Elolvastam sok irást és kicsit megijedtem.Ojan jo dolgok vannak irva szépek igazak arnyosak. Szolok az asszonynak hogy nekünk ezekböl mi van meg mit kell potolni. Ha engedi eszt a választ elküldöm::::anyucikám nyomhatom a gombot..Hakima
Minden ami béka
Letölteni csak Állandó Tagok tudnak, hogy te is az legyél 20 TÉMÁBA VÁGÓ, ÉRTELMES hozzászólást kell írnod
(a feltöltés is annak számít), és 48 órának kell eltelnie a regisztrációdtól számítva.
A 20 hozzászólást gyorsan megszerezheted itt: #Szójátékok
A canadahun teljes szabályzata: #Itt található
Szereted a Canadahun oldalát?Akkor kérlek támogasd azzal, hogy naponta egyszer -kétszer rákattintgatsz a főoldalán lévő hirdetésekre.
Elolvastam sok irást és kicsit megijedtem.Ojan jo dolgok vannak irva szépek igazak arnyosak. Szolok az asszonynak hogy nekünk ezekböl mi van meg mit kell potolni. Ha engedi eszt a választ elküldöm::::anyucikám nyomhatom a gombot..Hakima
1. társra találás
2.a legfontosabb szövetség
3. ragaszkodás
4. "egy testté levés"
A fene bubolja itten nem szaporodik az irás 26 éve mi is házasok vagyunk és megvagyunk jol hurrá.Pozitiv dologot ide ijet válni nem is akarunk és nem fogunk szertjük egymást ha veszekszünk is néha de nem ijedünk meg hanem keressük a megoldást.Üdv.
Hogyan lehet száműzni a féltékenységet??? Nekem valahogy nem sikeredeik.
Voltak érzéseim és "megérzéseim", sajnos bejöttek. No, nem megcsalás volt mögötte, csak, olyan, ami szívesebben maradt volna inkább titokban, mintsem, hogy tudjak róla. Lehet, olyan dolgok ezek, amiket mások fel se vennének, de miért vagyok féltékeny??? Mással kapcsolatosan ez nem fordult elő. Lehet, ha igazán szerelmesek vagyunk, akkor bizony féltékenyek is vagyunk?
A féltékenység az kell az jó az aszt jelenti nem közömbös a másik.Aszem.De Sajnos vannak határok itt is, gondolom csak mindenkinek magának kell a határt tudni érezni.Üdv
A környezetembe a munkatársak közt divik a válás nagyon.Este hazamentem az aszonyt felkeltettem és megkérdeztem ugye mi nem válun k soha.És azt mondá majd reggel.Ő eggy hős hogy kibir engem ij sokáig.
Minden ami béka
Letölteni csak Állandó Tagok tudnak, hogy te is az legyél 20 TÉMÁBA VÁGÓ, ÉRTELMES hozzászólást kell írnod
(a feltöltés is annak számít), és 48 órának kell eltelnie a regisztrációdtól számítva.
Szereted a Canadahun oldalát?Akkor kérlek támogasd azzal, hogy naponta egyszer -kétszer rákattintgatsz a főoldalán lévő hirdetésekre.
Minden ami béka
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)