Az én kedvenc sárkányaim ők:
Alexstrassza királynő, az élet úrnője, és az ő második ágyasa Krázus (Warcraft)
“Legyen szíved, mely sosem válik kővé, legyen kedved, mely sosem gyullad haragra, és legyen érintésed, mely sosem bántalmaz.” (Charles Dickens)
MESEPÁLYÁZAT VERSPÁLYÁZAT
** működik a régi CHAT **
Az én kedvenc sárkányaim ők:
Alexstrassza királynő, az élet úrnője, és az ő második ágyasa Krázus (Warcraft)
:d
Az én kedvenc sárkányom a nagy kék! Még nem tudom hogyan kell képet beilleszteni róla.
Én imadom a sárkányokat
Az én kedvenceim a mesebeli sárkányok![]()
"Az az ember, aki nem olvas könyvet, semmiben sem különbözik attól az embertől, aki nem tud olvasni."
Mark Twain
“Legyen szíved, mely sosem válik kővé, legyen kedved, mely sosem gyullad haragra, és legyen érintésed, mely sosem bántalmaz.” (Charles Dickens)
MESEPÁLYÁZAT VERSPÁLYÁZAT
** működik a régi CHAT **
Egy könyv amit jó szívvel ajánlok mert csodálatos, szépen kidolgozott , érthető teles teli csodás rajzokkal....
Hatalmas fogak, karmok, tüskék, tarajak és szárnyak. Okos, mélyreható tekintet, csodálatos pikkelypáncél és tüzes lehelet. Ez a sárkány. Minden idők egyik legizgalmasabb, legrettegettebb és tiszteletreméltóbb lénye. Ők a létezés csodái, a levegő és a föld korlátlan urai, a vizek legendái - de csak a képzeletünkben.
Nekünk ez nem lehet akadály, keltsük hát életre őket!
Farkas Alexandra: Sárkányok könyve rajzolóknak - avagy képzeletbeli állatok kézikönyve művészeknek és művészpalántáknak
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)