Andikam,nekem is a 2-ik hazassagom fut,es en is ugy erzem hogy jol mukodik.Pedig,a nap 24 orajat egyutt vagyunk,es nem unalmas.....Eredeti szerző andika
Ezek a topicok azért vannak hogy beleszólj Yorkiki.
Juditkám, ne panaszkodj, nem olyan rossz neked az Efivel...mintha a Szalántaival lennél!
Andikam,nekem is a 2-ik hazassagom fut,es en is ugy erzem hogy jol mukodik.Pedig,a nap 24 orajat egyutt vagyunk,es nem unalmas.....Eredeti szerző andika
Olellek Mindannyiotokat szeretettel ,bogyomama...
Eredeti szerző andika
![]()
![]()
IGEN.....
Olellek Mindannyiotokat szeretettel ,bogyomama...
Akkor ehhez én is egy pár szót. A szerelem elmullik,de ha egy kapcsolat nagyon jól működik ez át megy szeretetben a társhoz való ragaszkodáshoz.
Azt nem mondom, hogy mindig szép volt ,vagy szép minden , az egymás iránti tisztelet nálunk jól működik 32 éve. Bizony voltak nehéz napjaink, nekünk is, átvészeltük. A jól működő házassághoz két ember kell!!! Az nő akit megalázza a férj azt mondom időben hagyja ott. Ezt mondom ellenkező esetben is. Valami szörnyű, ha egy férj bántalmazza a feleségét, és családját az ilyeneknek nem való család. Szeretettel :kata53
Egyszer leirom nektek hazassagaim tortenetet![]()
A BeNyuSzeVi párt dalos kiráji kincstárnoka , almaörzője , történésze, a múltbeli e-mail ásatások vezetője. +Irgalmatlan-irgalmas növér+++
Az élet kellemes. A halál békés. Csak az átmenet aggasztó.
HAlljuk.....en mar a legkenyelmesebb fotelba beultem es olvaslak...![]()
Asszonyszemélyek figyelmébe ajánlom az én jó házasságom titkát.
Judit nagyon jól tudja, hogy néha szeretek elmerengeni és magamba zárkózni a gondolataimmal.
Gyönyörű házasságunk alatt egyetlen egyszer sem fordult elő, hogy megrázta volna a vállam, hogy kiparancsoljon a konyhába mosogatni. Mi több, meg sem fordult a fejében, egyedül végzi a házimunkát.
Tökéletes feleség.
![]()
Azért szőrös a szivem, hogy a szeretetet melegen tartsa
A Te feleséged Efi tényleg egy tündérke lehet. Bár szerintem itt minden lány az. Én legalábbis úgy gondolom, hogy mindenki az erejéhez mérten kihozza magából a legtöbbet. Legyen az férfi vagy nő. És ez nagyon jó.
Tény, hogy mindkét félnek kell szabad teret adni, hogy levezethesse a fölösleges hülyeségeket és kiélhesse hobbiját. Mindkét félnek szüksége van a szabadságra, akárcsak oly módon is, hogy leüljön és elmerengjen a gondolataiban. És szerintem az is szükséges, hogy az emberek a kapcsolatukban meg tudjanak újulni, és újra, és újra szerelembe essenek az idő folyamán egymásba.
Pussz! Szami
Fifike!
Kíváncsivá tettél! Várom a történeteidet, a többiekkel együtt.
Pusszancs! Szami baba
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)