1. oldal, összesen 219 12341151101 ... UtolsóUtolsó
Eredmények 1-tól/től 10-ig összesen 2186

Téma: Pránanadi

Regisztrált
    Sep 2006
    Hol
    Érd-Hungary
    Üzenet
    24
    Köszönet
    1
    18 alkalommal 3 üzenetét köszönték meg

Pránanadi

Gondoltam nyitok egy témát pránanadisoknak, the new method néven vált ismerté több helyen. Várom, hogy jelentkezzetek. A gyógyitó lámák áldása legyen veletek!

Canadahun will not allow the display of content protected by copyright law, unless they have the necessary legal rights to display or direct traffic to that content.

A canadahun nem fogja engedni, bemutatni, vagy megtalalashoz iranyitast adni olyan tartalmu anyagot ami a copyright altal vedett,
    csak ekkor ha van szukseges legalis engedely van ra.

Regisztrált
    Jul 2006
    Hol
    Északnyugat-Magyarország
    Üzenet
    5,527
    Köszönet
    1
    74 alkalommal 29 üzenetét köszönték meg
    Fogalmam sincs miről van itt szó, de talán felvilágosíthatnál engem is és a többi ezen irányban homályos értelműt
    True friends are hard to find, harder to leave and impossible to forget them!

3. A következő tagok köszönték meg Ila1 üzenetét:

csocsike Vendég
    Idézet Eredeti szerző moira Üzenet megjelenítése
    Gondoltam nyitok egy témát pránanadisoknak, the new method néven vált ismerté több helyen. Várom, hogy jelentkezzetek. A gyógyitó lámák áldása legyen veletek!

Itt a szomszedban van egy lama, majd holnap lefotozom es nem is sotet kek a szeme, hanem barna es kopkod

Regisztrált
    Sep 2006
    Hol
    Érd-Hungary
    Üzenet
    24
    Köszönet
    1
    Igen igazatok van, aki nem ismeri annak néhány sorban:
    A pránanadi egy energetikai gyógyító módszer, tibetből származik kb.7 ezer éves. Engem teljesen lenyűgözött, 3,5 éve foglakozom vele, tanulom és néhány embert kezelek. Úgy érzem teljesen megváltoztatta az életemet. Ha valaki többet szeretne megtudni róla olvasgassátok a www.prananadi.hu oldalt, ott mindent megtaláltok és hitelesebb mintha itt szemelvényeznék. Nemcsak természetgyógyászoknak ajánlott, hanem mindenkinek aki szeretné jobban megismerni saját magát és a körülötte lévő világot, persze ennek mellékhatása, hogy egészségesebb lesz az ember és szeretetteljesebb.
    "AXIÓMA A szeretésen kívül minden emberi tett romépítés"Fodor Ákos

6. 6 tag köszönte meg moira üzenetét:

Táltos Vendég
    Helló Moira!

Ha ott végeztél, amelyiket ajánlottad olvasásra, akkor tudnod kellene, hogy ebben a témában nem szabadna fórumtémát nyitnod. Kiváncsi vagyok, hányas fokozatú vagy?

Üdv.: Táltos

Regisztrált
    Sep 2006
    Hol
    Érd-Hungary
    Üzenet
    24
    Köszönet
    1
    Idézet Eredeti szerző Táltos Üzenet megjelenítése
    Helló Moira!

Ha ott végeztél, amelyiket ajánlottad olvasásra, akkor tudnod kellene, hogy ebben a témában nem szabadna fórumtémát nyitnod. Kiváncsi vagyok, hányas fokozatú vagy?

A hivatkozott honlapon egy bizonyos topikra utalnak, és megértem, hogy miért határolják el magukat tőle. Ártatlan dolog, ha pránanadisokat keresek. Másokat nem érintő dolgokat nyilván nem a topikon gondoltam megbeszélni, mert ez nem lenne helyes. Ha bővebben érdekel a véleményem jelezd e-mailben ott válaszolok.
    "AXIÓMA A szeretésen kívül minden emberi tett romépítés"Fodor Ákos

9. 2 tag köszönte meg moira üzenetét:

Regisztrált
    Jan 2003
    Hol
    WC-n reggelente 6:30-kor
    Üzenet
    4,116
    Köszönet
    937
    1,860 alkalommal 927 üzenetét köszönték meg
    Figyejj Csocsi, ez a Prenanadi ez valami ujfajta pia. Le kellene foglalni a part neveben...
    Szent pitti, Alraktarnokhelyettes seged(piailag) mellekesen Kulugyminiszter, az Annunaki kapcsolatok apolasailag.

11. 2 tag köszönte meg pitti üzenetét:

Regisztrált
    Oct 2003
    Hol
    Kiryat Gat - Israel
    Üzenet
    4,837
    Köszönet
    6
    115 alkalommal 68 üzenetét köszönték meg
    Idézet Eredeti szerző Táltos Üzenet megjelenítése
    Helló Moira!

Hahhhhh! Ez valami szupertitkos dolog Átküldtem az FBI-nek. Egyébként elárulom, hogy Moira ötfokozatú + hátramenet, de jövőre már automata lesz.
    Azért szőrös a szivem, hogy a szeretetet melegen tartsa

13. A következő tagok köszönték meg Efike üzenetét:

Regisztrált
    Jun 2006
    Hol
    Magyarország-Kaposvár
    Üzenet
    1,851
    Köszönet
    0
    3 alkalommal 2 üzenetét köszönték meg
    Idézet Eredeti szerző moira Üzenet megjelenítése
    Igen igazatok van, aki nem ismeri annak néhány sorban:
    A pránanadi egy energetikai gyógyító módszer, tibetből származik kb.7 ezer éves. Engem teljesen lenyűgözött, 3,5 éve foglakozom vele, tanulom és néhány embert kezelek. Úgy érzem teljesen megváltoztatta az életemet. Ha valaki többet szeretne megtudni róla olvasgassátok a www.prananadi.hu oldalt, ott mindent megtaláltok és hitelesebb mintha itt szemelvényeznék. Nemcsak természetgyógyászoknak ajánlott, hanem mindenkinek aki szeretné jobban megismerni saját magát és a körülötte lévő világot, persze ennek mellékhatása, hogy egészségesebb lesz az ember és szeretetteljesebb.
    Én meg ismerek egy másik gyógyíttó módszert ami 30000 éves a Sukkontukkot.
    Ez is Tibetből származik, és annyira titkos, hogy senki nem ismeri.
    Bényuszevi párt igasságos(mint Mátyás király), böcsülletes Fő Paraszttya, Császári és Királyi Sörkóstolló Mester.

Nukleon Urándúsíttó KFT. Agytrösztje(GÓRÉ)

15. 2 tag köszönte meg Sztyopa üzenetét:

Regisztrált
    Jun 2006
    Hol
    Magyarország-Kaposvár
    Üzenet
    1,851
    Köszönet
    0
    3 alkalommal 2 üzenetét köszönték meg
    Idézet Eredeti szerző pitti Üzenet megjelenítése
    Figyejj Csocsi, ez a Prenanadi ez valami ujfajta pia. Le kellene foglalni a part neveben...
    Akkor Moira nem is természetgyógyász, hanem kocsmáros?
    Bényuszevi párt igasságos(mint Mátyás király), böcsülletes Fő Paraszttya, Császári és Királyi Sörkóstolló Mester.

Nukleon Urándúsíttó KFT. Agytrösztje(GÓRÉ)

1. oldal, összesen 219 12341151101 ... UtolsóUtolsó

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

A téma címkéi

Üzenetküldés szabályai

• Nem indíthatsz új témákat
  • Nem küldhetsz választ
  • NEm küldhetsz csatolásokat
  • Nem szerkesztheted az üzeneted
  •