Keresem (ujbol) az "Ezoterikus nemesko gyogyaszat" cimu muvet.
Regebben letoltottem innen, de sajnos hiba (error) volt a file-okba.
Megtudna-e mondani valaki, honnan lehet(ne) letolteni a JO file-okat?
Koszonom a segitseget.
Eniko63
Elke Lopez - Ezoterikus nemeskőgyógyászat -
2009-05-15, 11:07 AM
Idézet:
Eredeti szerző eniko63
Keresem (ujbol) az "Ezoterikus nemesko gyogyaszat" cimu muvet.
Regebben letoltottem innen, de sajnos hiba (error) volt a file-okba.
Megtudna-e mondani valaki, honnan lehet(ne) letolteni a JO file-okat?
Koszonom a segitseget.
Eniko63
Nemrég találtam rá erre az oldalra, aminek nagyon örültem. Töltők fel egy könyvet, ami nekem nagyon tetszett. Johannes Greber:Kapcsolat Isten szellemvilágával
Csak most láttam, hogy valaki kereste ezt a Rudolf Breuss könyvet: A rák és leukémia gyógyítása gyógynövényekkel!Remélem hasznát veszitek! Szép napot mindenkinek!
Nagyon örülök,mert sikerült letöltenem a Házi villámolvasás anyagát!Nagyon-nagyon köszönöm mindenkinek aki ebben segített.Most az AGYKONTROLLTANFOLYAM UTÁN csomagot szeretném letölteni.Aki tud segíteni,hogy hol találom meg,szivesen elfogadom.Köszönöm szépen!
Szia!
Az írott anyagot mellékelem,de sajnos a cd-ét nem engedi a gépem tömöríteni,hibát ír ki.Remélem azért így tudtam segíteni.
Szép napot!
Kata
"Akit érdekel, a mellékelt txt-fájlban még további 40-45 előadás linkjeit találja. Még kb. 6-8 előadás vár feltöltésre. Vannak hanghibás előadások is, de mivel a szöveg, némi odafigyeléssel érthető ezért fontosnak találtam azokat is közétenni."
Szeszuti köszi ezt a kincsesbányát!
a kibontásról lehet tudni valamit? már mint hogy hogyan kell?
http://gportal.hu/portal/radvanya Mennyei utamon végig megyek.Tűzből megszületve Ember leszek. Földi utamon boldogan lépkedek,földi utam végig járva, tűzzé leszek. Fenti utamon, tűzben lépdelek,sámándobok bőrén ragyogás leszek. Lenti utamon, tűzparazsán járok,sámándobok ritmusától tűzmadárként szállok .