9. oldal, összesen 219 ElsőElső ... 67891011121959109 ... UtolsóUtolsó
Eredmények 81-tól/től 90-ig összesen 2186

Téma: Pránanadi

Táltos Vendég
    Idézet Eredeti szerző amet Üzenet megjelenítése
    Elnézésed kérem a rosszul fogalmazott kérdő mondatért. Pozitív értelemben tettem föl, hiszen csodálatos dolog, ha ilyen nagy tudású emberek nem zárkóznak el egymástól, hanem keresik a találkozási lehetőségeket is. Ezért érdeklődtem, hogy hol hallottatok, ill. hol olvastatok erről.
    Bízom benne, hogy a félreértést helyreigazítottam.
    Üdv.
    Igen.

Semmi baj! Érdekes nem, hogy egy kérdőjel mennyiren megváltoztazja a dolgok értelmét.

Jó is, hogy időnként találkoznak, legalább kicserélik tapasztalatikat, gondolataikat - nem mondanak egymásra kígyót-békát, mint teszik egyesek. A bizalom kölcsönös, hiszen Laci elmondta, leviszi a lányát hozzá.
    Teljesen mindegy, hogy milyen célból, az a lényeg, hogy az egymás iránti tisztelet megvan közöttük, bárki, bármít is mond.

Regisztrált
    Aug 2004
    Hol
    budapest, magyarország
    Üzenet
    53
    Köszönet
    0
    2 alkalommal 2 üzenetét köszönték meg
    Idézet Eredeti szerző Mira* Üzenet megjelenítése
    Kedves galfi3!
    Nagyon eredeti figura lehetsz! Egy ideje benézegetek ide, mert kíváncsi voltam hová jut az eszmecsere. A lényeg, amire kíváncsi vagy, íme:

Pránanadi gyógyítói és általános titoktartás
    • A Pránanadi gyógyító köteles a mesterek által meghatározottak szerint védeni a kapott tanításokat, információkat; a kapott titkokat megőrizni.
    • A Pránanadi gyógyító titoktartásával tiszteletet is tanúsít azon mesterek előtt, akik életüket adták a módszerért, annak tisztaságáért.
    • A Pránanadi gyógyító felelős azért, hogy módszert változtatás nélkül, a kapott módon adja tovább, ha az átadásra jogosult.
    • A Pránanadi gyógyító köteles a beteg titkait, Pránanadi gyógyítói ténykedése során vele kapcsolatos információit, időbeli korlátozás nélkül megőrizni.
    • Nem jelenti a titoktartás megsértését a betegre vonatkozó Pránanadi gyógyítói információk átadása, ha erre másik Pránanadi gyógyítónak további kezelés miatt szüksége van.
    • A beteg halála esetén közeli hozzátartozóját a gyógykezelésről, a halál okáról, avval összefüggésbe hozható körülményekről tájékoztatni kell.
    • A Pránanadi gyógyító mentesül a titoktartási kötelezettség alól, ha a beteg ez alól felmenti vagy mások életének, testi épségének, egészségének védelme szükségessé teszi.
    Szeretnélek megkérni, hogy az általad említett, fénnyel való táplálkozásról írjál még, illetve arról, hogy hol nézhetnék utána? (Ha lehet magyar nyelven.)
    Üdv Kedves Mira* . Na hát köszönöm szépen, hogy válaszoltál nekem. És Táltosnak is köszönöm, hogy válaszolt helyettem. Az az igazság, hogy én is ugyanazt mondtam volna mint táltos...

Na de bocsi hogy csak most válaszolok. Hát nem tudom azt hiszem azért nem válaszoltam mert nem tudom miért, vagy mert nem olvastam a forumot, vagy egy kis időre nem volt időm válaszolni. Mindenesetrepontosan valamiért nem

Harjá Chi kung!!! én is a mondoja vagyok, hogy az a tuti, mindamellett, hogy nem létezik abszolut technika semmire.
    Személyes véleményem, ha a csi vel akarsz foglalkozni akkor le a gátakkal és le a dogmákkal mert minden megtörténhet. = ami megtörténhet az már meg is tőrtént mondjuk a jövőben.

na de bocsi, hogy megzavartam a forum menetét...
    Galfi3 miért van a napocskánn szemüveg???
    email : Galfi3@yahoo.com

Regisztrált
    Jan 2007
    Hol
    kisváros
    Üzenet
    901
    Köszönet
    19
    49 alkalommal 24 üzenetét köszönték meg
    Blog bejegyzés
    2
    Kedves Galfi3!
    Hát túlzás lenne, hogy elsőre felfogtam amiket írtál, pedig esküszöm, hogy szemüveg is van rajtam!
    De aztán utánanéztem "hogyisvolt" az a kérdés-válasz eset...
    A Táltos által ajánlott könyvet még nem szereztem be, de utánanéztem a prána-evésnek. Amiket itt a neten olvastam, abból számomra az derült ki, hogy erre a dologra meg kell érni és akkor működik, ha szinte magától jön az egész, ha nincs kétség az illetőben, mármint, hogy éhen fog halni, vagy bármi baja eshet. Eszerint az éhezőknek nem jelent megoldást, legalábbis jelenleg nem.
    Az éhezők enni akarnak és nem lemondani a kajáról, egyúttal lehetőséget nyújtanak egy másik rétegnek, hogy adakozást, szeretet gyakoroljon...

Miért éppen chi kung? És mi történt meg? Te tudsz valamit...! Elmondod?

Regisztrált
    Feb 2007
    Üzenet
    9
    Köszönet
    0
    0 alkalommal 0 üzenetét köszönték meg
    Nagyon sok jót hallottam róla!

Regisztrált
    Apr 2007
    Hol
    szabolcs-szatmár-bereg megye
    Üzenet
    17
    Köszönet
    0
    3 alkalommal 3 üzenetét köszönték meg
    Sziasztok!Nagyon szépen leírtad Spekker Éva.Én 2-es fokozatot végeztem.Sokminden megváltozott körülöttem.Jól vagyok,a többi nadis társammal.Szeretettel üdvözlök mindenkit.
    Ha lelked derűs,és tiszták céljaid,jókora utat tehetsz meg előre!

Regisztrált
    May 2007
    Hol
    Boba
    Üzenet
    26
    Köszönet
    394
    35 alkalommal 3 üzenetét köszönték meg
    Sziasztok!
    Én ketteske vagyok, és a családból többen is követjük Anyut, ő már ötös fokozatnál tart.
    Említettétek a kövecskét, amit Petrezselyem J. csinált a "semmiből", olyat Anyu is kapott tőle, érdekes, hogy az övé nem tűnt el, sőt, nagyobb lett, mióta megvan.

Regisztrált
    Jan 2007
    Hol
    kisváros
    Üzenet
    901
    Köszönet
    19
    Blog bejegyzés
    2
    Eddig csak figyeltem a prána nadit, kóstolgattam. Most hétvégén voltam 3-ason, a mesterin.
    Már előtte tudtam, hogy megváltozik az életem, és mondhatom, hogy tényleg...
    Több gátló dolog történt velem, a felkészülés egy hónapja alatt, de megcsináltam. Kihívás és próbatétel az egész. Ahogy egyik társam mondta, az igazi tudás 3-nál kezdődik. Te jó ég, mi jöhet még?

Mélységesen tisztelem a tibeti népet, hogy évezredeken keresztül, hányattatások között meg tudta őrizni ezt a tudást, bárhonnan származik, hogy egyszerű és tudatos (nem megvezetett) életet él, melyben mindennapi dolog a tradíció.
    (Bár nem tanítják, gyanítom, hogy nem földi eredetű.)

Egyébként a kövekről annyit hallottam, hogy ha illetéktelen fogja meg elenyészik és attól is függ a léte, hogy aki kapta hogyan fejlődik. Lehetséges, hogy akinek eltűnik, valamit nem jól csinált, megállt, visszafejlődött...
    "Ha azt gondolod, hogy képes vagy rá, ha azt, hogy nem, mindenképpen igazad van." (H.F.)

8. A következő tagok köszönték meg Mira* üzenetét:

Regisztrált
    Jun 2007
    Üzenet
    24
    Köszönet
    0
    0 alkalommal 0 üzenetét köszönték meg
    Idézet Eredeti szerző Mira* Üzenet megjelenítése
    Eddig csak figyeltem a prána nadit, kóstolgattam. Most hétvégén voltam 3-ason, a mesterin.
    Már előtte tudtam, hogy megváltozik az életem, és mondhatom, hogy tényleg...
    Több gátló dolog történt velem, a felkészülés egy hónapja alatt, de megcsináltam. Kihívás és próbatétel az egész. Ahogy egyik társam mondta, az igazi tudás 3-nál kezdődik. Te jó ég, mi jöhet még?

Mélységesen tisztelem a tibeti népet, hogy évezredeken keresztül, hányattatások között meg tudta őrizni ezt a tudást, bárhonnan származik, hogy egyszerű és tudatos (nem megvezetett) életet él, melyben mindennapi dolog a tradíció.
    (Bár nem tanítják, gyanítom, hogy nem földi eredetű.)

Egyébként a kövekről annyit hallottam, hogy ha illetéktelen fogja meg elenyészik és attól is függ a léte, hogy aki kapta hogyan fejlődik. Lehetséges, hogy akinek eltűnik, valamit nem jól csinált, megállt, visszafejlődött...
    Sziasztok!

Köszönöm ezt a nagyon pozitiv megnyilvánulást!!!!

Én 1 hónappal ezelött végeztem el az 1-es fokozatot, úgyhogy én még kisdobos vagyok ezen a területen. Meg kell mondanom, hogy eléggé elkeseredtem amikor olvastam ezen a fórumon a negativ megnyilvánulásokat a nadiról, mert én tényleg lelkesen fogtam neki a dolognak.
    Ez a pozitív tapasztalat amit írtál nagyon jólesett és feltöltött lelkesedéssel.
    Hadd kérdezzem meg, hogy Te mikor kezdtél el változásokat és javulást tapasztalni magadon?
    Még egyszer köszi, és ÉLJEN a nadi!
    Ági

Regisztrált
    Jan 2007
    Hol
    kisváros
    Üzenet
    901
    Köszönet
    19
    Blog bejegyzés
    2
    Idézet Eredeti szerző szabjass Üzenet megjelenítése
    Sziasztok!

Köszönöm ezt a nagyon pozitiv megnyilvánulást!!!!

Én 1 hónappal ezelött végeztem el az 1-es fokozatot, úgyhogy én még kisdobos vagyok ezen a területen. Meg kell mondanom, hogy eléggé elkeseredtem amikor olvastam ezen a fórumon a negativ megnyilvánulásokat a nadiról, mert én tényleg lelkesen fogtam neki a dolognak.
    Ez a pozitív tapasztalat amit írtál nagyon jólesett és feltöltött lelkesedéssel.
    Hadd kérdezzem meg, hogy Te mikor kezdtél el változásokat és javulást tapasztalni magadon?
    Még egyszer köszi, és ÉLJEN a nadi!
    Ági
    Szia Ági!
    Hogy őszinte legyek, amíg nem köteleztem el magam és csak úgy benne voltam a prána nadi megismerésében és itt olvastam az előzményeket engem is sikerült megingatni.
    Valójában mindent lehet jóra és rosszra használni, leglábbis földi viszonyok között. Aztán, ha jobban belemerülünk észrevesszük, hogy ha mindenben benne van a Teremtő, akkor a rosszal is célja van, vagyis azt is meg akarja tapasztalni.
    El kell tudni fogadni, hogy van, akinek még azt kell megtapasztalnia, mivel csiszolódik és terelődik valami felé.

Hogy a kérdésedre is válaszoljak, ha szorgalmasan gyakoroltál és betartottad a diétát, érezned kell a változásokat. Jelenleg a cél, hogy az energiavezetékek kitisztuljanak, akkor minden egyébnek változnia kell. Tudod, a fizikai testet felfoghatjuk több energiatest és burok látható, kicsi részének, mely nem a legfontosabb. Természetesen itt a Földön fontos, de akkor is csak eszköz az EGY-hez vezető úton.

Azt tanácsolom neked, hogy sokat gyakorolj és kezelj másokat is, mert akkor egyszerűbb lesz továbblépni. Amint elhatároz valamit az ember, pl. azt, hogy segíteni szeretne és tényleg hisz a módszerben megjelennek a rá igényt tartók is. Talán ebből is le lehet mérni, hol tartunk.

Sok sikert és örömet a prána nadiban!
    "Ha azt gondolod, hogy képes vagy rá, ha azt, hogy nem, mindenképpen igazad van." (H.F.)

Regisztrált
    Jun 2007
    Hol
    Debrecen
    Üzenet
    51
    Köszönet
    2
    2 alkalommal 2 üzenetét köszönték meg
    Sziasztok!
    Nem tudjátok, melyik fokozat megszerzésekor kell több napig folyamatosan az avatóhelyen maradni?

9. oldal, összesen 219 ElsőElső ... 67891011121959109 ... UtolsóUtolsó

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)

A téma címkéi

Üzenetküldés szabályai

• Nem indíthatsz új témákat
  • Nem küldhetsz választ
  • NEm küldhetsz csatolásokat
  • Nem szerkesztheted az üzeneted
  •