Sziasztok
szeretnék érdeklődni, hogy van-e valaki San Diego-ból itt és ismeri-e az ott élő magyarokat. Konkrétan Árpád Lighterdale-t keressük, sajnos túl sok támpontot nem tudunk, és tisztában vagyok vele, hogy ezen a fórumon egy éve nem járt senki, de azért megpróbálom
Köszönöm szépen!
~Tat Tuam Asi ~
sziasztok!keresem régi ismerősömet,Fülöp Józsefet,1960-ban született Kunadacs.márc.7-én....utolsó információ róla,hogy Manhattan-ben lakott,elvált..volt feleségét Lőrincz Ágnesnek hívtják...ha valaki tudna segíteni kérem írjon!!!!!!!!!!szép napot mindenkinek!!!!!!
elnézést, nem ismerős valakinek a zeno27 fedőnév? leginkább e-mail cím, annyit tudok, hogy George a neve az illetőnek (György). köszönetel, ha valaki tud segíteni!
ó, ez egy elég elhagyatott topic, úgy látom, de hátha most föllendül...........
Helló mindenkinek ,
keresem apukám nagybátyját edmontonban, madácsi károlynak hívják,másfél éve nem tudunk róla semmit
kérem aki tud segítsen
köszönettel
varga zoltán
Keresem dr Marot Istvánt aki kb 90 év körüli lehet már vagy lehet elhunyt
annyit tudok róla hogy agysebész volt és már vagy 50 éve kint él San Franciscoban vagy is így tudjuk.
pontosabbat nem tudok csak hogy megnősült a hölgy nevét se találtam de még annak utána nézek
aki tudna segíteni kint élők közül annak nagyon örülnék
előre is köszi
Helló mindenkinek!
Tudna valaki segíteni, ha USA-ban élő rokonaimat keresem, akikről már 20 éve nem tudok semmit, hol érdemes nekiállnom a kutatásnak?
Előre is köszönöm a segítséget!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)