Amikor még kislány voltam én is elakartam menni E.T-vel....de most már felnőtem és nincs rá szükségem, mert egyedül is haza tudok menni...az én otthonom a naptól a 12.bolygó...
az ufokra mindig nagyon kell vigyazni. a multkor is jott egy zold ipse, hogy o E.T. Kerdem miert nem tud visszamenni? Mert a vegen, Abigel felallitotta a Csillagkaput a kertben es azota semmiseg az utazas. De hat ez az E.T. mamlsz, csak jar a szaja.
Amikor még kislány voltam én is elakartam menni E.T-vel....de most már felnőtem és nincs rá szükségem, mert egyedül is haza tudok menni...az én otthonom a naptól a 12.bolygó...
szerintem...szerinted is
A hála lehetetlenné teszi a boldogtalanságot. Ez az egyik legfontosabb titok, amit meg kell tanulnod.
"Osho"
Hat, E.T. akkor nagy vagany volt. Kepzeld meg a Jeditanacsba is kozenk akart allni. De en megvetoztam a jelentkezeset, mert volt ott mar egy kis zold beka, a Joda baratom, oszt akkor meg minek a masik. Bar elismerem, Joda baratom, kis(s)e furcsan keveri a mondatait. Na, az ero legyen veletek!
ha őszinte akarok lenni...ami az alap természetem....az erő velem van .....még a vajaskenyeret is a gondolatommal kenem meg....![]()
szerintem...szerinted is
A hála lehetetlenné teszi a boldogtalanságot. Ez az egyik legfontosabb titok, amit meg kell tanulnod.
"Osho"
En egy kis artatlan vagyok. En es Dart Wader (aki mint kozben kiderult Luke apja) haverom a vasgyujtesre hasznaljuk eroinket.
A lézerkardom meghibásodott. Ki tud egy olcsó szervizet ajánlani?![]()
Menjük, lássunk, győzzünk...!
A valódi Guru nem a kék ég magasságaiban él. Szívünk legmélyén lakik.
Kétszer nem léphetsz ugyanabba a folyóba (Hérakleitosz), de néha egyszer sem (Théna).
Nem létezik a büntetés, csak a felismerés létezik.
A szavaknak ereje van. Ha kimondod őket, már nem vonhatod vissza.
A Föld a virágokkal mosolyog ránk.
A lifewasser meg énnálam van, aztán egy repülőszőnyeget is vettem nemrég.
Menjük, lássunk, győzzünk...!
a legjobbakat itt kapod. nekem is van, nagyon takarekos. nem a legujabb model, a ful-eztras megfizethetelten. es ha osszesarozod, akkor az egesz be sem indul!!!!!!!!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)