Ezt már többen kérdezték tölünk, de nem látom értelmét hogy külön kasszán legyünk..
Ezt már többen kérdezték tölünk, de nem látom értelmét hogy külön kasszán legyünk..
"Bármilyen gondolat okoz fájdalmat, ezek csak gondolatok. Egy gondolatot pedig meg tudsz változtatni!"(Andrew Matthews)
A családban nincs olyan,hogy enyém-tiéd,csak miénk.
Nekem is van egy baratnom aki kulon kasszan el,hat ez eleg ronda dolog mert van ket kislanyuk is.A nagyobbikat az apa oltozteti,taboroztatja stb.,a kisebbiket az anya.Csak az a baj, hogy az anyanak kisebb a fizetese,tehat a kisebbik lanynak is kevesebb jut.Na, kerdem en milyen testveri kapcsolat alakulhat a lanyok kozt?Apropo,a baratnom nagyon elegedett a hazasagaval(ferjevel).
Nálunk nagyon jól bevált a külön kassza. Addig, amig egy kasszán voltunk, volt olyan, hogy párom fizetés előtt két-három nappal leüritette a számlát, mert neki most rögtön, azonnal valamit venni kellett a számitógéphez, vagy a hifihez. Komolyan, volt olyan, hogy álltam a pénztár előtt, ahol lehuzták a kártyát, nem volt rajta semmi, pedig tudtam, hogy lennie kell 25-30 ezer forintnak. Otthon kiderült, hogy apa rendelt a neten. Ennél megalázóbb, borzalmas helyzetben még nem voltam. Ekkor nyitottam külön számlát. Az enyémről megy a rezsi, készpénz felvétel, az ővéről a kaja, meg amit ő elkölt. Ez megy kb. két éve, azóta kezdi belátni, hogy nem lehet fejetlenül költekezni. Szóval embere válogatja, hogy lehet-e együtt, vagy jobb külön.
Ez szerintem, nem fekete, és fehér. Ezt mindíg az adott ember (tipus) dönti el, hogy, hogy legyen a cassa. Nálunk speciel egy cassa van, minden kiadás közösen történik. Nincs sumákolás. Ennyi az egész.
Ez szerintem is megbeszélés kérdése, és a két emberen múlik.
Mi egyelőre külön kasszán vagyunk, a költségeket felezzük...
Szerintem a mai világban az a tuti, ha nem minden kizárólag a férfi nevén van.
Számomra ez elképzelhetetlen volt, kiindulva a Szüleimből. Azután is elképzelhetetlen, ahogy ezt a volt élettársammal együtt csináltuk. Hiába állt bármit, minden a fejemre lett olvasva, bár részéről az a "természetes", ha mindent a pasi fizet... ???
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)