4. oldal, összesen 516 ElsőElső 12345671454104504 ... UtolsóUtolsó
Eredmények 31-tól/től 40-ig összesen 5154

Téma: Kanadai Magyar Kultúrközpont - programok, hirek, informaciok

Regisztrált
    Feb 2006
    Hol
    Budapest
    Üzenet
    425
    Köszönet
    1
    8 alkalommal 3 üzenetét köszönték meg
    Idézet Eredeti szerző Maya1954 Üzenet megjelenítése
    Mino veletlen Zsolti az onkentes ingyenes munka csak hoz a konyhara.
    Most a MH megy tamogatni a clubodat vagy a clubod a MH-zat segiti?
    Ha 9.-en a clubodba fellepnek akkor 10.-en hanyan lesznek a MH -ba?
    Nem illik megkerdezni... ki fizeti a repulojegyeket?igaz en nem vagyok MH tag, nincs semmi kozom hozza csupan csak a kivancsisag.
    Azert sok sikert kivanok az eloadoknak, es a MH-nak is, es a clubodnak is.
    Már bocsánat, hogy "beleszólok", de irogattam régebben ide MH-zal kapcsolatosan is és éppenséggel a Neil Young Sétányt is ismerem.

Kifejezetten megörültem az itteni bejegyzésnek (meg is ragadom az alkalmat: Üdv RajonGo! Jó, hogy idetaláltál! ) a nevem biztos ismerős, de a szinhaz.hu-s beírásod alapján már te is "ismerős" vagy nekem.), hiszen ez azt jelenti, hogy sikerült összehozni egy régóta érlelődő kapcsolatot és műsort.

De visszatérve Maya1954-hez:

A 8.-ai nagy koncert és a másik két produkció közül egyik sem ugyan az, ha figyelmesen végigolvasod...

Voltam már koncerten -> amin szuper hangulat szokott lenni mindig (nagy buta az, aki "semmi közöm hozzá" miatt kihagyja, ugyanis magával tol ki. + 3 kitűnő hangú csinos férfiember ;o) adja elő a feldolgozott, magyarrá lett dalokat a hangulatuknak, hangzásuknak megfelelő gitárokra (és egyéb hangszerekre) hangszerelten és sziporkázó összekötő szövegekkel).

A "Bogyósgyümölcs", (ahogy egymás között emlegetni szoktuk), egy tanulságos történet! Egész rajongótábora van (olyan is akad, ha jól tudom, aki 10-szer is megnézte már és még mindig végigneveti az egészet, átéli a főszereplő nehézségeit... én 3-szor láttam).
    Ez a darab inkább fiataloknak és felnőtteknek való. Szóval azt hiszem, egy klubnak tökéletes választás... )

Végül a Zenegér... GYERMEKprogram, amit biztos, hogy a szülők is élveznek! Olvassatok csak bele ide: http://www.szinhaz.hu/index.php?bw=&...&step=0&page=5 és ide is: http://www.zeneger.hu/home/index.htm.

Azaz a ki fog elmenni 8.-án 9.-én és 10.-én: Hát az, aki jó magához. ))

Az meg, hogy ki fizeti a repülőjegyet: nekem sincs semmi közöm hozzá, nem is kérdezem, nem is érdekel... De ugye akkor (ismét csak a figyelmes végigolvasásra tudom csak fölhívni a figyelmeded) megkérdezed ezt a NewYork-iaktól is?

Regisztrált
    Jan 2003
    Hol
    Toronto, Ontario, Canada
    Üzenet
    9,112
    Köszönet
    7,846
    14,442 alkalommal 2,207 üzenetét köszönték meg
    Ez a darab inkább fiataloknak és felnőtteknek való. Szóval azt hiszem, egy klubnak tökéletes választás... )
    Ezzel en is egyet ertek.
    Valoban jol jatszanak es egy jo lehetoseg ezen a kontinensen is bemutatkozni.
    Az anyagi hatteret meg mindig valaki megoldja, minden turne igy mukodik.

Regisztrált
    Jun 2003
    Üzenet
    153
    Köszönet
    1
    18 alkalommal 11 üzenetét köszönték meg
    Úgy tudom, hogy lesz egy felnőtteknek szánt program is vasárnap a Magyarházban amit nem emlitett a rajonGO.

"Felőtteknek du. 6 órakor "Derűs Erdély" címen, próza és zenés előadás, a jól ismert és kedvelt Kilyén Ilka tarsolyából. Ilkát nem kell bemutatnom. Aki ismeri az ott lesz, aki nem ismeri, az azért jöjjön el, hogy megismerje, és többet ne feledje. Belépő: $15"
    http://szekelymagyarkanadaiegyesulet.com/

Regisztrált
    Feb 2003
    Hol
    Toronto
    Üzenet
    2,818
    Köszönet
    13
    143 alkalommal 65 üzenetét köszönték meg
    Blog bejegyzés
    3
    2007, június 8, péntek este 7:30

"Áron vett szabadság"
    a Neil Young Sétány koncertje
    Ki tud valamit rola? Allitolag 17 fizeto nezovel zajlott le az est. El kellene talan ezen gondolkodni, amennyiben igaz a hir.

éppenséggel a Neil Young Sétányt is ismerem.
    irta Fauve. Remeljuk ott voltal a koncerten
    Hülyén nézhetsz rám, de hülyének ne nézz

Regisztrált
    Jan 2006
    Hol
    Ny-Kanada
    Üzenet
    1,064
    Köszönet
    0
    20 alkalommal 15 üzenetét köszönték meg

Lightbulb

Pufi, szerinted fenti beirasod a szeretetrol, az altalad emlitett, muteted utani atertekelodesedrol szol? Te miert nem mentel el, hogy pl. legyetek 18-an? Vagy ha nem, mirol papolsz itt? Ennyire rosszak lehetnek az emberek???! Miert piszkalodsz mindig? - Aztan meg nekunk mondjak, hogy legyunk tekintettel Rad, mert gyogyulsz... haaaaat, fura gyogyulasi modszereid vannak, az biztos.....
    "Legyen előtted mindig út! Fújjon mindig hátad mögül a szél..
    S míg újra találkozunk, hordozzon tenyerén az Isten." (kelta-ír köszöntő)

Regisztrált
    Feb 2003
    Hol
    Toronto
    Üzenet
    2,818
    Köszönet
    13
    143 alkalommal 65 üzenetét köszönték meg
    Blog bejegyzés
    3
    Tudod OMA ez a jellemzo ratok, mindenben mast kerestek mint ami benne van. Ebben a Haz feltese van, mert ha nem sikerul sikeres rendezvenyeket tartani akkor elveszik a Haz. Ez a feleloseg nemcsak a tagsage. Barmilyen furcsa neked en Haznak drukkolok,, de ettol meg akar velemenyem is lehet. Vagy nem?
    Hülyén nézhetsz rám, de hülyének ne nézz

Regisztrált
    Jan 2006
    Hol
    Ny-Kanada
    Üzenet
    1,064
    Köszönet
    0
    20 alkalommal 15 üzenetét köszönték meg

Smile

Idézet Eredeti szerző Pufi
    Tudod OMA ez a jellemzo ratok, mindenben mast kerestek mint ami benne van. Ebben a Haz feltese van, mert ha nem sikerul sikeres rendezvenyeket tartani akkor elveszik a Haz. Ez a feleloseg nemcsak a tagsage. Barmilyen furcsa neked en Haznak drukkolok,, de ettol meg akar velemenyem is lehet. Vagy nem?
    Koszonom, hogy ezt tisztan kiirtad, vagyis hogy a Haznak drukkolsz. Igy legalabb a HAZ is tudjaaa most.

Ram kulonben az jellemzo, hogy olvasok, azt ami le van irva.
    "Legyen előtted mindig út! Fújjon mindig hátad mögül a szél..
    S míg újra találkozunk, hordozzon tenyerén az Isten." (kelta-ír köszöntő)

Regisztrált
    Dec 2006
    Üzenet
    1,784
    Köszönet
    22
    145 alkalommal 80 üzenetét köszönték meg
    Remelem, hogy az a 17 jol erezte magat es nagyon kivancsi vagyok, hogy majd mit fognak szolni a New York-iak a bandahoz ?
    Termeszetesen a Haz sorsa mindenkinek fontos es mint mondja Pufi a felelosseg mindenkie nem csak a tagoke.
    Szoval Oma, Te mit gondolsz kiknek kellene fellepni?
    En azt mondom, hogy biztosra kellene menni. Nezetem szerint pl.”Little Ms. Sunshine” ra lehet , hogy tobben mennenek, mar csak azert is mert mint tudjuk “sex sells”, na az igaz, hogy nem annyira “kulturalis”, de mint mondjak “ penz beszel es a kutya ugat “.
    Szoval ezzel en azt hiszem letudtam a felelosseget. Ne mondjatok, hogy nem szoltam !

http://www.youtube.com/watch?v=biytDs6eQAA

Regisztrált
    Jan 2003
    Hol
    Vancouver
    Üzenet
    4,146
    Köszönet
    16
    147 alkalommal 121 üzenetét köszönték meg
    Idézet Eredeti szerző Gyongyi54 Üzenet megjelenítése
    Remelem, hogy az a 17 jol erezte magat es nagyon kivancsi vagyok, hogy majd mit fognak szolni a New York-iak a bandahoz ?
    Termeszetesen a Haz sorsa mindenkinek fontos es mint mondja Pufi a felelosseg mindenkie nem csak a tagoke.
    Szoval Oma, Te mit gondolsz kiknek kellene fellepni?
    En azt mondom, hogy biztosra kellene menni. Nezetem szerint pl.”Little Ms. Sunshine” ra lehet , hogy tobben mennenek, mar csak azert is mert mint tudjuk “sex sells”, na az igaz, hogy nem annyira “kulturalis”, de mint mondjak “ penz beszel es a kutya ugat “.
    Szoval ezzel en azt hiszem letudtam a felelosseget. Ne mondjatok, hogy nem szoltam !

http://www.youtube.com/watch?v=biytDs6eQAA
    szvsz a kultura is relativ

Regisztrált
    Jan 2003
    Hol
    Toronto, Ontario, Canada
    Üzenet
    9,112
    Köszönet
    7,846
    14,442 alkalommal 2,207 üzenetét köszönték meg
    Pontosan en is igy latom Gyongyi.
    Egy otlet ahogy en latom:
    feltenni 10 muvesz nevet es szavazni ra, hogy kit szeretnenek latni az itteni emberek.
    PL
    Kern Andras
    Koncz Zsuzsa
    Sas Jozsi
    Psota Iren /onallo est Roncs Derby/itt max ket repulo jegy kell/
    Koltai Robi, Des
    Nemet Judit /Opera enekesno
    Neoton, Ergo vagy mas egyuttes koncert
    Hernadi Judit
    Zalatnay
    Alfoldi Robert

Aki a legtobb szavazatot kapja azzal lehetne targyalni a feltetelekrol, ha esetleg nem megoldhato mert nem vallalja vagy a csillagoseg a gazsija akkor a kovetkezo legtobb szavazatot kapo muveszt felteteleirol lehetne mar targyalni a MH-nak.
    A MH egy ilyen muvesz listat kene osszeallitani.

Ezt peldanak irtam mert ugye az anyagiak dontoek, a gazsi a muveszt hogy ki kiseri esetleg +++ emberek stb.
    Akit kigondol a MH azt viszont fel kellenne tenni szavazasra hogy hanyan akarjak latni azt a musort vagy muveszt vagy eloadast vagy koncertet.
    Egyben felmeres is az igenyekre erdeklodesi terulet is sokat mondhat es valoszinu, hogy akik szavaznak azok el is fognak menni a kedvencukre ha eljon ide.

MAsik otlet ha mar kihozatnak valakit akkor ugy kene korbe vinni eloadas sorozatra a kornyezo varosokban Montreal Hamilton stb.hogy csokkenjenek a koltsegek es marajon egy kis profit is a haznak.

Pufi nagyon sok muveszt hozatott ki, tobb szazan vannak minden eloadason, felre kene tenni a "most haragszok" allaspontot es legalabb ezen a teruletben segitseget kerni.Otleteit tapasztalatat hasznositva a MH mereteihez igazodva ugy a kivalasztasnal mint a kivitelezesnel erdemes beszelni..... kibeszelni........ minden pozitiv lehetoseget.

Fontos lenne aktivan bevonni az itt eloket ilyen szervezesben ilyesmi modszerrel mert akkor nem fordulna elo ilyen nagyfoku erdektelenseg.

HA errol diskuralnank tobbet es megoldast keresve biztos sikeresebb lenne es tobb latogatot vonzana az epito jellegu aktiv beleszolasi lehetoseg.

A Canadahun boldogan all ilyen ugyben rendelkezesere a Magyar Haznak.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

A téma címkéi

Üzenetküldés szabályai

• Nem indíthatsz új témákat
  • Nem küldhetsz választ
  • NEm küldhetsz csatolásokat
  • Nem szerkesztheted az üzeneted
  •