Gondoltam nyitok egy témát pránanadisoknak, the new method néven vált ismerté több helyen. Várom, hogy jelentkezzetek. A gyógyitó lámák áldása legyen veletek!
Canadahun will not allow the display of content protected by copyright law, unless they have the necessary legal rights to display or direct traffic to that content.
A canadahun nem fogja engedni, bemutatni, vagy megtalalashoz iranyitast adni olyan tartalmu anyagot ami a copyright altal vedett,
csak ekkor ha van szukseges legalis engedely van ra.
Fogalmam sincs miről van itt szó, de talán felvilágosíthatnál engem is és a többi ezen irányban homályos értelműt![]()
![]()
True friends are hard to find, harder to leave and impossible to forget them!
Igen igazatok van, aki nem ismeri annak néhány sorban:
A pránanadi egy energetikai gyógyító módszer, tibetből származik kb.7 ezer éves. Engem teljesen lenyűgözött, 3,5 éve foglakozom vele, tanulom és néhány embert kezelek. Úgy érzem teljesen megváltoztatta az életemet. Ha valaki többet szeretne megtudni róla olvasgassátok a www.prananadi.hu oldalt, ott mindent megtaláltok és hitelesebb mintha itt szemelvényeznék. Nemcsak természetgyógyászoknak ajánlott, hanem mindenkinek aki szeretné jobban megismerni saját magát és a körülötte lévő világot, persze ennek mellékhatása, hogy egészségesebb lesz az ember és szeretetteljesebb.
"AXIÓMA A szeretésen kívül minden emberi tett romépítés"Fodor Ákos
Helló Moira!
Ha ott végeztél, amelyiket ajánlottad olvasásra, akkor tudnod kellene, hogy ebben a témában nem szabadna fórumtémát nyitnod. Kiváncsi vagyok, hányas fokozatú vagy?
Üdv.: Táltos
A hivatkozott honlapon egy bizonyos topikra utalnak, és megértem, hogy miért határolják el magukat tőle. Ártatlan dolog, ha pránanadisokat keresek. Másokat nem érintő dolgokat nyilván nem a topikon gondoltam megbeszélni, mert ez nem lenne helyes. Ha bővebben érdekel a véleményem jelezd e-mailben ott válaszolok.
"AXIÓMA A szeretésen kívül minden emberi tett romépítés"Fodor Ákos
Figyejj Csocsi, ez a Prenanadi ez valami ujfajta pia. Le kellene foglalni a part neveben...![]()
Szent pitti, Alraktarnokhelyettes seged(piailag) mellekesen Kulugyminiszter, az Annunaki kapcsolatok apolasailag.
Bényuszevi párt igasságos(mint Mátyás király), böcsülletes Fő Paraszttya, Császári és Királyi Sörkóstolló Mester.
Nukleon Urándúsíttó KFT. Agytrösztje(GÓRÉ)
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)