Kedves Stelo Malgranda!
Hú, meg ha! Hát igen, ha már a téma megengedte és beszúrtad, köszönöm a képet. Kicsit beszinezi az oldalt.
Azt hiszem a napokban elő is veszem a filmet, ha már így kedvet csinálatok hozzá. Arra emlékszem, hogy rám is nagy hatással volt. (Nekem megvan videón, de sajnos másolni nem tudom, a minősége sem extra.)
Egyúttal köszönöm a nyugtatást, de olyan nagyon nem tartok a haláltól, csak még mindig feldolgozói és megértési folyamatban van nálam, na és kíváncsiságtól sem vagyok mentes! Az a helyzet, hogy sokmindent belátunk az eszünkkel, de az alkalmazása a gyakorlatban dől el.
Ahogy gondolkodom, eszembe jutott, hogy volt egy olyan időszakom, amikor álmomban mindig ugyanabba a helyzetbe kerültem és valahogy rájöttem (tudatos álmodásról nem is hallottam akkor), hogy addig, amíg nem kerülök ki belőle, nem szabad felébrednem. Hogy én napokon, heteken át hányféle variációt éltem bocs. álmodtam át!
Aztán egy későbbi élethelyzetben mindez nagy segítségemre volt.
Lehet, hogy a halállal is ez történik, dolgozni kell rajta, ha már "jutalom-halált", előzetes bemutatót nem kap minden halandó...
"Ha azt gondolod, hogy képes vagy rá, ha azt, hogy nem, mindenképpen igazad van." (H.F.)