3. oldal, összesen 219 ElsőElső 1234561353103 ... UtolsóUtolsó
Eredmények 21-tól/től 30-ig összesen 2186

Téma: Pránanadi

Regisztrált
    Nov 2006
    Hol
    magyarország
    Üzenet
    369
    Köszönet
    0
    3 alkalommal 3 üzenetét köszönték meg
    http://www.kitalaltkozepkor.hu/szentkorona.html
    Ezen a címen találkozhatsz a Magyar Szent Korona működésének tanával.
    Remélem segíthettem Neked is kdeves Éva, meg másoknak is.

Regisztrált
    Dec 2006
    Üzenet
    1,506
    Köszönet
    0
    4 alkalommal 4 üzenetét köszönték meg
    Sziasztok, én is szeretnék csatlakozni hozzátok. 1-es fokozatom van belőle, még nem jutottam tovább, de szívesen olvasnék még többet ebben a témában, mert csodálatos módszernek tartom.

Regisztrált
    Dec 2006
    Üzenet
    2
    Köszönet
    1
    0 alkalommal 0 üzenetét köszönték meg
    végigolvastam az eddigi beszólásaitokat a pránanadiról.megint nem csalódtam az emberekjben.olyan dolgokról tudnak lesujtó véleményt mondani amiről még az életben nem hallottak.dehát nem mindenki jut el arra a szintre,hogyelőbb kérdezzen,szétnézzen és ha már tudja miről beszél,akkor cikizzen másokat.a nadihoz is fel kell nőni.ha nem érettél meg rá hogy befogadd,hiába mondanak rola akármit is.és az a legcsodálatosabb benne,hogy nem attól működik,hogy hiszel-e benne,hanem akkor fogod elhinni amikor látod,hogy működik.mikor elkezdtem én sem hittem benne...most az ötös fokozatom van és már eltellt 5 év azóta

Regisztrált
    Jan 2007
    Üzenet
    1
    Köszönet
    0
    0 alkalommal 0 üzenetét köszönték meg
    Idézet Eredeti szerző moira Üzenet megjelenítése
    Gondoltam nyitok egy témát pránanadisoknak, the new method néven vált ismerté több helyen. Várom, hogy jelentkezzetek. A gyógyitó lámák áldása legyen veletek!
    Sziasztok, engem érdekelne a téma. Próbáltam a neten utánna nézni a dolognak, de őszintén szólva csak magyar hivatkozásokat vagy olyan külföldi oldalakat találtam amik a magyar oldalakra hivatkoznak, akár mint pránanadi, akár mint new method, akár Christian Weber-re rákeresve. Szeretném ha valaki tudna segíteni, hogy bárhol máshol a világban hol lehet erről találni valami hitelt érdemlő leírást???

Regisztrált
    May 2006
    Üzenet
    2,646
    Köszönet
    7
    111 alkalommal 52 üzenetét köszönték meg
    Blog bejegyzés
    78
    na, most nem tudom miaz, miről is van szó? Így azt sem tudom érdekel- e, kell- e nekem....

Regisztrált
    Dec 2006
    Üzenet
    34
    Köszönet
    1
    7 alkalommal 3 üzenetét köszönték meg
    Két nappal ezelőtt kaptam néhány figyelmeztető üzenetet, hogy "értelmes" hozzászólásokat várnak tőlem. Igaz, én csaltam, mert mindenik topicba ugyanazt írtam- de azért üzenetem értelmesebb volt mint azok, melyeket itt olvastam.

Én pránával nem, hanem Reikivel foglalkozom. A két módszer hasonló, de ugyanakkor sokban külömbözik is. Nekem Reikiben II. fokozatom van (összesen 3 létezik), ezzel a fokozattal már távgyógyítást is tudok végezni. Ha valakit érdekel, beszélhetünk róla.

Regisztrált
    Sep 2006
    Üzenet
    52
    Köszönet
    6
    15 alkalommal 7 üzenetét köszönték meg
    Idézet Eredeti szerző Konfi Üzenet megjelenítése
    Sziasztok, engem érdekelne a téma. Próbáltam a neten utánna nézni a dolognak, de őszintén szólva csak magyar hivatkozásokat vagy olyan külföldi oldalakat találtam amik a magyar oldalakra hivatkoznak, akár mint pránanadi, akár mint new method, akár Christian Weber-re rákeresve. Szeretném ha valaki tudna segíteni, hogy bárhol máshol a világban hol lehet erről találni valami hitelt érdemlő leírást???
    A www.pránanadi.hu lapon sokat olvashatsz róla. Sajnos én is csak ebből tájékozódtam még. De ha találsz jobbat, kérlek írd meg. Köszi.

Regisztrált
    Sep 2006
    Üzenet
    52
    Köszönet
    6
    15 alkalommal 7 üzenetét köszönték meg
    Idézet Eredeti szerző cslehel Üzenet megjelenítése
    Két nappal ezelőtt kaptam néhány figyelmeztető üzenetet, hogy "értelmes" hozzászólásokat várnak tőlem. Igaz, én csaltam, mert mindenik topicba ugyanazt írtam- de azért üzenetem értelmesebb volt mint azok, melyeket itt olvastam.

Én pránával nem, hanem Reikivel foglalkozom. A két módszer hasonló, de ugyanakkor sokban külömbözik is. Nekem Reikiben II. fokozatom van (összesen 3 létezik), ezzel a fokozattal már távgyógyítást is tudok végezni. Ha valakit érdekel, beszélhetünk róla.
    Szia! A Reiki is nagyon jó lehet. Írjál róla! Hogy kezdted, miért pont ezt?Mi késztetett erre?

Regisztrált
    Jun 2006
    Hol
    - hol nem
    Üzenet
    4,659
    Köszönet
    1,016
    3,494 alkalommal 1,525 üzenetét köszönték meg

Kedves Lehel

Idézet Eredeti szerző cslehel Üzenet megjelenítése

Én pránával nem, hanem Reikivel foglalkozom. A két módszer hasonló, de ugyanakkor sokban különbözik is. Nekem Reikiben II. fokozatom van (összesen 3 létezik), ezzel a fokozattal már távgyógyítást is tudok végezni. Ha valakit érdekel, beszélhetünk róla.
    Ha picit figyelmesebben átnézted volna az Ezoterika rovatot, láthattad volna, hogy van külön Reiki! téma is. (Igaz utoljára én írtam oda kb októberben, ezért az Ezoterika második lapjára szorult.)

Amit írtál, hogy 3 fokozata van (I, II ill mester) az a hagyományos, vagy tardicionális Usui féle) reikire igaz. Az utóbbi 20-25 évben kb 30 ága keletkezett, amiből a tradicionális mellett a RAI a legismertebb.
    Kb. az ötödik oldaltól vannak értelmesebb beírások.

Jó lett volna a Reikit összehasonlítani a Nadival, de eleddig erre senki sem vállalkozott.

Ettől függetlenül, ha a Reikivel kapcsolatban kérdés merül fel, nyugodtan fel lehet tenni. (Ha véletlenül nem tudnék válaszolni - a nejem Reiki mester, úgyhogy Ő biztos tud segíteni.)
    Utoljára FLAMINGO módosította 2007-01-05, 04:53 AM-kor
    Legyen szép napod:

ÚJ TAGTÁRSAKNAK: MIELŐTT KÉRDEZEL, KÉRÜNK OLVASD EL !
    Fórumszabályzat

Regisztrált
    Jun 2006
    Hol
    - hol nem
    Üzenet
    4,659
    Köszönet
    1,016
    3,494 alkalommal 1,525 üzenetét köszönték meg

Kedves Amet

Idézet Eredeti szerző amet Üzenet megjelenítése
    Szia! A Reiki is nagyon jó lehet. Írjál róla! Hogy kezdted, miért pont ezt?Mi késztetett erre?
    A Reiki tényleg nagyon jó, de ha a késztetés nem belülről jön - nem ér semmit.
    Az előző hozzászólásom rád is érvényes ( mármint kérdezz konkrétumot, ha érdekel a Reikivel kapcsolatban bármi).
    Legyen szép napod:

ÚJ TAGTÁRSAKNAK: MIELŐTT KÉRDEZEL, KÉRÜNK OLVASD EL !
    Fórumszabályzat

3. oldal, összesen 219 ElsőElső 1234561353103 ... UtolsóUtolsó

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

A téma címkéi

Üzenetküldés szabályai

• Nem indíthatsz új témákat
  • Nem küldhetsz választ
  • NEm küldhetsz csatolásokat
  • Nem szerkesztheted az üzeneted
  •