5. oldal, összesen 516 ElsőElső ... 23456781555105505 ... UtolsóUtolsó
Eredmények 41-tól/től 50-ig összesen 5154

Téma: Kanadai Magyar Kultúrközpont - programok, hirek, informaciok

Regisztrált
    Jan 2003
    Hol
    Toronto, Ontario, Canada
    Üzenet
    9,114
    Köszönet
    7,846
    14,443 alkalommal 2,208 üzenetét köszönték meg
    Faluve nincs mit mondani mert biztos nem a rossz eloadas hanem az erektelenseg ami ilyen kis latszamu latogatot vonzott.
    Azert azt mar itt mindenki tudja hogy legyenek azok a fiuk akarmilyen csinosak de pentek, szombat egymas utan meg ha mas darabot is jatszanak nagyon rizikos es nehez megtolteni a termet.
    Ilyen erdeklodes mellett csak club es nem MH meretekben szabad gondolkodni.

HA meg van vasarnapi eloadas is ha atkuldi valaki akkor felteszuk a fooldalra is.

Regisztrált
    Feb 2003
    Hol
    Toronto
    Üzenet
    2,818
    Köszönet
    13
    143 alkalommal 65 üzenetét köszönték meg
    Blog bejegyzés
    3
    Az OMA modortalan hozzaszolasa utan - amit egyebkent kikerek magamnak, masik tal amibol cseresznyezunk - nem akartam tovabb irni, hisz ugyis mindenki azt olvas ki egy beirasbol ami az o gondolatvilagaval azonos. Ha azt mondom, hogy el kellene gondolkodni azon, hogy mit lehetne avagy mit kell tenni ahhoz, hogy ez az erdektelenseg megvaltozzon, akkor segiteni akarok. De pesze azt is tudnom kell, hogy a mor mehet alapon mas szelek fujnak a Haz tajan es nincs szuksege senkinek egy 30 eves tapasztalat alapjan felajanlott segitsegre.
    Ettol meg a Haz konnyen bajba kerulhet. A legujabb informacioim szerint a Haz halad a 40 ezer dollaros minusz fele es ehhez meg jon a nyari holtszezon. Ezt a 40 ezret ez a vezetes hoszta ossze. Nos, akkor igazan lehetne szerenyebb is a szakigazgato. Tudomasul vehetne, hogy ez nem egy kis klub ez egy 600 fot befogado nagy klub es hatalmas rezsivel dolgozik. Csak ennyi, de ezt sem kelet sem nyugat Kanadabol nem lehet atlatni csak elkapni fals informaciokat es masokat sertegetni. Ennyi a velemenyem mielott meg lefejeznetek. Lassan sport lesz a Pufit dongolni... Azt azert ne... fuggetlenul attol hogy beteg vagyok avagy nem... Persze jokivansagnak is felfoghatnam...
    Hülyén nézhetsz rám, de hülyének ne nézz

Regisztrált
    Jan 2006
    Hol
    Ny-Kanada
    Üzenet
    1,064
    Köszönet
    0
    20 alkalommal 15 üzenetét köszönték meg

Smile

Pufikam, ha kikered magadnak, megadatik. A felhangja volt a beirasodnak olyan, ami emlekeztetett sok-sok imitt-amott, mas topikokban szetszort beirasaidra, melyek folyomanyakent azt mertem gondolni, hogy piszkalodsz. Ha nem igy volt, most megkovetlek, sorry, en mar csak ilyen vagyok.
    "Legyen előtted mindig út! Fújjon mindig hátad mögül a szél..
    S míg újra találkozunk, hordozzon tenyerén az Isten." (kelta-ír köszöntő)

Regisztrált
    Jun 2003
    Üzenet
    153
    Köszönet
    1
    18 alkalommal 11 üzenetét köszönték meg
    Most értem haza Kilyén Ilka Derűs Erdély című elöadásról. Kitünő volt, nagy kár lett volna elmulasztani. Már éppen indultam kifelé a Magyarházból egy házaspár társaságában, mondván úgylátszik elmaradt az elöadás, mert se a Kodály, se az Árpád teremben nem láttunk semmi jelét a műsornak. Szerencsére az ajtónál összetalálkoztunk az Elnök Úrral, akitöl megtudtuk, hogy a Mátyás Pincében lesz a műsor.

A Mátyás Pince át volt rendezve, az asztalokat kivitték. Szerintem legalább 70 vendég volt jelen, és úgy láttam mindenkinek nagyon tetszett a műsor. Volt benne humoros, szomorú, tanulságos történet kedves szép dalokkal összekapcsolva. Ráadásnak a művesznő a torontói Dancs Rózsa egyik irását olvasta fel.

Ez volt Ilka második szereplése Torontóban, a mult héten egy vacsora keretében szerepelt azért nem láttam. Erröl az elöadásról nem tudtam volna, ha nem kapok egy e-mail értesitést. Az HCCC honlapon nem volt róla semmi.

Csatoltam egy képet a művésznőről, ami az előadás alatt készült.

Regisztrált
    Mar 2004
    Hol
    Toronto
    Üzenet
    602
    Köszönet
    0
    2 alkalommal 2 üzenetét köszönték meg
    A torontoi magyarsagot nem fikazni kell, hogy nem mentek el a musorra, hanem tajekoztatni oket arrol, hogy van musor!!!!

Ha en is csak utolag tudom meg, annak ellenere, hogy kb. 300m-re lakom a MH-tol, es naponta ugy 10x biztos benezek ide a forumra, akkor vajon mit kell tennie valakinek ahhoz, hogy megtudja, hogy van valami musor?

A MH honlapjat valoszinuleg pont olyan sokan latogatjak, mint a MH-t, tehat onnan csak az tudja meg a hirt, aki mar egyebkent is tud rola, es naivitas azt hinni, hogy barki odalatogat csak ugy unalomuzesbol. - nem ugy, mint pl. a canadahun lapjara.

Miert nem raktak fel ide 2 FIZETETT hirdetest (egyet a fooldarla, egyet pedig a "forum" kezdooldalara)??? Nem erte volna meg???

Regisztrált
    Dec 2006
    Üzenet
    1,784
    Köszönet
    22
    145 alkalommal 80 üzenetét köszönték meg
    OH MY GOD !!!!!!!!! Somebody Kill Me Please !

Regisztrált
    Jan 2006
    Hol
    Ny-Kanada
    Üzenet
    1,064
    Köszönet
    0

Smile

Idézet Eredeti szerző Gyongyi54 Üzenet megjelenítése
    OH MY GOD !!!!!!!!! Somebody Kill Me Please !

Here I am.

Regisztrált
    Dec 2006
    Üzenet
    1,784
    Köszönet
    22
    145 alkalommal 80 üzenetét köszönték meg
    Koszi Oma ! es most vissza ahonnan jottunk.

Regisztrált
    Jan 2007
    Hol
    Toronto
    Üzenet
    52
    Köszönet
    0
    1 alkalommal 1 üzenetét köszönték meg
    Idézet Eredeti szerző Rezso Üzenet megjelenítése
    A torontoi magyarsagot nem fikazni kell, hogy nem mentek el a musorra, hanem tajekoztatni oket arrol, hogy van musor!!!!
    Milyen igazat szóltál, kedves Rezső. Így lenne helyes.

Főoldalra és a fórumba is feltenni a programokat - lehetőleg fényképekkel és ha van videó, vagy rádiófelvétel, annak is ott a helye. Megjegyzem: nekem évek óta folyamatos hiányérzetem van az itt vendégeskedő művészek sikeres előadásai után - szerintem nagyo jó lenne és kedvcsinálónak is kitűnő alkalom lehetne utólag is ismertetni, ki mit látot hallot, Torontóban, megbeszélni, és talán riport formájában megtudni - milyen volt az előadás? Mint ahogy most Fauve, ill. Barna tette pl ...

Emlékszem, amikor Cseh Tamás itt járt először ( szintén Zsolt szervezésében): egy régi ismerősömnek már évek óta ajánlottam, hogy érdemes megismerni Tamás dalait - mivel addig nem is hallott róla. És mi történt? Az történt, hogy a kedves ismerősöm nem győzött hálálkodni nekem! (?) hogy elment Cseh Tamás koncertjére ... ilyen egyszerű ez ....

Üdv

Valotte

*Utólag egy megjegyzés: Cseh Tamás vendégszereplése hatalmas siker volt. Ahogy szokás mondani: még a csilláron is lógtak ...

Regisztrált
    Jan 2006
    Hol
    Ny-Kanada
    Üzenet
    1,064
    Köszönet
    0

Lightbulb

Valotte!!!

Barna, nem Rezso. Rezso pedig sosem megy magyar musorra a MH-ba, ezt mar reg megirta.

5. oldal, összesen 516 ElsőElső ... 23456781555105505 ... UtolsóUtolsó

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

A téma címkéi

Üzenetküldés szabályai

• Nem indíthatsz új témákat
  • Nem küldhetsz választ
  • NEm küldhetsz csatolásokat
  • Nem szerkesztheted az üzeneted
  •