8. oldal, összesen 516 ElsőElső ... 5678910111858108508 ... UtolsóUtolsó
Eredmények 71-tól/től 80-ig összesen 5154

Téma: Kanadai Magyar Kultúrközpont - programok, hirek, informaciok

Regisztrált
    Jan 2003
    Hol
    Toronto, Ontario, Canada
    Üzenet
    9,126
    Köszönet
    7,851
    14,456 alkalommal 2,210 üzenetét köszönték meg
    Idézet Eredeti szerző bbarna Üzenet megjelenítése
    A Psota este kedvéért én is feladnám az elvemet és egy vacsorára is elmennék. 1960-ban 150 km vezettem, hogy a "Ház a sziklák alatt" cimü filmjét megnézzem Stratfordban. Nagy esemény volt, hogy egy magyar filmet volt alkalmunk látni, le is fényképeztem a plakátját, itt a kép róla.
    Ha az ember osszeallitja a 10 legjobb filmjet ami a legjobban tetszik,ugyanazt a 10 legjobb szindarabot amit ki nem hagyna a Roncs Derby Psotaval benne lenne.
    Biztos tobb baratodat meginvitalnad az eloadasra es mar tuti 30 -an lennenk.

Regisztrált
    Jan 2007
    Hol
    Toronto
    Üzenet
    52
    Köszönet
    0
    1 alkalommal 1 üzenetét köszönték meg
    Már kezd olyan lenni a Zsoltról itt kialakított kép, mint a kígyó a búcsúban:

A fejétől a farkáig hat méter, a farkától a fejéig kilenc méter ...

Szóval,

Tisztazunk valamit.
    A Zsolt idejott es leteremtett minden magyart
    A valóság ellenben az, hogy Zsolt, mint a MH kultúrosa hozzászólásaival minden esetben névre szólóan (nikk-névre) válaszolt itt és a programokról volt szó. Kedves Melitta. Beidézzem?

Regisztrált
    Dec 2006
    Üzenet
    1,784
    Köszönet
    22
    145 alkalommal 80 üzenetét köszönték meg
    Tudod, mint mondjak " Don't hate the player...hate the game "
    Mondjuk en meg nem talaltam eddig ki, hogy mirol szol a "game" , de Melitta mondta, hogy sok sikeres rendezveny is van es volt a Magyar Hazban ami nem is lehet maskeppen hiszen azt a kb. $ 470 ezer dollart valoszinu, hogy nem az a 17 ember fizette ki szombaton.
    Nekem egy Sharp szamologepem van, de azzal se nagyon jon ossze a dolog?
    Egy csomo erdekes program volt a hetvegen is. Kicsiknek es nagyoknak. Az programokrol, egy par oldallal hatrabb itt volt az informacio .
    Hat az igaz , hogy azoknak akik ugyse akartak elmenni , nem terveztek semmit, de hat semmi nem tokeletes.
    Szoval tulajdonkeppen minden jol van , nem?

Regisztrált
    Dec 2006
    Üzenet
    1,784
    Köszönet
    22
    Idézet Eredeti szerző mis Üzenet megjelenítése
    Bocsi, hogy bele kotnyeleskedtem a dologba, de fáj.............
    még1xr bocsi...
    No problemo, Mis, szep , hogy velunk erzel ! Bar, sosem lehet tudni, ami kesik nem mulik ! En remelem, hogy egyszer a gyermekkori almod valora valik es talan Te is itt leszel velunk.

Regisztrált
    Jan 2003
    Hol
    Toronto, Ontario, Canada
    Üzenet
    9,126
    Köszönet
    7,851
    Idézet Eredeti szerző Valotte Üzenet megjelenítése
    Már kezd olyan lenni a Zsoltról itt kialakított kép, mint a kígyó a búcsúban:

A fejétől a farkáig hat méter, a farkától a fejéig kilenc méter ...

Szóval,

A valóság ellenben az, hogy Zsolt, mint a MH kultúrosa hozzászólásaival minden esetben névre szólóan (nikk-névre) válaszolt itt és a programokról volt szó. Kedves Melitta. Beidézzem?

Mi vagy Te postas? vagy a Zsolt uzegeto fiuja?
    HA nem venned eszre itt nem a Zsoltrol szol a topic hanem a MH kultur musorarol. Itt rajtad kivul nem foglalkozik a Zsolttal senki. A musorrol beszelgetunk es a MH esetleges program ajanlasrol.

Felesleges beidezgetned amit mar egyszer kimoderaltam mert ismet megteszem a regisztracioddal egyutt.
    Utoljara ez a topic nem a Zsoltrol a Pufirol es rolam szol.

Regisztrált
    Dec 2006
    Üzenet
    1,784
    Köszönet
    22
    [quote=Melitta;585875]
    Milyen jo lenne ha valaki a Magyar Hazbol valaszolgatna a felvetett kerdesekre.

Csak a hitelesseg kedveert. Te mondtad, hogy kar, hogy nincs itt valaki a Magyar Hazbol. Kire gondoltal?
    A Zsolt pedig tenyleg itt volt, tenyleg a hozzaszolasaiban a programokrol beszelt es a hozzaszolasai valoban eltunktek szoren-szalan es valogatas nelkul.
    Pedig ez a Kulturkozpont- programok, hirek, informaciok tema.

Regisztrált
    Jan 2006
    Hol
    Ny-Kanada
    Üzenet
    1,064
    Köszönet
    0
    20 alkalommal 15 üzenetét köszönték meg

Smile

Idézet Eredeti szerző Melitta Üzenet megjelenítése
    Azert a Magyar Haznak nagyon sok sikeres rendezvenye is van!!!!!!!!!!!!!!! .
    Melitta kedves, ennek a hirednek igazan orvendek. Ezert is ijesztett vala meg annyira -es gondolkoztatott el egyben!- az a gyors beiras a 17-es szammal. Igy la, nem csak a rosszat irni be, hanem a jot is. Koszonetem ezert.
    "Legyen előtted mindig út! Fújjon mindig hátad mögül a szél..
    S míg újra találkozunk, hordozzon tenyerén az Isten." (kelta-ír köszöntő)

Regisztrált
    Jan 2003
    Hol
    Toronto, Ontario, Canada
    Üzenet
    9,126
    Köszönet
    7,851
    [quote=Gyongyi54;586258][quote=Melitta;585875]
    Milyen jo lenne ha valaki a Magyar Hazbol valaszolgatna a felvetett kerdesekre.

Csak a hitelesseg kedveert. Te mondtad, hogy kar, hogy nincs itt valaki a Magyar Hazbol. Kire gondoltal?

Van vagy 20 igazgato vezetosegitag barki beirhat egy sikeres bulirol beszamolot fotokat de a felvetodo kerdesekre is valaszolhat akar a Zsolt akar a HCCC de barki aki erdemben tud valaszt adni.Van ijusagi igazgato is titkarno is,
    Pl
    Bbarna o most be is szamolt a legutobbi eloadasrol fotoval.

Regisztrált
    Mar 2006
    Hol
    Budapest
    Üzenet
    224
    Köszönet
    0
    0 alkalommal 0 üzenetét köszönték meg
    Idézet Eredeti szerző Gyongyi54 Üzenet megjelenítése
    No problemo, Mis, szep , hogy velunk erzel ! Bar, sosem lehet tudni, ami kesik nem mulik ! En remelem, hogy egyszer a gyermekkori almod valora valik es talan Te is itt leszel velunk.
    Köszönöm, hogy pazaroltál rám egy hozzászólást. Amit a hozzászólásomban írtam, arra most no comment.......
    A kimenetellel kapcsolatban, sajnos illuzióim nincsenek, hacsak elő nem bukkan egy számomra idegen "rokon", aki dúsgazdag........
    Így csak itt próbálok tájékozodni meg a GOOGLE Earth-on gyönyörködöm a képeken.
    De, sose lehet tudni

Regisztrált
    Mar 2006
    Hol
    Budapest
    Üzenet
    224
    Köszönet
    0
    0 alkalommal 0 üzenetét köszönték meg
    Jó reggelt innen kicsi fővárosunkból Melitta és Pufi

8. oldal, összesen 516 ElsőElső ... 5678910111858108508 ... UtolsóUtolsó

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

A téma címkéi

Üzenetküldés szabályai

• Nem indíthatsz új témákat
  • Nem küldhetsz választ
  • NEm küldhetsz csatolásokat
  • Nem szerkesztheted az üzeneted
  •