2. oldal, összesen 34 ElsőElső 1234512 ... UtolsóUtolsó
Eredmények 11-tól/től 20-ig összesen 336

Téma: Meghökkentő mesék, történések nőkről és férfiakról.

Regisztrált
    Aug 2006
    Hol
    Szombathely
    Üzenet
    4,759
    Köszönet
    13
    78 alkalommal 54 üzenetét köszönték meg
    Azért tanulságosak is ezek a történetek!
    " A Barát az, aki ismeri minden hibádat, és ennek ellenére szeret"

Regisztrált
    Oct 2006
    Üzenet
    2,321
    Köszönet
    0
    31 alkalommal 13 üzenetét köszönték meg
    Az új történet egy férfi második házasságáról szól (szegény feje- fogják mondani a férfiak.)
    Egy alkalommal az új feleség üzenetet hagyott a férfi munkahelyén, a férj egyik kollégája vette át.
    - Mondd meg a férjemnek , légy szíves, hogy sürgős ügyben hívja fel a feleségét.
    Eltelt a délelőtt, semmi visszahívás. Az asszony az alkalomhoz illő durcás arckifejezéssel várta haza férjuramat, aki azonnal támadásba lendült:
    - Ne vágj nekem ilyen képet, mára elegem van enélkül is a nőkből. Felhívtam azt a szemetet(itt jön a volt feleség neve), miért keresett, de a mocsoknak volt képe letagadni! Azt mondta nekem, NEKEM! érted, nekem merte azt mondani, keresett a nyári villám, aki a fákat repegeti! De ne félj, nem maradtam adósa, én is megmondtam, kivel szórakozzon. Azt hiszem, egyik felmenő sem maradt ki a felsorolásból- kuncogott az előadás végén férjuram.
    A feleség csak ennyit kérdezett:
    - Mit mondott pontosan a kolégád?
    - Mit mondott, mit mondott! Hát hogy hívjam fel a ........- és itt elhalkult férjuram hangja. A tantusz leesett.A mondatot már egészen halkan fejezte be:
    - .... feleségem.
    - Talán fel kellene írni a noteszodba, éppen ki az aktuális feleséged, akkor nem érne ilyen baki! - kapta meg a megérdemelt választ.
    Férjuram jó pár hétig nyalogathatta jó kutya módjára a felesége papucsát, mire helyre állt a családi béke.
    RINKA főboszorkány, Elvis-rajongó,
    Efike alattvalója
    a Bányászsisak és Karbidlámpa kitüntetettje
    A BENYUSZEVI-párt segédbányaréme

Regisztrált
    Aug 2005
    Üzenet
    1,262
    Köszönet
    0
    60 alkalommal 28 üzenetét köszönték meg
    Blog bejegyzés
    12
    Ez is egy valóságos történet. A város, ahol megesett e történet maradjon most homályban. Egy baráti triász sérelmét mesélem el. Valamikor még az ötvenes évekr nyúlik vissza az esemény. Okozója minden bajnak egy céda nőszemély. Elcsábulásuk története is lehetne a neve, ha a következmények tekintetében, a véletlen nem billenti félre az igazság szolgáltatás mérlegének nyelvét. Röviden:
    Egy szórakozó helyen felcsípett barátunk egy szemrevaló céda leányzót. Történt, ami történni szokott a hazakísérés után, - majd folyamatosan - egy gyenge fiatalemberrel. Miután ez a kapcsolat áldott állapotúvá tette a céda hajadont, cimborám kétségbeesetten mutatta nekünk barátainak az apasági perben kapott bírósági idézetét. Mi-tagadás, rosszallóan vettük mi is, (mint korábbi tettestársak, áldozatok?) ezt a gyalázatos feljelentést. Kérdezte barátunk, hogy tanúskodnánk-e mellette. Mint vétlen áldozat bizonyítékai lehetnénk elismerve intim kapcsolatainkat nevezett leányzóval. Tekintve, hogy a leányzó nem egy monogám természete révén fűvel és fával is hírbe hozható lévén, a leendő gyermek származásában barátunk csak is ártatlanul megvádolt lehet. A valószínűség számítások után, barátom vállalta a tanúskodást, hogy akár ő is lehetne az apasági per vádlottja, többed magával természetesen. A lényeg, hogy a tárgyalás lezajlott. Barátom tanúvallomása után a bírónő rövid indoklás után kihirdette az ítéletet. „Tekintve, hogy az apaság nem állapítható meg egyértelműen a vádlott és a tanú esetében, a tartásdíjat fele, fele arányban a vádlott és a tanú kötelesfizetni a gyermek nagykorúságáig.” A Salamoni döntést az is befolyásolta, hogy az időben nem lévén szokásos a ma ismert génvizsgálati eljárás, a bírónő és az esküdtek így látták igazságosnak a döntést.
    Anyának szülni ez időben kötelesség, leánynak meg dicsőségnek minősülő tett volt, így apának is mindig kellett lenni szükségszerűen. Lett is amint ezt a történet igazolta nem is egy.

4. A következő tagok köszönték meg platon üzenetét:

Regisztrált
    Jul 2006
    Hol
    Toronto Ontario
    Üzenet
    126
    Köszönet
    107
    24 alkalommal 10 üzenetét köszönték meg
    Teljes mertekben eggyet ertek az igazi jobarat felbecsulhetetlen.Udv kinszi,jovolt olvasni milyen egy jobarat,csak keves van belolluk.
    Pancsi
    Oh... Uram engedd meg,hogy engedelmesen elhessek mind azokkal akikkel amugy is torkig vagyok.

Regisztrált
    Oct 2006
    Üzenet
    2,321
    Köszönet
    0
    Idézet Eredeti szerző Pancsi Üzenet megjelenítése
    Teljes mertekben eggyet ertek az igazi jobarat felbecsulhetetlen.Udv kinszi,jovolt olvasni milyen egy jobarat,csak keves van belolluk.
    Pancsi
    ????????????????
    Efike alattvalója

Regisztrált
    Oct 2006
    Hol
    h
    Üzenet
    2,180
    Köszönet
    4
    4 alkalommal 2 üzenetét köszönték meg
    Idézet Eredeti szerző Pancsi Üzenet megjelenítése
    Pancsi
    Ez nagyon aranyos Pancsi.......Lehet hogy igazad van, Kinszi véleményét a 2. sorban kell keresni !!!

Regisztrált
    Oct 2006
    Üzenet
    2,321
    Köszönet
    0
    Két baráti házaspárról szól a következő történet.
    Igazi jó barátság volt a két pár között.Együtt ünnepelték a névnapokat, születésnapokat, a karácsonyt. Bulik alkalmával a két család gyermekei mindig a másik lakásban voltak lefektetve, hogy ne zavarják az alvásukat, azután időről időre az egyik Anyuka és a másik Apuka átment megnézni, rendben van-e minden. Igaz a mondás, addig jár a korsó a kútra.....Az egyik Anyuka szemet vetett másik Apukára, sikerült is elcsavarnia a fejét. Másik Apuka mindig is szerette a nőket, de most talált egy olyat, aki nem engedte ki a körmei közül. Amikor egyik Anyuka terhes lett, elvált mindkét házaspár. Végül a hoppon maradtak addig vigasztalták egymást, amíg ők is összemelegedtek.
    Igaz, nekik nem sok választásuk maradt. A barátságnak azonban mindörökre vége lett.
    Efike alattvalója

Regisztrált
    Oct 2006
    Hol
    Bp.
    Üzenet
    4,336
    Köszönet
    2
    34 alkalommal 12 üzenetét köszönték meg
    Rinka...pfff
    Asszem én többet nem barátkozom senkivel

Regisztrált
    Oct 2006
    Hol
    h
    Üzenet
    2,180
    Köszönet
    4
    4 alkalommal 2 üzenetét köszönték meg
    Idézet Eredeti szerző Puszedliufo Üzenet megjelenítése
    Rinka...pfff
    Asszem én többet nem barátkozom senkivel
    velem sem ??? pusz!!!

Regisztrált
    Oct 2006
    Hol
    Bp.
    Üzenet
    4,336
    Köszönet
    2
    34 alkalommal 12 üzenetét köszönték meg
    Elvi...Te vagy a kivétel!

2. oldal, összesen 34 ElsőElső 1234512 ... UtolsóUtolsó

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

A téma címkéi

Üzenetküldés szabályai

• Nem indíthatsz új témákat
  • Nem küldhetsz választ
  • NEm küldhetsz csatolásokat
  • Nem szerkesztheted az üzeneted
  •