Eredeti szerző
csocsike
Ne felejtsd, hogy a canadai katonak Tim Hurtons nelkul csatazni sem hajlandok

Tavaj lattam egy riportot ahol az afganisztanba meno katonaholgyek meg macis pokrocot is vittek . Mit varsz a civilektol? Egyebkent ha melozni voltak ott, talan a munkahely is tehett volna ertuk valamit. Most van vita , legalabb is itt, hogy a tax fizetok szamlajara fizessek e mentest, vagy mindenki sajat maga alja a koltsegeket. Te mit gondolsz?
Nezd, az biztos hogy ezert az adofizetok fognak perkalni es talan??? ez igy is helyes, DE amikor valaki olyan hulye, hogy egy olyan helyre megy ahol a politikai helyzet nem eppen a legnyugalmasabbak koze tartozik a vilagon es utana szidja Kanadat, mert nem mentik ki otet onnan ahova sajat maga valasztasabol utazot, egy kicsit elkepeszto.
Szerintem oruljenek hogy luk van a segukon es lejmra viszahozak oket, akkor mikor tisztaba voltak vele, hogy hova mennek.
Neztem a hirekben, egy not aki 6 gyereket kuldott Lebanonba, nyari taborba. Nem vicc Gyurikam, NYARI TABORBA!!!
Most meg itt szapulja a kanadai kormanyt.
Az eszem megalt.
Szomoru iranyba haladunk, mikor a sajat hulyesegunkert nem valaljuk a feleloseget. Mindig kell egy bunbakot keresni ahelyet, hogy a tukorbe neznenek.
Na jo van, kiduhongtem maga.
Megyek a tengerpartra napoztatni a selyhajom.
Ott garantalom, hogy nem lessz beloves, habar ebben nem olyan biztos a parom.
Life is not measured by how many breaths we take but by the number of moments that take our breath away.