Akkor ha nem bánjátok akkor én is hozzáfüznék pár sort.
jah és még egy hejesbités a butákkal kapcsolatosan. buta dolog bárkit is butának nevezni. abszolut értelemben nincsenek buták!se okosak. vannak nyitotak akiknek dolguk van bizonyos dolgok felé másoknak meg más irányba nagyobb a nyitottságuk. Én nyitott vagyok a bölcsességekre de zárt vagyok a marketig fele, mert nincs vele dolgom. Butának nevezni valakit aki mondjuk egy kicsikét beszol nem bölcs dolog. (magamat is beleértve).
szóval mi is az a pránandi? ha titok akkor értelmetlen a forum ha nem akkor tessék leirni, hogy ne egy levegőbe beszélgetés legyen itt
Akkor ha nem bánjátok akkor én is hozzáfüznék pár sort.
Idestova 6 éve foglakozom pránával, meg elötte reikiztem, de szerintem nincs abban semmi rossz, hogy valaki "hasonló" emebereket keres. Tudtommal a Nadi nem egy titkos szekta, hanem mindenki fel nyitott energetikai rendszer.
És ha jobban körülnéz az emeber, akkor rájön, hogy mennyire sokan keresik az efféle gondolkodású embereket. Tehát, ha valakinek baja van ezzel a topiccal, akkor elöbb tartson egy alapos önvizsgálatot, és hagyja maga mögött az egoját (dinamic EGO killaz) és csak azután reagoljon.
jah meg mielött megkérdeznéd hányas szintan vagyok akkor elárulom 6-os, de a fokozat mit sem ér, ha az ember nem tudja felmérni, mekkora tudás is van a kezében.
nah meg én sem voltam tul körültekintő mivel az első oldalon található reagokra válaszoltam (mivel azt nem vettem észer hogy itt nem fordított a sorrend tehát bocsesz.
na remek akkor máris többet tudtam meg... áhh, most már egész jól érzem magamat uhh megkönynebbültem. Köszönöm! Tehát kedves benza. te már 6 os szinten vagy vagyis nyilván elég sok okosságot tusz elről alról. Köszönöm, hogy körültekintő voltál és elolvastad az előző kérésemet és válaszoltál is.!
Na akkor Kedves Galfi3 ha kérdésed van akkor tedd fel bátran.
jah meg ha esetleg nadis vagy reikis vagy akkor ird meg légyszi, hogy milyen fokozatú vagy csak azért mert vannak dolgok amiket nem lehet kiadni.
oké... jol van kérdezek!
nos ez a pranadi nevü irányzat, vagy nem is tudom minek nevezzem dolog eléggé felkeltette az érdeklődésemet és gyorsan utána is néztem az elmult napokban. Vettem könyveket elmentem egy pránával foglalkozó előadásra is ami fölöttéb érdekes volt, és okultam okultam. Na pesze nem mondhatom, hogy most már nincs kérdésem, de hála istennek sok kérdésemre kaptam választ, ojan kérdésekre amiket elvileg mont akartam feltenni valakinek. Kedves Benza akkor az lenne az első kérdésem, hogy miért nem szabad telyes információkat adni ojan embereknek akik még csak alig ismerik ezt a dolgot???
a másik nekem fura egy kicsikét az, hogy vannak szintek, bár láttam régebben az előzö hozzászólásokban, hogy mik is ezek a szintek, de azért ha lehet megkérlek ird le, a szintek felépitését, hogy mi által lehet megkülömböztetni öket stb stb...
a harmadik dolog: te gyogyitásaal foglalkozol?
vagy inkább az ugymnd önmegváltással? Ezt azért kérdezem, mert halottam ojan infokat is, hogy alöször gyogyitsd meg magadat és utána másokat. Na mármost ha te gyogyitasz akkor valoszinüleg magadat már meggyogyitottad, ha igen akkor alra szeretnék gyorsba rákérdezni,hogy megcsináltad e a pránatáplálkozásnak az átálási fojamatát, vagyis, hogy pránából szezrted e a táplálékodat... (no persze igen mert mindenki onnan szerzi de fizikális kaját is eszel ???)
ha igen akkor ez van ha már átáltál akkor öszintén megmondom mindenre kiváncsi vagyok. ami eszedbe jut ird. ird és olvasom, mindent! ami csak eszedbe jut! hogy élted meg, hogyan éled meg mit érzel mindent mindent...
üdv néked. Gálfi3
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)