4. oldal, összesen 16 ElsőElső 123456714 ... UtolsóUtolsó
Eredmények 31-tól/től 40-ig összesen 151

Téma: Ki nem állom...

Regisztrált
    Jan 2007
    Hol
    Budapest
    Üzenet
    2,296
    Köszönet
    31
    35 alkalommal 33 üzenetét köszönték meg
    A kélgyót!!!
    de randa egy teremtmény

Regisztrált
    Feb 2009
    Hol
    Túrkeve
    Üzenet
    26
    Köszönet
    0
    0 alkalommal 0 üzenetét köszönték meg
    varangyosbéka. Bufo bufo. Na az egy ritka undorító állat. Ahoz képest a hülők testének érintése (lsd. "kelgyó") már szinte kéjes élvezet...

lassuagyu Vendég
    Idézet Eredeti szerző Borella Üzenet megjelenítése
    A kélgyót!!!
    de randa egy teremtmény
    Akkor Bore ideje volna megalapítanod a kígyós fórumot is.
    Én biztos nem mennék oda.A katicáid sokkal bájosabb lények, az undorító macskáknál is aranyosabbak.
    Nem a te macskáidra mondtam.
    Eszméletlen milyen büdös a macskaszar, és a macska önző önmagát szereti
    Ebből következik:Ki nem állom a macskákat.
    Je és még az utcán szaladgáló csirkéket, tyúkokat(az igazit a tollasat)róluk származhat a mondás: buta tyúk
    Meg is indolom miért útálom: mentem többször kerékpárral a járdán ,messze biztonságban ott kapirgál a csirke, de jöttömre migijed és rosszul dönt ,átszalad a másik oldalra és pont a bicikli kereke alá.Hát elég buta állat a csirke.
    Ilyen kutyával nem fordul elő.A kutya az inkább leszed a bicikliről. Amit igen helytelenül tesz. mert eleshetek és fáj a kutyaharapás
    Utoljára lassuagyu módosította 2009-02-08, 12:17 AM-kor

Regisztrált
    Jan 2007
    Hol
    Budapest
    Üzenet
    2,296
    Köszönet
    31
    35 alkalommal 33 üzenetét köszönték meg
    Idézet Eredeti szerző lassuagyu Üzenet megjelenítése
    Akkor Bore ideje volna megalapítanod a kígyós fórumot is.
    Én biztos nem mennék oda.A katicáid sokkal bájosabb lények, az undorító macskáknál is aranyosabbak.
    Nem a te macskáidra mondtam.
    Eszméletlen milyen büdös a macskaszar, és a macska önző önmagát szereti
    Ebből következik:Ki nem állom a macskákat.
    Je és még az utcán szaladgáló csirkéket, tyúkokat(az igazit a tollasat)róluk származhat a mondás: buta tyúk
    Meg is indolom miért útálom: mentem többször kerékpárral a járdán ,messze biztonságban ott kapirgál a csirke, de jöttömre migijed és rosszul dönt ,átszalad a másik oldalra és pont a bicikli kereke alá.Hát elég buta állat a csirke.
    Ilyen kutyával nem fordul elő.A kutya az inkább leszed a bicikliről. Amit igen helytelenül tesz. mert eleshetek és fáj a kutyaharapás
    Rendben van lassuagyu.
    Örülök, hogy megkülönbözteted az én macskáimat más macskáktól. Ez szép tőled, nemes gesztus, látom, igyekszel győzni önmagad felett. Értékelem.
    Most nem írom le neked, mekkora közhely, hogy önzőek és önmagukat szeretik csak a macskák, én szemtanúja voltam ennek ellenkezőjének nem egyszer, de nem akarlak vele terhelni, aki nem tapasztalta maga, úgy sem hiszi el. Az emberek általában a közhelyeknek hisznek, míg önmaguk valahogy szembe nem kerülnek a valósággal. Azért tudom, mert én is így vagyok vele.
    A macskaszar bűzösségét nem cáfolom, tény, mint ahogy az is, hogy az emberé se különb, és emberből is van pár milliárd a földön, ugye.

Neked is és komejninek is üzenem, hogy a topik arról szól: ki mit nem állhat ki.
    Nem arról, hogy amit a másik utál, arra rátromfolok és megmutatom neki, mennyire hülye, hogy azt utálja amit utál. Mindenki azt utálja, amit nem bír valamiért. És ezt itt közölheti.
    Idézet Eredeti szerző komejni Üzenet megjelenítése
    varangyosbéka. Bufo bufo. Na az egy ritka undorító állat. Ahoz képest a hülők testének érintése (lsd. "kelgyó") már szinte kéjes élvezet...
    Neked komejni. Én szimpatizálok a varanggyal, velem kedves volt, találkoztunk, ráadásul egyszer a fürdőszobában, ahová egy nyáreste beszökött, rá is beszéltem, hogy ugorjon a lapátra, megtette, hatott a meggyőzés és ki is vittem a zöldbe. Láttam, lehet vele értelmesen beszélni. Ez egy kélgyóval nem fordulhat elő!
    És persze a kélgyó érintése nekem maga a halál.... A békából meg még királyfi is lehet, jobb esetben!

Ja, és Komejni Ajatollát is utálom!

Regisztrált
    Jul 2008
    Hol
    Debrecen
    Üzenet
    22
    Köszönet
    0
    Ki nem állhatom a macskákat.: S Talán azért mért édesanyám terhessége alatt,marta meg a cica? (örök rejtély )
    Vikike

"Köszönet Testvérek.Igaz Barátok."

Regisztrált
    Feb 2009
    Hol
    Magyarország
    Üzenet
    1,119
    Köszönet
    154
    15,860 alkalommal 1,551 üzenetét köszönték meg
    Utálom a cserebogarakat!!!!

Regisztrált
    Feb 2009
    Hol
    Ulanbator
    Üzenet
    21
    Köszönet
    17
    20 alkalommal 6 üzenetét köszönték meg
    Én a főnöknőmet utálom, mert kibíírhatatlaaaaan!!!

lassuagyu Vendég
    Bwizard adhatok egy népi tanácsot?
    Amikor egy új főnököt kapsz mindíg kiderül ,a régi sokkal jobb volt.

Regisztrált
    Apr 2009
    Hol
    Debrecen
    Üzenet
    14
    Köszönet
    0
    Én minden csúszómászót, és bogarat utálok.

bea80 Vendég
    Nálam nincs olyan ami csúnya.
    A maga módján minden állat különleges és egyedi.
    Egyik sem haszontalan.

4. oldal, összesen 16 ElsőElső 123456714 ... UtolsóUtolsó

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

A téma címkéi

Üzenetküldés szabályai

• Nem indíthatsz új témákat
  • Nem küldhetsz választ
  • NEm küldhetsz csatolásokat
  • Nem szerkesztheted az üzeneted
  •