10. oldal, összesen 193 ElsőElső ... 789101112132060110 ... UtolsóUtolsó
Eredmények 91-tól/től 100-ig összesen 1929

Téma: Ki tud nagyobbat hazudni?

Regisztrált
    May 2007
    Hol
    itt...
    Üzenet
    1,993
    Köszönet
    335
    1,613 alkalommal 444 üzenetét köszönték meg
    nekem van egy helikopterem és azon repesztek mint a szél ...a madarak csak sasolnak utánnam ....mi volt ez ?....kérdezik...te láttad ....én nem ....én se....és mennek tovább....fénysebességel száguldok....
    szerintem...szerinted is
    A hála lehetetlenné teszi a boldogtalanságot. Ez az egyik legfontosabb titok, amit meg kell tanulnod.
    "Osho"

Regisztrált
    May 2006
    Hol
    Isztanbul
    Üzenet
    4,350
    Köszönet
    0
    36 alkalommal 2 üzenetét köszönték meg
    akkor mindenkeppen el kell repulnod errefele. ha nem tetszene, meg mindig megkerheted Abigel-t, hasznalni a csillagkapujat, viszamehetnel az idobe. A fenysebeseggel valo szaguldas nagy hatranya, nincs meg jo fek. en is jol bevertem az orrom egy ilyen fergeteges fekezesnel.

Regisztrált
    May 2007
    Hol
    itt...
    Üzenet
    1,993
    Köszönet
    335
    csillagkapú? tudom mi az...az a feketelyuk az égen és körbeveszi a tejut, már jártam arra mert onnan veszem a tejet...tudnád milyen finom....ez az örök élet itala...én ezért nem öregszem....
    szerintem...szerinted is
    A hála lehetetlenné teszi a boldogtalanságot. Ez az egyik legfontosabb titok, amit meg kell tanulnod.
    "Osho"

Regisztrált
    May 2006
    Hol
    Isztanbul
    Üzenet
    4,350
    Köszönet
    0
    jo neked. en oregszem. a csillagkaput jo hasznalni, ha kell penz, csak visszamesz az idobe es veszel egy par kotvenyt akkori jo aron a tozsden. Persze, valahogy mindig valtozik valami, mert en hiaba jarom az utam, nem vagyok gazdag.

Regisztrált
    May 2007
    Hol
    itt...
    Üzenet
    1,993
    Köszönet
    335
    hát te nem tudod a titkot én már igen a nyertes számokat kell megtudni...előre mész aztán visszajössz és megteszed....nekem megy csak az a baj nem én vagyok a nyertes mikor ott vagyok így elmegy a kedvem az egésztől
    szerintem...szerinted is
    "Osho"

Regisztrált
    May 2006
    Hol
    Isztanbul
    Üzenet
    4,350
    Köszönet
    0
    en is azt hiszem, sok nyertes velunk utazik az idoben, csak ok hamarabb visszajonnek. Az o nyereseguk. En mindig boldog vagyok ha elottem/helyettem nyernek.

Regisztrált
    May 2007
    Hol
    itt...
    Üzenet
    1,993
    Köszönet
    335
    A lényeget meg elfelejtettem mondani.....minden reggel tejben vajban fürdök, mert azt mondták nekem ettől leszek erős....és azóta félkézzel eszem a palacsintát....
    szerintem...szerinted is
    "Osho"

Regisztrált
    May 2006
    Hol
    Isztanbul
    Üzenet
    4,350
    Köszönet
    0
    sose menjel masok utan. aludtejet hasznalj, mint en is. sokkal jobban fogsz aludni. palacsintat meg inkabb a urben egyed, ott sulytalansag van, majd csak szadba lebeg a palacsinta. jo etvagyat

Regisztrált
    May 2007
    Hol
    itt...
    Üzenet
    1,993
    Köszönet
    335
    Az igazi nevem atmoszféra.....csak ugy vagyok.....és mindenhová beférkőzök....én vagyok a mindent átölelő univerzum ura....mondtam már?
    szerintem...szerinted is
    "Osho"

Regisztrált
    May 2006
    Hol
    Isztanbul
    Üzenet
    4,350
    Köszönet
    0
    ezt egybol tudtam. itt is lattalak az elobb. kiszoritol munkahelyemrol, sztretoszferaba megyek

10. oldal, összesen 193 ElsőElső ... 789101112132060110 ... UtolsóUtolsó

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

A téma címkéi

Üzenetküldés szabályai

• Nem indíthatsz új témákat
  • Nem küldhetsz választ
  • NEm küldhetsz csatolásokat
  • Nem szerkesztheted az üzeneted
  •