor nyitottam külön számlát. Az enyémről megy a rezsi, készpénz felvétel, az ővéről a kaja, meg amit ő elkölt. Ez megy kb. két éve, azóta kezdi belátni, hogy nem lehet fejetlenül költekezni. Szóval embere válogatja, hogy lehet-e együtt, vagy jobb külön.

Regisztrált
    Feb 2010
    Hol
    Budapest
    Üzenet
    11
    Köszönet
    0
    Ez szerintem, nem fekete, és fehér. Ezt mindíg az adott ember (tipus) dönti el, hogy, hogy legyen a cassa. Nálunk speciel egy cassa van, minden kiadás közösen történik. Nincs sumákolás. Ennyi az egész.

Regisztrált
    Mar 2010
    Hol
    Budapest
    Üzenet
    17
    Köszönet
    0
    1 alkalommal 1 üzenetét köszönték meg
    Ez szerintem is megbeszélés kérdése, és a két emberen múlik.
    Mi egyelőre külön kasszán vagyunk, a költségeket felezzük...

Regisztrált
    Mar 2010
    Hol
    Budapest
    Üzenet
    1
    Köszönet
    0
    Szerintem a mai világban az a tuti, ha nem minden kizárólag a férfi nevén van.

Regisztrált
    Feb 2010
    Hol
    Debrecen
    Üzenet
    19
    Köszönet
    0
    Számomra ez elképzelhetetlen volt, kiindulva a Szüleimből. Azután is elképzelhetetlen, ahogy ezt a volt élettársammal együtt csináltuk. Hiába állt bármit, minden a fejemre lett olvasva, bár részéről az a "természetes", ha mindent a pasi fizet... ???

8. oldal, összesen 27 ElsőElső ... 56789101118 ... UtolsóUtolsó

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

A téma címkéi

Üzenetküldés szabályai

• Nem indíthatsz új témákat
  • Nem küldhetsz választ
  • NEm küldhetsz csatolásokat
  • Nem szerkesztheted az üzeneted
  •