ezeknek is mosni kéne a szaros gatyát, meg horkolnak, meg nem mindig dicsérik meg a főztődet, meg... csak OLYAN SZÉPEK!
Sajnos nem tudom, nem találkoztam egyikkel sem "élőben". Ha összehozna velük a nagybetűs Sors, elmondom Isten bizony! Csak hát azért a realitás talaján maradva...Eredeti szerző Szami
meg vastag a bankszamlajuk is, es ez nem utolso szempont.![]()
Ez Igaz!
De sajnos a pénz nem boldogít. SEXet vehet rajta, de igaz szívből fakadó szerelmet sosem! És nem hiszem, hogy egy gyors numera lelkileg kielégíti. Testileg biztos.
Nem mondom, hogy nekem nem jönne jól a pénz(e), de nem tudom lenn-e értelme olyan pénzes zsáknak, amelytől még egy kedves szót sem kapsz és csak a "lábam köze" kell neki.
Csőváz+V2!
Sami
"Tudjátok miért kell a kávé mellé vizet inni?"
A dolognak komolyabb háttere van.
A kávé elvonja a szervezetböl a vizet. Nem véletlenül adnak a jobb kávéházokba vizet a kávéhoz.
Most nem érek rá bizonygatni de aki az egészségére valamit is ad az igyon vizet a mokka, vagy ahogy máshol nevezik espresso után!
Még egy jo tipp azoknak akik filteres (szüröpapiros) kávét szoktak fözni. Vizezzétek be a szüröpapirt mielött beleteszitek a kávét. Egyébként a kávé nagy részét felveszi a papir.
"Religion is an insult to human dignity." ("A vallás az emberi méltoság megalázása.") (Steven Weinberg)
Igazad lehet Ernoe, így van benne logika. A KV valóban fokozza a veseműködést.
Azért szőrös a szivem, hogy a szeretetet melegen tartsa
Köszi Ernoe!
Így már én is könnyebben boldogulok. Akkor még sem mondott olyan nagy butaságot a doki!
Ciao!
Köszi drága Hilda, de én antifelkoholista vagyok és nem iszom egyáltalán. De megihatod az egészségemre.Eredeti szerző Hilda1949
Pedig szívesen küldtem... de, különben én sem iszom egyáltalán. Mert, tudod aki vezető beosztásban van a volán mellett, annak nem is szabad.Eredeti szerző Efike
Ma sütöttem egy kis almás pitét, remélem azt nem utasítod el...
Imádom !!!!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)