Sziasztok, én is szeretnék csatlakozni hozzátok. 1-es fokozatom van belőle, még nem jutottam tovább, de szívesen olvasnék még többet ebben a témában, mert csodálatos módszernek tartom.
http://www.kitalaltkozepkor.hu/szentkorona.html
Ezen a címen találkozhatsz a Magyar Szent Korona működésének tanával.
Remélem segíthettem Neked is kdeves Éva, meg másoknak is.
Sziasztok, én is szeretnék csatlakozni hozzátok. 1-es fokozatom van belőle, még nem jutottam tovább, de szívesen olvasnék még többet ebben a témában, mert csodálatos módszernek tartom.
végigolvastam az eddigi beszólásaitokat a pránanadiról.megint nem csalódtam az emberekjben.olyan dolgokról tudnak lesujtó véleményt mondani amiről még az életben nem hallottak.dehát nem mindenki jut el arra a szintre,hogyelőbb kérdezzen,szétnézzen és ha már tudja miről beszél,akkor cikizzen másokat.a nadihoz is fel kell nőni.ha nem érettél meg rá hogy befogadd,hiába mondanak rola akármit is.és az a legcsodálatosabb benne,hogy nem attól működik,hogy hiszel-e benne,hanem akkor fogod elhinni amikor látod,hogy működik.mikor elkezdtem én sem hittem benne...most az ötös fokozatom van és már eltellt 5 év azóta
Sziasztok, engem érdekelne a téma. Próbáltam a neten utánna nézni a dolognak, de őszintén szólva csak magyar hivatkozásokat vagy olyan külföldi oldalakat találtam amik a magyar oldalakra hivatkoznak, akár mint pránanadi, akár mint new method, akár Christian Weber-re rákeresve. Szeretném ha valaki tudna segíteni, hogy bárhol máshol a világban hol lehet erről találni valami hitelt érdemlő leírást???
na, most nem tudom miaz, miről is van szó? Így azt sem tudom érdekel- e, kell- e nekem....
Két nappal ezelőtt kaptam néhány figyelmeztető üzenetet, hogy "értelmes" hozzászólásokat várnak tőlem. Igaz, én csaltam, mert mindenik topicba ugyanazt írtam- de azért üzenetem értelmesebb volt mint azok, melyeket itt olvastam.
Én pránával nem, hanem Reikivel foglalkozom. A két módszer hasonló, de ugyanakkor sokban külömbözik is. Nekem Reikiben II. fokozatom van (összesen 3 létezik), ezzel a fokozattal már távgyógyítást is tudok végezni. Ha valakit érdekel, beszélhetünk róla.![]()
A www.pránanadi.hu lapon sokat olvashatsz róla. Sajnos én is csak ebből tájékozódtam még. De ha találsz jobbat, kérlek írd meg. Köszi.
Ha picit figyelmesebben átnézted volna az Ezoterika rovatot, láthattad volna, hogy van külön Reiki! téma is. (Igaz utoljára én írtam oda kb októberben, ezért az Ezoterika második lapjára szorult.)
Amit írtál, hogy 3 fokozata van (I, II ill mester) az a hagyományos, vagy tardicionális Usui féle) reikire igaz. Az utóbbi 20-25 évben kb 30 ága keletkezett, amiből a tradicionális mellett a RAI a legismertebb.
Kb. az ötödik oldaltól vannak értelmesebb beírások.
Jó lett volna a Reikit összehasonlítani a Nadival, de eleddig erre senki sem vállalkozott.
Ettől függetlenül, ha a Reikivel kapcsolatban kérdés merül fel, nyugodtan fel lehet tenni. (Ha véletlenül nem tudnék válaszolni - a nejem Reiki mester, úgyhogy Ő biztos tud segíteni.)
Utoljára FLAMINGO módosította 2007-01-05, 04:53 AM-kor
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)