9. oldal, összesen 516 ElsőElső ... 67891011121959109509 ... UtolsóUtolsó
Eredmények 81-tól/től 90-ig összesen 5154

Téma: Kanadai Magyar Kultúrközpont - programok, hirek, informaciok

Regisztrált
    Feb 2003
    Hol
    Toronto
    Üzenet
    2,818
    Köszönet
    13
    143 alkalommal 65 üzenetét köszönték meg
    Blog bejegyzés
    3
    Csóró Melitta most ugy érezheti magat mind akinek 3 oldalról adogatnak egyszerre a teniszpályán. Ezért megéri tartani egy ilyen fórumot, most kapkodhatja a fejét. Jön a labda keletről-nyugatról-szemből. Olyan az egész mint amikor a fizika tanárom bemutatta az ebonit rudat, amit egyre gyorsabban kellett simogatni s aztán hozzáragadt még az is aminek nem kellett volna.
    Gyerekek provokáció az egész. Miért nem irjátok már meg, hogy mit szeretnétek olvasni. Miért nem irjátok meg hogy a vélemény, és a szólásszabadság csak a Ti normáitok alapjan franko.
    A rendszerváltás után volt egy számomra érdekes változás. Akik nyilatkoztak mindig ugy kezdték: én azt gondolom... Ilyen egyszerű volt a dolog. De nem mondták, hogy nekem is úgy kell gondolnom. Sajnos mára ott is és itt a mi vitáinkban is elveszik ennek az ,,én azt gondolomnak,, a bája.
    Itt történhet bármi, a dolog ha változik is nem azért fog, mert mi itt ezt vagy azt javasoltunk, hanem azért mert hosszútávon ez a magabiztosság csak eredményekkel tartható fenn.
    Igy kár itt mindenáron ellent mondani, sokkal célszerűbb lenne esetleg ötletekkel segiteni ennek a beszélgetésnek, hogy ne a másik hergelése legyen a cél. S még valami: ha az ember tisztséget visel el kell viselje a kritikát, ez a vállalással jár.
    Hülyén nézhetsz rám, de hülyének ne nézz

Regisztrált
    Feb 2003
    Hol
    Toronto
    Üzenet
    2,818
    Köszönet
    13
    Blog bejegyzés
    3
    szia Mis, lassan a Magyar Ház tagja lehetsz

Regisztrált
    Mar 2006
    Hol
    Budapest
    Üzenet
    224
    Köszönet
    0
    0 alkalommal 0 üzenetét köszönték meg
    Pufi, ez megtisztelő lenne, de milyen szerepben. Én nagyon utálom, ha felesleges viták vannak, mint ebben a topicban is, hisz a címe szerint majd minden hozzászólásnak arról kéne szólni, milyen programok vannak........vagy olyanok, akik ötleteket adnak, segíteni akarnak, de megint immár nem tudom hány oldalon szerintem tök felesleges vita van.
    Ismétlem önmagam: hagyjátok már egymás marását, ettől még nem lesz több tagja, nézője az előadásoknak. Nem volt véletlen a primitiv hozzászólásom sem, biztos vagyok benne, hogy itt a CH -n lévő emberek között lehet az Canadában élő, lehet hazánkbeli, vagy akár abból a számtalan országból ahol honfitársaink élnek, esetleg tudnának segíteni......
    Kérlek Benneteket, hagyjátok abba a felesleges cirkuszt, erre nincs pénzem, se kedvem........

Regisztrált
    Feb 2003
    Hol
    Toronto
    Üzenet
    2,818
    Köszönet
    13
    Blog bejegyzés
    3
    erre nincs pénzem, se kedvem
    Hogy? Ne vedd a szivedre mert úgy jársz mint én. Megáll.

Regisztrált
    Mar 2006
    Hol
    Budapest
    Üzenet
    224
    Köszönet
    0
    Idézet Eredeti szerző Pufi Üzenet megjelenítése
    Hogy? Ne vedd a szivedre mert úgy jársz mint én. Megáll.
    Pufi, remélem a Tied most egy jó hosszú ideig rendben lesz. Bár, ha a viták folytatódnak, akkor nem tudom érdemes-e itt maradni Neked. (erre a válaszodat is tudom)
    Érdekes az, már negfigyeltem, ha elinditasz egy topicot, ami teljesen politikamentes, de 3-4 értelmes hozzászólás után, megváltozik és atalakul megint egy politikától és acsarkodásról szóló topic-á. Ez a jelenség megfigyelhető más topicoknál is. Vajh, miért van ez? Én nem tudom kinek hogy megy a sora odakint, gondolom valamivel jobban mint idehaza. Azt várnám, hogy szellemes, jópofa dolgokról olvashatnánk, ehelyett úgyanúgy megy minden a rossz úton , mint itthon...Gondolom akik megalkották a CH-t, a kulturára gondoltak........és nem a céltalan veszekedéseknek.
    talán kéne 1 "bádogember, 1 alice.......", aki rávezeti az embereket a sárga (jó) utra.
    Az idő rövid, minek háboruzni, azt megteszik a politikusok, akár tetszik akár nem...
    Utoljára mis módosította 2007-06-11, 03:53 PM-kor

Regisztrált
    Jan 2006
    Hol
    Ny-Kanada
    Üzenet
    1,064
    Köszönet
    0
    20 alkalommal 15 üzenetét köszönték meg

Talking

Idézet Eredeti szerző mis Üzenet megjelenítése
    (.....) erre nincs pénzem, se kedvem........
    Mis kedves, aruld mar el nekunk, mennyi extra penzedbe kerul az, hogy ide (is) kattintassz?
    A kedv pedig kedv dolga; Semmi sem muszaj.. talan csak meghalni - szol a mondas.
    "Legyen előtted mindig út! Fújjon mindig hátad mögül a szél..
    S míg újra találkozunk, hordozzon tenyerén az Isten." (kelta-ír köszöntő)

Regisztrált
    Mar 2006
    Hol
    Budapest
    Üzenet
    224
    Köszönet
    0
    Oma, én mindig azt szoktam ilyenkor feltenni magamnak, veszi e a bátorságot valaki, hogy visszaolvasson egypár oldalt.......én erre azt mondanám, jóformán senki se...........
    csak annyit, a pénz is más a kedv is más.
    A pénz a gyerekkori álomról szól, amikor még számítógép se volt (legalább is itthon), az utzásról szól, a kedv az más kérdés.........voltaképp abban igazat adok neked abban, mi a fenének olvasom a torontoi honfitársaim írását...........ha azt mondom, mert érdekel, akkor arra is kapnék beszólást, ha azt mondom, kiváncsi vagyok, milyenek a kinti honfitársaim stilusa, modora, arra is kapnék....miért, mert Nincs más téma!!! ami hangulatosabbá tehetné a CH-t. Természetesen véleményt alkotni kell, de nem ilyen módon...........
    Én itt és most befejezem, hiszen ettől kezdve a hozzászólásomat kezdené valaki mazsolázni. Ehhez sincs kedvem. De, felhívom a figyelmedet, a topic cimére, amiről szólnia kéne, alig találtam valamit...........
    kapcsolgatni-az meg hadd legyen az én magánügyem....
    befejezésül, még mindig szeretnék kiutazni, ha lenne egy ismeretlen... a többit elolvashatod, egy kicsit hátrább van ugyan...de kattingathatsz, hisz ingyen van.....

Regisztrált
    Jan 2003
    Hol
    Toronto, Ontario, Canada
    Üzenet
    9,121
    Köszönet
    7,846
    14,450 alkalommal 2,209 üzenetét köszönték meg
    Csóró Melitta most ugy érezheti magat mind akinek 3 oldalról adogatnak egyszerre a teniszpályán.
    Alig gyozom kapkodni es visszautogetni a labdakat. Meg a vegen sport lady leszek es lefogyok ebben a labda adogatasokban.
    Mis mint mindig igazad van. Kinem allhatnak engem egy paran az okrol nem tudok mert azt nem mondtam senkinek menjen arreb,es ez ranyomja a velemenyekre a belyeget.
    A tulnyomo tobbseg jol erzi magat szivesen latogat naponta ide ,de van kb 10 ember aki az elo faba is belekot.
    Nyuszika alap allas ha van sapkaja az a baj ha nincs akkor az.Egy forumra nem mentem se kritizalni se mocskolodni, se uzemeltetojet se tagjait.
    Sajnos ez az ok hogy a MH programjai se kerulnek fel nagy reszuk,egyaltalan vagy ha igen akkor keson az utolso pillanatban.
    Valami kenyszer van bennuk hogy ide es csak is ide akarjak mindenaron nyomni a vitakat a velt vagy valos serelmeket ha meg kiveszem akkor olyan mint olaj a tuzre, pedig csak a szabalyzatot kene elolvasniuk ismetelten.
    Tobbszor tertem vissza az eredeti temara de hiaba........pedig mindenki nagyon jol ert a kultura apolasahoz es terjesztesehez. Mindenki mindenkinel okosabb de a temahoz nincs otlet nincs elgondolas, nincs velemeny.
    Milyen jo lenne nyitni egy uj topicot hogy a torontoi Magyar Hazban vendegszereplo muveszekrol fotokkal anekdotakkal.
    Ugyan igy a torontoi Magyar Szinhaz vendegszereplo muveszeirol.
    A Magyar HAzban is volt nem egy szinhazi eloadas arrol fotok beszamolok stb.
    Milyen jo lenne hisz sok itt elo muvesz szerepelt sok sok darabban, es legalabb igy az otthoniak is megismerhetnek oket.
    Itt lehetoseg van reklamozni az itteni muveszeket es igazan nagyon megerdemlik.
    Mennyi story van amit erdemes lenne megosztani.
    A sikere a pozitiv dolgokra mindig mindenki kivancsi.

Kedves Mis unnepelyesen megigerem ami nem a kulturarol szol hisz a Magyar Kultur Haz is errol kell hogy szoljon, azonnal torolni fogom mindenki megelegedesere.

Regisztrált
    Jun 2003
    Üzenet
    153
    Köszönet
    1
    18 alkalommal 11 üzenetét köszönték meg
    Idézet Eredeti szerző Melitta Üzenet megjelenítése
    A Magyar HAzban is volt nem egy szinhazi eloadas arrol fotok beszamolok stb.
    Milyen jo lenne hisz sok itt elo muvesz szerepelt sok sok darabban, es legalabb igy az otthoniak is megismerhetnek oket.
    Itt lehetoseg van reklamozni az itteni muveszeket es igazan nagyon megerdemlik.
    Mennyi story van amit erdemes lenne megosztani.
    Az HCCC honlapon meg ott vannak a beszámolók a 1999-2003-as eseményekröl, csak éppen link nincs hozzájuk, a Google segitségével meg lehet találni ezeket. Itt van peldául két kép az HCCC lapról, azokról akiket szivesn látnek és hallanék ismet. A képek 2001-ben keszültek: Nyertes Zsuzsa és Beregszaszi Olga:

Regisztrált
    Mar 2006
    Hol
    Budapest
    Üzenet
    224
    Köszönet
    0
    Idézet Eredeti szerző HCCC Üzenet megjelenítése
    Azt hiszem ideje, hogy ezen a helyen is egyre tobb tajekoztast adjunk a kozel 40.000-es magyarsag reszere, akik Toronto es kornyeken elnek. Nem szeretnenk szemelyeskedest, veszekedest viszont nagyon szeretnenk ertelmes beszelgetest es minden olyat, amely elore viszi a kozos magyar gyokerek apolasat.
    megígértem, befejezem. Most mégis kinyítom, az idézet magáért beszél!

De hol van az értelmes beszélgetés stb.? Vagy az ami oldalakon keresztül megy azt kell értelmesnek tekinteni???????

9. oldal, összesen 516 ElsőElső ... 67891011121959109509 ... UtolsóUtolsó

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

A téma címkéi

Üzenetküldés szabályai

• Nem indíthatsz új témákat
  • Nem küldhetsz választ
  • NEm küldhetsz csatolásokat
  • Nem szerkesztheted az üzeneted
  •